Bende fsh yuksek yumurta az oluşuyor o yuzden en yüksek doz başladı doktorum,bu deneme de olmazsa bir daha yapmam zaten yapamam da bu fsh la bir atimlik hakkim varYok doğrudur sizin doz çok fazla geldi banada ondan dedim acaba neye göre ayarlıyorlar diye
Kaçtı ilk testin ya vermedi bir daha kan istedi. Benim ilki dış gebelik olunca doktor emin olmak istedimaşallah kese için gün verdimi ben 2. testi yarın yaptırıyorum.
Haklisiniz zaten gergin bir süreç kimsenin kafamızı karistirmasini istemiyoruz,benim de ailem de tepemde surekli ikiz olsun ne olacak diyorlar,soyle bi bağırasım var,durun yahu daha tutacağı belli değil!Ben kızıyorum yaa
Ya kızlarrr hepinizin yüzü güler inş, benim dün opu oldu 4 yumurta toplandı,bugün öğlen aradılar 2 si işleme alınmamış 2 si olgunmuş 1 i döllenmiş diğer yumurta henüz döllenmemiş takipdeymiş döllenirmi kafam karışık keşke oda döllense en azından 2 embriyo olsa ve gelişse çok korkuyorumİnşallah
Amh ınız kaçtı ki..öyle deme inşallah güzel sonuçlar alırsınBende fsh yuksek yumurta az oluşuyor o yuzden en yüksek doz başladı doktorum,bu deneme de olmazsa bir daha yapmam zaten yapamam da bu fsh la bir atimlik hakkim var
İnşallah gelişir ve döllenirYa kızlarrr hepinizin yüzü güler inş, benim dün opu oldu 4 yumurta toplandı,bugün öğlen aradılar 2 si işleme alınmamış 2 si olgunmuş 1 i döllenmiş diğer yumurta henüz döllenmemiş takipdeymiş döllenirmi kafam karışık keşke oda döllense en azından 2 embriyo olsa ve gelişse çok korkuyorum
İlk testim 22 şubat yani dün 356 çıkmıştıKaçtı ilk testin ya vermedi bir daha kan istedi. Benim ilki dış gebelik olunca doktor emin olmak istedi
İnşallah döllenir, gelişir o da yarına kadarBen az önce tekrar konuştum 2 yumurtadan 1 i döllenmiş ya diğer yumurtayı sordum oda takipde henüz döllenmedi dediler,mikroenjeksiyon yapmaları lazım değilmi işlem dosyamda yazıyor yapılması lazım ,aklım onda şimdi inş oda döllenir
Benim transferim Nisan’da, histeroskopi yaptıracağım önümüzdeki ay.Sizin transfer ne zaman çok sevindim embriyolarınıza inş pozitif sonuç alırsınız alıcaksınızda, beni aradıklarında 4 yumurtadan 2 olgun çıktı 1 döllendi dediler peki diğer yumurta ne olacak
Çok iyi çıkmış maşallah tek embriyomu çift miİlk testim 22 şubat yani dün 356 çıkmıştı
Geçmiş olsun ben 2 ay önce oldum polip alındı inş sizinde iyi geçecekBenim transferim Nisan’da, histeroskopi yaptıracağım önümüzdeki ay.
Bende polip kist vs yok ama düşük yapıp kürtaj olmuştum, yapışıklık var mı diye bakmak istedi doktorGeçmiş olsun ben 2 ay önce oldum polip alındı inş sizinde iyi geçecek
Tek embriyoÇok iyi çıkmış maşallah tek embriyomu çift mi
Bayağı iyi çıkmış değeriniz maşallahTek embriyo
Amh 0.99 doktorum amh değerine daha çok dikkat ediyorum dediAmh ınız kaçtı ki..öyle deme inşallah güzel sonuçlar alırsın
Polip olup olmadığını nereden biliyorsun Rahim flimi çekildinmi bana ilk rahim flimi çekti dr sadece rahimde polip vardı ertesi ay histeroskopi ile polipi aldılar..Rahim fliminde çıkıyor ne olup olmadığı benm dr ilk 5 ay önce rahim flimim ile başladı tedaviye polip dışında şükür birşey çıkmamıştı inş seninde iyi geçecekBende polip kist vs yok ama düşük yapıp kürtaj olmuştum, yapışıklık var mı diye bakmak istedi doktor
İnşallah beklemek çok zor ya benim doktorum üçüncü kanı istedi ve üç gün sonrası içinYarın inş. 2 ye katlanmış olur ve kese için gün verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?