• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Canim histeroskopiden sonra bi toparlanma sureci oluyo mu? Ben de polip icin olacagim. Transferden once yapariz dedi doktorum. Ekstradan ertelenecek mi acaba diye meeak ettim
Yoo misal bu ay polip alındı diğer ay adetinle gidiyorsun ultrasonda folükül çıkarsa başlıyor iğnelere

Kızlar bugün 6 günüm ama gece terkemesi aşırı bel ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi ağız kurululuğu da cabası korkuyorum ne olur bana da dua edin 😢
Dualarımdasın canım..gebelik belirtileri adet belirtilerine benzer deniyor..minik yerine alışmaya çalışıyor sıkı sıkı tutunacak inşallah☺️Napıyoruz test gününe kadar kendimizi strese sokmuyoruz

Transfer olanlar embriyo sayı ve kalitesini kaçıncı gün olduğunu vs yazabilir miii acabaaaa😍😍 bide transferden sonra pozitif olanlar da belirtilerini ve nelere dikkat ettiklerini yazarsa hepimiz için faydalı olabilir 🥰🥰😜
Slm canım ben 5. Gün embriyosu 4aa kaliteydi. 12 şubatta transfer oldum 6.gün idrar da silik gördüm ve hergün denedim koyulaştı. 22şubat yani 10.gün degerim 356 çıktı. Benim çok Bi belirtim olmadı sadece ara ara kasıklarım ağrıdı ve belim ama belimin ağrısı çoktu 1 gün agrı oluyorsa 2 gün olmuyordu şuan da hiç bir belirtim yok gögüslerim de bile bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum

Transfer olanlar embriyo sayı ve kalitesini kaçıncı gün olduğunu vs yazabilir miii acabaaaa😍😍 bide transferden sonra pozitif olanlar da belirtilerini ve nelere dikkat ettiklerini yazarsa hepimiz için faydalı olabilir 🥰🥰😜
Dikkat ettiklerime gelince hiç birşey dikkat etmedim daha önce 3 kez transfer oldum ve çok dikkat ettim ama hepsi negatif bunda sadece çok ağır şeyler kaldırmadı normal hayatıma devam ettim bir tek nar ve ananas tüketimine dikkat ettim bir gün nar yiyordum bir gün ananas. Nar kandaki oksijen degerin arttırıyor diye okudum ananası da zaten herkes biliyordur tutunmak için olduğunu

Hamiş kızları tebrik eder darısı bizlern başına derim 🤲Selam kızlar transferden sonra iğne mi verdi doktorunuz fitil mi ? Ve hangiisi hamgi durumlarda kullanılıyor bilen var mı
Ben pozitifi görene kadar fitili pozitiften Sonra hem fitil hem oksapar hemde proluton verdi iğne

Slm canım ben 5. Gün embriyosu 4aa kaliteydi. 12 şubatta transfer oldum 6.gün idrar da silik gördüm ve hergün denedim koyulaştı. 22şubat yani 10.gün degerim 356 çıktı. Benim çok Bi belirtim olmadı sadece ara ara kasıklarım ağrıdı ve belim ama belimin ağrısı çoktu 1 gün agrı oluyorsa 2 gün olmuyordu şuan da hiç bir belirtim yok gögüslerim de bile bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum
Hadi hayırlısı bize sonucunu yaz🥰🥰

Dualarımdasın canım..gebelik belirtileri adet belirtilerine benzer deniyor..minik yerine alışmaya çalışıyor sıkı sıkı tutunacak inşallah☺️Napıyoruz test gününe kadar kendimizi strese sokmuyoruz
Canım benim inşallah sımsıkı tutunsun bize bebişlerimiz sizlerde benim dualarımdasınız 🤲🏻🙏☺️

Ayyyyy çok mutlu oldum canım benim darısı bizlere inşallah belirtilerin nasıl oldu senin ☺️
gece terlemesi vardı az da olsa kasık ağrısı ve bel ağrım çok oldu onun dışında hiç bir belirtim yok pozitifi öğrendim hiç bir belirti yok terleme dışında

Back