- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
Mrb herkese arkadaşlar izmirde tüp bebek için doktor tavsiyesi olan varmı ben daha önce kaan beyde tedavi görmüştüm çokta memnundum şükürler olsun kızım var 2. düşünüyorduk ama olanları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb herkese arkadaşlar izmirde tüp bebek için doktor tavsiyesi olan varmı ben daha önce kaan beyde tedavi görmüştüm çokta memnundum şükürler olsun kızım var 2. düşünüyorduk ama olanları
Valla aynen öyle . 2 senedir deniyorum. Ovülasyon ile de takipteyim. Asla yumurtlamayı atlamadım. Tüm tetkiklerim yapıldı. Olmayınca olmuyor bi bakıyorsun Arkadaşının çocupu 2 yaşına gelecek ben hala hamile kalmaya uğraşıyorum meselaEvet doğru diyorsunuz, su geçtiğimiz 6 ay gerçekten kısmetten öteye yol olmadığını öğretti bana da.. onun için artık hep hayırlısını diliyorum
İnşallah artık sağlıkla olumlu sonuçlanır sizim sürecinizde, sizin de amh’ınız düşükmüş yanlış okumadıysam, çok streslş oluyormuş az yumurta olunca.. ben 1 kere normal hamile kaldım, düşük yaptım, tüp bebek olmalı dediler.. geçen süreçte bütün yakın arkadaşlarım hamile kaldı, ben transfer olurken onlar doğum yapacak.. insanın içi burkuluyor tabi ama elden birşey gelmiyor. Sağlıklı bebeklerimşz olur inşallah bizim de en kısa zamandaValla aynen öyle . 2 senedir deniyorum. Ovülasyon ile de takipteyim. Asla yumurtlamayı atlamadım. Tüm tetkiklerim yapıldı. Olmayınca olmuyor bi bakıyorsun Arkadaşının çocupu 2 yaşına gelecek ben hala hamile kalmaya uğraşıyorum mesela
Her kişinin embriyo hikayesi farklı burada bende olumsuz olan başkasında olumlu olabiliyor.Kesinlikle yok ben de tamamen transferden sonraki kısmın sansa bağlı olduğunu düşünüyorum.Hmm anladım neden öyle dediniz konuşuyorz sadece. Ama haklısınız 3-5 farketmez 5 in 3 ten üstünlüğü yok dedi doktor bana
Aslında 1-3 arası amh düşük değil . Benım 6 yumurtama işlem yapıldı. 3 ü döllendi. Amh ı çok kafaya takmamak gerekıuor iğnelerle bişekilde büyütüyorlar. Yaşın da 28 miş umutlu olmalısın inş her şey güzel olur Bebişlerimize martta kavuşıruzİnşallah artık sağlıkla olumlu sonuçlanır sizim sürecinizde, sizin de amh’ınız düşükmüş yanlış okumadıysam, çok streslş oluyormuş az yumurta olunca.. ben 1 kere normal hamile kaldım, düşük yaptım, tüp bebek olmalı dediler.. geçen süreçte bütün yakın arkadaşlarım hamile kaldı, ben transfer olurken onlar doğum yapacak.. insanın içi burkuluyor tabi ama elden birşey gelmiyor. Sağlıklı bebeklerimşz olur inşallah bizim de en kısa zamanda
Evet mesela benım 2 embriyom 3.gün dondu. Sayım az oldupu için. Sonrdan döllenen oldu bi tane onu 5 e bekleticez çğnkü geç döllendi kaliteli olmayanilir dediler.Her kişinin embriyo hikayesi farklı burada bende olumsuz olan başkasında olumlu olabiliyor.Kesinlikle yok ben de tamamen transferden sonraki kısmın sansa bağlı olduğunu düşünüyorum.
Benim yaşım 32, 28 olan başka bir arkadaştı :).. 1.15 amh’ım, sınırdasın daha fazla bekleme dedi görüştüğüm bütün doktorlar, o sebeple tüp bebek yapıyoruz, yoksa görünürde başka bir sorunum gözükmüyor..benim de 7 yumurta toplandı bugün, bakalım kaçı döllenecek..sağlıklı 1 tane olsa o da güzelce tutunsa yeterAslında 1-3 arası amh düşük değil . Benım 6 yumurtama işlem yapıldı. 3 ü döllendi. Amh ı çok kafaya takmamak gerekıuor iğnelerle bişekilde büyütüyorlar. Yaşın da 28 miş umutlu olmalısın inş her şey güzel olur Bebişlerimize martta kavuşıruz
Karıştırdım demek ki kusura bakma . Benım de 8 toplandı. 6 sına işlem yapık dediler 3 tanesi döllendi (birsi sonradan döllendi hatta. ) Diğer ayı beklıyorum bu ay antibiyotk aldım rahimmde sıvı birkmesi varmış.inşallah hepimiz pozitifi görürz çok stresli bir süreç kimseye söylemedik biz direkt hamileyim deme hayalim varBenim yaşım 32, 28 olan başka bir arkadaştı :).. 1.15 amh’ım, sınırdasın daha fazla bekleme dedi görüştüğüm bütün doktorlar, o sebeple tüp bebek yapıyoruz, yoksa görünürde başka bir sorunum gözükmüyor..benim de 7 yumurta toplandı bugün, bakalım kaçı döllenecek..sağlıklı 1 tane olsa o da güzelce tutunsa yeter
İnşallah artık sağlıkla olumlu sonuçlanır sizim sürecinizde, sizin de amh’ınız düşükmüş yanlış okumadıysam, çok streslş oluyormuş az yumurta olunca.. ben 1 kere normal hamile kaldım, düşük yaptım, tüp bebek olmalı dediler.. geçen süreçte bütün yakın arkadaşlarım hamile kaldı, ben transfer olurken onlar doğum yapacak.. insanın içi burkuluyor tabi ama elden birşey gelmiyor. Sağlıklı bebeklerimşz olur inşallah bizim de en kısa zamanda
İnşallah hayalinizdeki gibi olur Benim transferim en erken Nisan’da, histeroskopi de yapılacak.. geç olsun güç olmasınKarıştırdım demek ki kusura bakma . Benım de 8 toplandı. 6 sına işlem yapık dediler 3 tanesi döllendi (birsi sonradan döllendi hatta. ) Diğer ayı beklıyorum bu ay antibiyotk aldım rahimmde sıvı birkmesi varmış.inşallah hepimiz pozitifi görürz çok stresli bir süreç kimseye söylemedik biz direkt hamileyim deme hayalim var
Evet önemli olan güzel sonuç almakİnşallah hayalinizdeki gibi olur Benim transferim en erken Nisan’da, histeroskopi de yapılacak.. geç olsun güç olmasın
Kaan beyden memnundum malesef eşini vurmuş sonra kendini Allah rahmet eylesin şimdi yeni bir dOktora ihtiyacım varNasıl olumsuzluklar olmuş Kaan beyde . ? Ben d araştırıyorum Aydındayım..ama kimse izmirde doktor önermıyor ya d doğru başlığı mı bulamadım bilmıyorum
Anladım inşallah öneriler olur izmirli pek yok herhalde gruptaKaan beyden memnundum malesef eşini vurmuş sonra kendini Allah rahmet eylesin şimdi yeni bir dOktora ihtiyacım var
Benim de 2 Mart3.gün embriyosu, 1 Martta kan tahlilim var Umarım hepimizinki tutunur sağlıkla gelsinler dünyaya
Dayan dayan sabır taşı olduk valla arkadaşım. Haydi güzel haberini bekliyoruzBugün test günümdü kan verdim 1 de çıkar dediler 10 gün geçti ama bu saatler geçmiyor
Daha önce yazmıştım ama İrenbe ye gidenler var grupta. Bende orada yaptırıyorum tüp bebeği ama doktorum başka yerden geliyorAnladım inşallah öneriler olur izmirli pek yok herhalde grupta
Benimde doktorumun ayrı kliniği var İrenbede oldu operasyonlarım canımDaha önce yazmıştım ama İrenbe ye gidenler var grupta. Bende orada yaptırıyorum tüp bebeği ama doktorum başka yerden geliyor