• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Hiç kimseye söylemedik canım burdan da okudum eşiyle idare eden kişiler olmuş bizde yapabiliriz diye düşündük inşallah ayarlanır hiç bilmiyorum ki tecrübemiz yok. Umarım saatlerini ayarlarlar ben yine neyse de eşimin cerrahi işlem bana ihtiyacı olur aklımda hep bu var. Keşke tese işlemimiz olmasaydı diyorum ama hayırlısıyla çıkış olsun da önemli olan o 🤲
Devlet hastanesinde mi yaptıracalsınız. Opudan sonra zaten odada dinlenme süreniz var 1 saat e kendinize geliyorsunuz ve hemşireler yardımcı oluyor bizde kimseye söylemeden eşim ve ben gidiyorduk ama bizim normal sperm alınıyordu. Eşinizin ki nasıl olur bilmem ama mutlaka hemşire falan yardımcı olacaklar dır sizde kendinize gelince yanına gidersiniz.

Evet verdim çok şükür pozitif ama salı günü tekrar kan vereceğim bana dua edin olur mu🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayy canim inan cok sevindim dualarim seninle insaallah kucagina sag saglim alacaksin bebegini.Benim pazartesi opum var benim icinde dua edin yumurta rezervim azdi tedavi gördüm sükür iyi gidiyor 1 yildir ugrasiyoruz

Ayy canim inan cok sevindim dualarim seninle insaallah kucagina sag saglim alacaksin bebegini.Benim pazartesi opum var benim icinde dua edin yumurta rezervim azdi tedavi gördüm sükür iyi gidiyor 1 yildir ugrasiyoruz
Rabbim inşallah sana da nasip etsin dilerim rezervin çoğalmıştır hiç stres yapma Allah hepimizin kucağını doldursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar bana yardım edin lütfen dün negatif sonucu aldım ya ben 9.gün bugün az önce kahverengi lekelenmem oldu . Yarın adet günüm normalde sizce adet mi olucam yoksa yerleşme gibi bi ihtimal söz konusu olabilirmi ?

Kızlar bana yardım edin lütfen dün negatif sonucu aldım ya ben 9.gün bugün az önce kahverengi lekelenmem oldu . Yarın adet günüm normalde sizce adet mi olucam yoksa yerleşme gibi bi ihtimal söz konusu olabilirmi ?
Asya kaçıncı gün kan vermiştin ?

Doktor dün çağırmıstı beni çünkü 5. Gün embriyosu die 9. Gun gel dedi tamam dedim gittim sonuc 0.100 çıktı bugunde böyle oldu
Bilemedim ki bak bakalım kanamaya dönecek mi çünkü 10. Gün çıkardı 9 da da bence de

Ben de bugün iğnelere başladım. Bir oğlum var 2.5 yaşında ilk denemeden. 2.-3. Denemeler negatifti. Bu ay 4. denemeye başladık. Hep kısa protokol uygulanmıştı, ilk defa uzun protokol uygulanıyor. Ve ilk defa Saizen isimli büyüme hormonu da kullanıyorum bu denemede. İçinizde büyüme hormonu kullanan var mı?

Bilemedim ki bak bakalım kanamaya dönecek mi çünkü 10. Gün çıkardı 9 da da bence de
Tebrik ederim kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün test yaptırdınız?bir de kac cikti sonuc ? Cok soru sordum benim de haftaya transfer var doktorum 3 tane yerlestiricem dedi cok panik oldu iki tutar diye

Tebrik ederim kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün test yaptırdınız?bir de kac cikti sonuc ? Cok soru sordum benim de haftaya transfer var doktorum 3 tane yerlestiricem dedi cok panik oldu iki tutar diye
6. Gün embriyosu Bugün 10. Günümdü ve 161 çıktı. Ayyy hadi hayırlısı bakalım rabbim kucağımızı doldursun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Benim de üç tane embriyom kalmıştı üçünü yerleştirmesini istedik ama iki tane yerleştirdi tedirgin olmayın bence diyecem ama insan korkuyor ya üçü de tutarsa😂😂😂

6. Gün embriyosu Bugün 10. Günümdü ve 161 çıktı. Ayyy hadi hayırlısı bakalım rabbim kucağımızı doldursun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Benim de üç tane embriyom kalmıştı üçünü yerleştirmesini istedik ama iki tane yerleştirdi tedirgin olmayın bence diyecem ama insan korkuyor ya üçü de tutarsa😂😂😂
Benim negatif denemelerim 6. Gün embriyosuydu.bu tedavide doktor değiştirdim ve bana 6. Gun embriyosu dünyada yok artık ne alaka 6. Gun demisti.Kizim 5. Gun embriyosu yumurtam az olduğu için 3. Gun transfer yaparim diyor ama ben 5 istiyorum bakalim kac tane toplanacak.Katlanarak artsin insallah saglikla kucağınıza alın.

Benim negatif denemelerim 6. Gün embriyosuydu.bu tedavide doktor değiştirdim ve bana 6. Gun embriyosu dünyada yok artık ne alaka 6. Gun demisti.Kizim 5. Gun embriyosu yumurtam az olduğu için 3. Gun transfer yaparim diyor ama ben 5 istiyorum bakalim kac tane toplanacak.Katlanarak artsin insallah saglikla kucağınıza alın.
Çok güzel moral verdiğiniz çok teşekkür ederim size ve doktorunuza😂😂😂

😂😂 Ama eski doktorum en iyi embriyo 6. Gun demisti.pozitif aldığıniza göre eski doktorumu dinleyebilirsiniz 😂Ama ben negatif aldığım için şimdiki doktorumu dinliyorum😃
İyi yapıyorsunuz ne diyim 😂😂😂😂umarım herkes çocuk sahibi olur gerçi sizin varmış sanırım bir tane benim hiç yok 6. Günde de şansımı denedim bakalım ne olacak 😂😂😂

Back