• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Yok doğrudur sizin doz çok fazla geldi banada ondan dedim acaba neye göre ayarlıyorlar diye
Bende fsh yuksek yumurta az oluşuyor o yuzden en yüksek doz başladı doktorum,bu deneme de olmazsa bir daha yapmam zaten yapamam da bu fsh la bir atimlik hakkim var😁

Ben kızıyorum yaa 😀😀
Haklisiniz zaten gergin bir süreç kimsenin kafamızı karistirmasini istemiyoruz,benim de ailem de tepemde surekli ikiz olsun ne olacak diyorlar,soyle bi bağırasım var,durun yahu daha tutacağı belli değil!😁hepimizin hakkından hayırlısı,pozitifler gelmeye başladı topikte darisi bekleyenlere olsun

Ya kızlarrr hepinizin yüzü güler inş, benim dün opu oldu 4 yumurta toplandı,bugün öğlen aradılar 2 si işleme alınmamış 2 si olgunmuş 1 i döllenmiş diğer yumurta henüz döllenmemiş takipdeymiş döllenirmi kafam karışık keşke oda döllense en azından 2 embriyo olsa ve gelişse çok korkuyorum

Ya kızlarrr hepinizin yüzü güler inş, benim dün opu oldu 4 yumurta toplandı,bugün öğlen aradılar 2 si işleme alınmamış 2 si olgunmuş 1 i döllenmiş diğer yumurta henüz döllenmemiş takipdeymiş döllenirmi kafam karışık keşke oda döllense en azından 2 embriyo olsa ve gelişse çok korkuyorum
İnşallah gelişir ve döllenir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben az önce tekrar konuştum 2 yumurtadan 1 i döllenmiş ya diğer yumurtayı sordum oda takipde henüz döllenmedi dediler,mikroenjeksiyon yapmaları lazım değilmi işlem dosyamda yazıyor yapılması lazım ,aklım onda şimdi inş oda döllenir 🥺
İnşallah döllenir, gelişir o da yarına kadar 🙏🏻 Moralinizi bozmayın, 1 embriyonuz daha var hem

Sizin transfer ne zaman çok sevindim embriyolarınıza inş pozitif sonuç alırsınız alıcaksınızda, beni aradıklarında 4 yumurtadan 2 olgun çıktı 1 döllendi dediler peki diğer yumurta ne olacak
Benim transferim Nisan’da, histeroskopi yaptıracağım önümüzdeki ay.

Bende polip kist vs yok ama düşük yapıp kürtaj olmuştum, yapışıklık var mı diye bakmak istedi doktor
Polip olup olmadığını nereden biliyorsun Rahim flimi çekildinmi bana ilk rahim flimi çekti dr sadece rahimde polip vardı ertesi ay histeroskopi ile polipi aldılar..Rahim fliminde çıkıyor ne olup olmadığı benm dr ilk 5 ay önce rahim flimim ile başladı tedaviye polip dışında şükür birşey çıkmamıştı inş seninde iyi geçecek

Hamiş kızları tebrik eder darısı bizlern başına derim 🤲Selam kızlar transferden sonra iğne mi verdi doktorunuz fitil mi ? Ve hangiisi hamgi durumlarda kullanılıyor bilen var mı

Back