- 4 Ocak 2021
- 164
- 169
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunMerhaba kizlar. Uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama bölmek istemedim. Benim bu ay tedavi başladı. Yumurtalarım toplandı ve taze transfer yapıldı. Sonucu bekleyeceğim bundan sonra. Sizler neler yaptınız? Nasıl gidiyor? Sormak istedikleriniz varsa buyrun hanımlar
Teşekkür ederim senin de gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınHayırlı olsun
Hayirli olsun, guzel haberlerini bekliyoruzzMerhaba kizlar. Uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama bölmek istemedim. Benim bu ay tedavi başladı. Yumurtalarım toplandı ve taze transfer yapıldı. Sonucu bekleyeceğim bundan sonra. Sizler neler yaptınız? Nasıl gidiyor? Sormak istedikleriniz varsa buyrun hanımlar
Hayırlı olsun sizin transfer ne zamandı..heyecanlı bekleyiş başladıMerhaba kizlar. Uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama bölmek istemedim. Benim bu ay tedavi başladı. Yumurtalarım toplandı ve taze transfer yapıldı. Sonucu bekleyeceğim bundan sonra. Sizler neler yaptınız? Nasıl gidiyor? Sormak istedikleriniz varsa buyrun hanımlar
Teşekkür ederimmmm. Ben de güzel haberlerinizi bekliyorummmmHayirli olsun, guzel haberlerini bekliyoruzz
Amin cümlemiz inşallahTeşekkür ederim senin de gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bugün oldu. Aynen. Aslında pek heyecanlı denemez. Farklı duygular sanki. İnşallah pozitif sonucu alırız hepimizHayırlı olsun sizin transfer ne zamandı..heyecanlı bekleyiş başladı
Siz nerde tedavi oldunuz? Kaçıncı gün embriyosuuAmin cümlemiz inşallah
Ben Diyarbakır bahçecide tedavi oldum. 6. Gün embriyosuSiz nerde tedavi oldunuz? Kaçıncı gün embriyosuu
Yaa ben de orda oldum ama benim taze 3.gün transfer oldu. Canı veren Allah. Ona sığınıyorum.Ben Diyarbakır bahçecide tedavi oldum. 6. Gün embriyosu
Valla kaçıncı gün olduğu çok önemli değil benim ilki 5. Gündü dış gebelik oldu valla doğru diyorsunuz canı veren Allah o yüzden gerisi boş. Önemli değil kaçıncı gün olduğu dilerim kucaklarımız dolarYaa ben de orda oldum ama benim taze 3.gün transfer oldu. Canı veren Allah. Ona sığınıyorum.
Aminnn inşallah Çok haklısınızValla kaçıncı gün olduğu çok önemli değil benim ilki 5. Gündü dış gebelik oldu valla doğru diyorsunuz canı veren Allah o yüzden gerisi boş. Önemli değil kaçıncı gün olduğu dilerim kucaklarımız dolar
Bende 3. Gün donduruldu sonra çözülmeden sonra 5. Güne gitti tek embriyo transfer sonrası 5. Günüm şuanTransfer olanlar embriyo sayı ve kalitesini kaçıncı gün olduğunu vs yazabilir miii acabaaaa bide transferden sonra pozitif olanlar da belirtilerini ve nelere dikkat ettiklerini yazarsa hepimiz için faydalı olabilir
Maşallah hayırlı olsunBende 3. Gün donduruldu sonra çözülmeden sonra 5. Güne gitti tek embriyo transfer sonrası 5. Günüm şuan
Çok teşekkür ederimMaşallah hayırlı olsun
Canim histeroskopiden sonra bi toparlanma sureci oluyo mu? Ben de polip icin olacagim. Transferden once yapariz dedi doktorum. Ekstradan ertelenecek mi acaba diye meeak ettimPolip olup olmadığını nereden biliyorsun Rahim flimi çekildinmi bana ilk rahim flimi çekti dr sadece rahimde polip vardı ertesi ay histeroskopi ile polipi aldılar..Rahim fliminde çıkıyor ne olup olmadığı benm dr ilk 5 ay önce rahim flimim ile başladı tedaviye polip dışında şükür birşey çıkmamıştı inş seninde iyi geçecek
Üzülme sitres yapma olacak inş dinlen kafana takma bişe olmucak canm ama sitres yapma diyim sanaKızlar bugün 6 günüm ama gece terkemesi aşırı bel ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi ağız kurululuğu da cabası korkuyorum ne olur bana da dua edin