ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Bu benim 4. Denemem ve pozitif görmedim o yüzden pekte inanamıyorum
İnanın bence bakın kendiniz anlattınız nasıl mucizevi bir şekilde ilerlediğini yumurtanın o gelmek istiyor siz de onu hayatta tutacağınıza inanın bence. Hiçbir şey inanmak kadar mühim değil

Araştırma hastanesinde yaptırıcaz canım işte nasıl olacak ben uyanana kadar eşim ameliyatta dua bile edemicem işleme gidicem yardımcı olamıcam çok düşünceliyim bilmiyorum ki işte kara kara düşünüyorum.

Ne kadar güzel, umut dolu bi hikaye. İnşallah kan değeriniz de güzel çıkar, sağlıkla kucağınıza alırsınız Bu 2bb’ler 4ab’ler ne oluyor? Ben hiç bilmiyorum, tutunmasına etki ediyor mu, en ideali hangi değer acaba?

Perşembe günü 3 gün çift embriyo transferi oldum acayip yemek yiyorum karnım doymuyor bel ağrısı cabası

Bunu düşünüp strese sokmayın kendinizi, sizin rahat olmanız daha önemli. Hemşireler yardımcı olacaktır, Opu’dan sonra çabuk toparlanırsınız zaten.

Kalitelerini gösteriyor bildiğim kadarıyla ama bence nasibi olan dünyaya geliyor. Benim ilk denemem çok kaliteliydi ama dış gebelik oldu yani valla inancınız nasıl bilmiyorum ama cidden ben nasibe inanıyorum

Embriyonun kalitesi hücre sayısı ve etrafında ki zarı oluyor 2bb 4aa göre düşük demek kalitesi

İçinizi ferah tutmaya çalışın inşallah Bi aksilik çıkmaz beklediğiniz den de kolay atlatırsınız o günü inşallah

Bunu düşünüp strese sokmayın kendinizi, sizin rahat olmanız daha önemli. Hemşireler yardımcı olacaktır, Opu’dan sonra çabuk toparlanırsınız zaten.
İnşallah. İlk tecrübemiz diye sanırım bide araştırmada olacak diye ilgilenirler mi süpheliyim. İnşallah herşey yolunda gider

İçinizi ferah tutmaya çalışın inşallah Bi aksilik çıkmaz beklediğiniz den de kolay atlatırsınız o günü inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun. İnanın her türlü felaket senaryosu geliyor aklıma. Ya bişey olursa diye. Can sağlığı bi yerine bişey olursa diye korkuyorum

Kalitelerini gösteriyor bildiğim kadarıyla ama bence nasibi olan dünyaya geliyor. Benim ilk denemem çok kaliteliydi ama dış gebelik oldu yani valla inancınız nasıl bilmiyorum ama cidden ben nasibe inanıyorum
Evet doğru diyorsunuz, su geçtiğimiz 6 ay gerçekten kısmetten öteye yol olmadığını öğretti bana da.. onun için artık hep hayırlısını diliyorum

6.gün nası negatif olabiliuo ya insan inanamaz . 5 ide geçmiş hala bölünüyor insan mutlaka olmalı gözüyle bakıyordur herhalde
Oyle değilmiş iste 6. Gun 5. Gune tam gelemeyen embriyo demekmiş neyse ben fazla embriyo hakkında yorum yazmayayım herkes çok hassas dönemlerde...Kimin hangi embriyo ile hamile kalacağı belli olmuyor

Mrb herkese arkadaşlar izmirde tüp bebek için doktor tavsiyesi olan varmı ben daha önce kaan beyde tedavi görmüştüm çokta memnundum şükürler olsun kızım var 2. düşünüyorduk ama olanları duymuşsunuzdur şimddi iyi bir doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var

Oyle değilmiş iste 6. Gun 5. Gune tam gelemeyen embriyo demekmiş neyse ben fazla embriyo hakkında yorum yazmayayım herkes çok hassas dönemlerde...Kimin hangi embriyo ile hamile kalacağı belli olmuyor
Hmm anladım neden öyle dediniz konuşuyorz sadece. Ama haklısınız 3-5 farketmez 5 in 3 ten üstünlüğü yok dedi doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…