Maşallah hayırlı olsun .çok erken öğrenmişsiniz kaçıncı gün embriyosu?İdrar testi ile 6. Gün öğrendim
5.gün embriyosu dondurulmuş tek embriyo foto koyacağım da beceremedimMaşallah hayırlı olsun .çok erken öğrenmişsiniz kaçıncı gün embriyosu?
Hayırlı olsun5.gün embriyosu dondurulmuş tek embriyo foto koyacağım da beceremedim
Teşekkür ederim inş. Sağlıklı gebeliktirHayırlı olsun
İçimizde hep bir vesvese benim de öyle ama sağlıklıdır ya buna inanmak istiyorum benTeşekkür ederim inş. Sağlıklı gebeliktir
Gözünüz aydın inşallah sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız. Embriyo kalitenizi biliyormusunuz benimde martta tek embriyo transferim olacak 4AB kalite de. daha önce 2 embriyo olmultu şimdi 1 tane kaldığı için daha endişeliyim5.gün embriyosu dondurulmuş tek embriyo foto koyacağım da beceremedim
Benim çift embriyo transferi oldu 10 şubatta oldu transferimSizin ki tek embriyo mu ve nezaman transfer oldunuz
4aa kaliteydiGözünüz aydın inşallah sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız. Embriyo kalitenizi biliyormusunuz benimde martta tek embriyo transferim olacak 4AB kalite de. daha önce 2 embriyo olmultu şimdi 1 tane kaldığı için daha endişeliyim
Aslında benim hikayem mucize dolu Dr 23 yumurta vardı ama hepsinin içi boş çıktı 1 tane çıktı o da kalitesiz umut bağlamayın dedi bizde hiç uğraşmayın o yumurta ile yeniden tedaviye başlayalım dedik Dr yine de o yumurtayı takip edelim dedi ve mucize oldu 5. Güne geldi 2bb donduruldu. 12 şubat çözdüler ve transfer saatine kadar 4aa olmuş transferin 6. Günü test yaptım ve gördüm çizgiyi anlayacağın nasibi varmış ki geldi hiç umudumuz yoktu ve başka yumurta da yoktu şimdi kan için yarını bekliyoruz4aa kaliteydi
Peki kan degerin kaçtıBenim çift embriyo transferi oldu 10 şubatta oldu transferim
161Peki kan degerin kaçtı
İkiz mi acaba
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah cidden mucizeAslında benim hikayem mucize dolu Dr 23 yumurta vardı ama hepsinin içi boş çıktı 1 tane çıktı o da kalitesiz umut bağlamayın dedi bizde hiç uğraşmayın o yumurta ile yeniden tedaviye başlayalım dedik Dr yine de o yumurtayı takip edelim dedi ve mucize oldu 5. Güne geldi 2bb donduruldu. 12 şubat çözdüler ve transfer saatine kadar 4aa olmuş transferin 6. Günü test yaptım ve gördüm çizgiyi anlayacağın nasibi varmış ki geldi hiç umudumuz yoktu ve başka yumurta da yoktu şimdi kan için yarını bekliyoruz
Hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inş. Benim kan degerim de güzel çıkarİkiz mi acaba
Yok ya değildir ben forumda tek olup 1000 lerde çıkan sonuç gördümİkiz mi acaba
İnşallah az kalmış yarın mutlaka haber verin bize inşallah çok güzel çıkacak değerinizHayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inş. Benim kan degerim de güzel çıkar
İdrar da gördük ama sevinemiyorum 7 sene boyunca o çift çizgiyi bekledik ve şuan İnş. Mucize bebek bizimledirİnşallah az kalmış yarın mutlaka haber verin bize inşallah çok güzel çıkacak değeriniz
Valla ben de kanda gördüm ama hala bir acaba var ilk denemem dış gebelik olunca ama rabbim inşallah bu defa yüzümü güldürür ve hepimizin değerleri çok güzel ilerlerİdrar da gördük ama sevinemiyorum 7 sene boyunca o çift çizgiyi bekledik ve şuan İnş. Mucize bebek bizimledir
Bu benim 4. Denemem ve pozitif görmedim o yüzden pekte inanamıyorumValla ben de kanda gördüm ama hala bir acaba var ilk denemem dış gebelik olunca ama rabbim inşallah bu defa yüzümü güldürür ve hepimizin değerleri çok güzel ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?