İnanın bence bakın kendiniz anlattınız nasıl mucizevi bir şekilde ilerlediğini yumurtanın o gelmek istiyor siz de onu hayatta tutacağınıza inanın bence. Hiçbir şey inanmak kadar mühim değilBu benim 4. Denemem ve pozitif görmedim o yüzden pekte inanamıyorum
Araştırma hastanesinde yaptırıcaz canım işte nasıl olacak ben uyanana kadar eşim ameliyatta dua bile edemicem işleme gidicem yardımcı olamıcam çok düşünceliyim bilmiyorum ki işte kara kara düşünüyorum.Devlet hastanesinde mi yaptıracalsınız. Opudan sonra zaten odada dinlenme süreniz var 1 saat e kendinize geliyorsunuz ve hemşireler yardımcı oluyor bizde kimseye söylemeden eşim ve ben gidiyorduk ama bizim normal sperm alınıyordu. Eşinizin ki nasıl olur bilmem ama mutlaka hemşire falan yardımcı olacaklar dır sizde kendinize gelince yanına gidersiniz.
Ne kadar güzel, umut dolu bi hikaye. İnşallah kan değeriniz de güzel çıkar, sağlıkla kucağınıza alırsınızAslında benim hikayem mucize dolu Dr 23 yumurta vardı ama hepsinin içi boş çıktı 1 tane çıktı o da kalitesiz umut bağlamayın dedi bizde hiç uğraşmayın o yumurta ile yeniden tedaviye başlayalım dedik Dr yine de o yumurtayı takip edelim dedi ve mucize oldu 5. Güne geldi 2bb donduruldu. 12 şubat çözdüler ve transfer saatine kadar 4aa olmuş transferin 6. Günü test yaptım ve gördüm çizgiyi anlayacağın nasibi varmış ki geldi hiç umudumuz yoktu ve başka yumurta da yoktu şimdi kan için yarını bekliyoruz
Bunu düşünüp strese sokmayın kendinizi, sizin rahat olmanız daha önemli. Hemşireler yardımcı olacaktır, Opu’dan sonra çabuk toparlanırsınız zaten.Araştırma hastanesinde yaptırıcaz canım işte nasıl olacak ben uyanana kadar eşim ameliyatta dua bile edemicem işleme gidicem yardımcı olamıcam çok düşünceliyim bilmiyorum ki işte kara kara düşünüyorum.
Kalitelerini gösteriyor bildiğim kadarıyla ama bence nasibi olan dünyaya geliyor. Benim ilk denemem çok kaliteliydi ama dış gebelik oldu yani valla inancınız nasıl bilmiyorum ama cidden ben nasibe inanıyorumNe kadar güzel, umut dolu bi hikaye. İnşallah kan değeriniz de güzel çıkar, sağlıkla kucağınıza alırsınızBu 2bb’ler 4ab’ler ne oluyor? Ben hiç bilmiyorum, tutunmasına etki ediyor mu, en ideali hangi değer acaba?
Embriyonun kalitesi hücre sayısı ve etrafında ki zarı oluyor 2bb 4aa göre düşük demek kalitesiNe kadar güzel, umut dolu bi hikaye. İnşallah kan değeriniz de güzel çıkar, sağlıkla kucağınıza alırsınızBu 2bb’ler 4ab’ler ne oluyor? Ben hiç bilmiyorum, tutunmasına etki ediyor mu, en ideali hangi değer acaba?
İçinizi ferah tutmaya çalışın inşallah Bi aksilik çıkmaz beklediğiniz den de kolay atlatırsınız o günü inşallahAraştırma hastanesinde yaptırıcaz canım işte nasıl olacak ben uyanana kadar eşim ameliyatta dua bile edemicem işleme gidicem yardımcı olamıcam çok düşünceliyim bilmiyorum ki işte kara kara düşünüyorum.
Ne güzel kalitesi de iyiymiş inşallah sağlıkla doğduğu günü de görürsün4aa kaliteydi
Çizgiler de gayet belirgin maşallah
İnşallah. İlk tecrübemiz diye sanırım bide araştırmada olacak diye ilgilenirler mi süpheliyim. İnşallah herşey yolunda giderBunu düşünüp strese sokmayın kendinizi, sizin rahat olmanız daha önemli. Hemşireler yardımcı olacaktır, Opu’dan sonra çabuk toparlanırsınız zaten.
İnşallah canım Allah razı olsun. İnanın her türlü felaket senaryosu geliyor aklıma. Ya bişey olursa diye. Can sağlığı bi yerine bişey olursa diye korkuyorumİçinizi ferah tutmaya çalışın inşallah Bi aksilik çıkmaz beklediğiniz den de kolay atlatırsınız o günü inşallah
Evet doğru diyorsunuz, su geçtiğimiz 6 ay gerçekten kısmetten öteye yol olmadığını öğretti bana da.. onun için artık hep hayırlısını diliyorumKalitelerini gösteriyor bildiğim kadarıyla ama bence nasibi olan dünyaya geliyor. Benim ilk denemem çok kaliteliydi ama dış gebelik oldu yani valla inancınız nasıl bilmiyorum ama cidden ben nasibe inanıyorum
Oyle değilmiş iste 6. Gun 5. Gune tam gelemeyen embriyo demekmiş neyse ben fazla embriyo hakkında yorum yazmayayım herkes çok hassas dönemlerde...Kimin hangi embriyo ile hamile kalacağı belli olmuyor6.gün nası negatif olabiliuo ya insan inanamaz . 5 ide geçmiş hala bölünüyor insan mutlaka olmalı gözüyle bakıyordur herhalde
3.gün embriyosu, 1 Martta kan tahlilim varBu arada kaçıncı gün embriyosu oldu canım inşallah SIM sıkı tutunur bebişlerimizHepimizin
Hmm anladım neden öyle dediniz konuşuyorz sadece. Ama haklısınız 3-5 farketmez 5 in 3 ten üstünlüğü yok dedi doktor banaOyle değilmiş iste 6. Gun 5. Gune tam gelemeyen embriyo demekmiş neyse ben fazla embriyo hakkında yorum yazmayayım herkes çok hassas dönemlerde...Kimin hangi embriyo ile hamile kalacağı belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?