ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

İyi yapıyorsunuz ne diyim umarım herkes çocuk sahibi olur gerçi sizin varmış sanırım bir tane benim hiç yok 6. Günde de şansımı denedim bakalım ne olacak
Ben embriyo konusunda şanssızım bence,kızımdan sonraki ilk deneme de 4. Gun embriyosuydu kimyasal oldu,sonra da 6. Gun negatif bir türlü 5. Gun olmadi.Bu tedavide de 3. Gun olursa hepsini denemiş olacağım insallahbu da olmazsa kızımla yola devam.Hic olmayana versin Allah ben tattım.Olmasa da hayirlisi ne yapalım...

Maşallah hepsini denemişler inşallah tutar Allah gönlünüze göre versin benim çocuğum yok inşallah bana da verir

Maşallah hepsini denemişler inşallah tutar Allah gönlünüze göre versin benim çocuğum yok inşallah bana da verir
İnşallah değeriniz cok guzel 10. Gun için bence saglikla devam edecek.Ilk zamanlar cok dikkat edin agir kaldırmayın asla bol dinlenin.En guzel 9 ay basliyor ins

İnşallah değeriniz cok guzel 10. Gun için bence saglikla devam edecek.Ilk zamanlar cok dikkat edin agir kaldırmayın asla bol dinlenin.En guzel 9 ay basliyor ins
Dikkat ediyorum annemlerde kalıyorum zaten hiçbir şey yaptırmıyorlar. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım sizin çocuğunuzun da kardeşi olur

Arkadaşlar Selam, Çarşamba transferim oldu. O günden beri tuvalete çıkamıyorum. Sabahları kuru kaysı üzerine ılık sular içtim, dün activya Shotlar var onlardan 2 tane ayrıca yarım çay bardağı zeytinyağı içtim. Resmen var ama yapamıyorum. Sizin böyle bir sorununuz var mı? Nasıl olacak bu iş, fikri olan

Çok teşekkür ederim. Kaşık agrım bir kere oldu benim ama normal bence .
Kuzum bende perşembe oldum bende kabızlıktan çok korktum ama kayısıyı hoşaf olarak dene birde benim doktorum kefir iç demişti bol bol

Bu arada kaçıncı gün embriyosu oldu canım inşallah SIM sıkı tutunur bebişlerimiz Hepimizin

Çok kötüyseniz şurup var bir tane duphalac diye ondan alabilirsiniz benim doktorum öyle demişti

Merhaba :)

6.gün embryosu dünyada var yahu abartmış doktorunuz. Şöyle ki opudan sonraki 1.gün döllendiği belli oluyor, 2.gün bölünme başlıyor. 3.gün 6 ya da 8 hücreli oluyor. Bu seviyede transfer edilebiliyor çünkü labaratuar çok iyi değilse 4 e gidemeden ölebiliyor embryolar ama labaratuar iyiyse embryo yaşayacaksa labaratuarda da yaşar diye devam ediliyor. 4.gün morula evresi, burada 100 kadar hücre yumağı oluyor embryo. 5.gün ise blast dediğimiz artık kabuğunu delip rahime yerleşmeye hazır embriyo oluyor.

Bazı embryolar 5.gününde blast olmuyor, morula da devam ediyor ama hala canlı. 1 gün daha bekliyorlar bakalım blast olacak mı diye ve 6.güne bekletiyorlar. 6.gün blast olduysa ve canlıysa tamam diyorlar, oldu. 6.gün embryosu oluyorlar. Yani normalden biraz daha yavaş embryo ama canlı ve çocuk olup doğma yeteneği olan embryo.

kaynak:

6.gün embryosu daha düşük ihtimalle çocuk oluyor çünkü rahimin embryoyu kabul etme süresi maalesef az. Yani taze transferde 5. Gün blast koyarsanız rahimin tam kabul ettiği dönemle embryo aynı evrede olurken 6.gün geç kalmış olabiliyorsunuz. Ama 6.gün embryoyu dondurup rahimi tekrar hazırlayıp rahime progesteron verilmesinin 5.günündeyken koyarsanız neredeyse aynı oranda canlı doğum olabiliyormuş (çok az daha düşük oran)

6.gün embryosu olanlar üzülmesin yani :) gayet 6.gün embryoyla canlı çocuk doğuran bir sürü kadın var :)

Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim rahatladım biraz

Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim rahatladım biraz
Başka doktorların ne dediğine bakmayın, kendi doktorunuz sizi biliyor, durumunuzu takip ediyor en iyisini yapmıştır eminim. Ben 4 doktora gittim tedaviye başlamadan önce, hepsi birbirinden farklı bişi önerdi, her biride bir öncekinin önerdiğine saçmalık dedi Bunlara kafanızı takıp stres olmayın, keyfini çıkarın, inşallah sağlıkla doğum haberinizi de alırız

Haklısınız aslında. İnşallah hepimizin Çok teşekkür ederim

Doktorum uygulanmadığı manasında demisti ve 6. Gun embriyosu 5. Gune göre tutunma ihtimali daha düşük embriyodur diye okumuştum ben de,benim 3 embriyom 6. Gundu ama hiçbiri tutunamayanlar.Benim açımdan olumsuz ama başkalarında tutabilir tabi,ben 6. Gun embriyosu olan arkadaşa da seninki tutmaz manasında konuşmadim aslinda ki pozitif görmüş neden böyle bir izlenim oldu anlamadım acikcaSonucta tüp bebek herkeste farklı,bu tedavide asla 6. Gunu beklemem cunku olumsuz deneyimim var tamamen kişisel yani,yaptığınız uzun aciklama için teşekkürler cogu kişiye fikir olacaktır.

Arkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen çıkıyor tuvalette. Sizde de çıkma oluyor mu?

6.gün nası negatif olabiliuo ya insan inanamaz . 5 ide geçmiş hala bölünüyor insan mutlaka olmalı gözüyle bakıyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…