ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Merhaba kizlar. Uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama bölmek istemedim. Benim bu ay tedavi başladı. Yumurtalarım toplandı ve taze transfer yapıldı. Sonucu bekleyeceğim bundan sonra. Sizler neler yaptınız? Nasıl gidiyor? Sormak istedikleriniz varsa buyrun hanımlar

Hayırlı olsun

Hayirli olsun, guzel haberlerini bekliyoruzz

Hayırlı olsun sizin transfer ne zamandı..heyecanlı bekleyiş başladı

Transfer olanlar embriyo sayı ve kalitesini kaçıncı gün olduğunu vs yazabilir miii acabaaaa bide transferden sonra pozitif olanlar da belirtilerini ve nelere dikkat ettiklerini yazarsa hepimiz için faydalı olabilir

Yaa ben de orda oldum ama benim taze 3.gün transfer oldu. Canı veren Allah. Ona sığınıyorum.
Valla kaçıncı gün olduğu çok önemli değil benim ilki 5. Gündü dış gebelik oldu valla doğru diyorsunuz canı veren Allah o yüzden gerisi boş. Önemli değil kaçıncı gün olduğu dilerim kucaklarımız dolar

Aminnn inşallah Çok haklısınız

Transfer olanlar embriyo sayı ve kalitesini kaçıncı gün olduğunu vs yazabilir miii acabaaaa bide transferden sonra pozitif olanlar da belirtilerini ve nelere dikkat ettiklerini yazarsa hepimiz için faydalı olabilir
Bende 3. Gün donduruldu sonra çözülmeden sonra 5. Güne gitti tek embriyo transfer sonrası 5. Günüm şuan

Canim histeroskopiden sonra bi toparlanma sureci oluyo mu? Ben de polip icin olacagim. Transferden once yapariz dedi doktorum. Ekstradan ertelenecek mi acaba diye meeak ettim

Kızlar bugün 6 günüm ama gece terkemesi aşırı bel ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi ağız kurululuğu da cabası korkuyorum ne olur bana da dua edin
Üzülme sitres yapma olacak inş dinlen kafana takma bişe olmucak canm ama sitres yapma diyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…