Devlet hastanesinde mi yaptıracalsınız. Opudan sonra zaten odada dinlenme süreniz var 1 saat e kendinize geliyorsunuz ve hemşireler yardımcı oluyor bizde kimseye söylemeden eşim ve ben gidiyorduk ama bizim normal sperm alınıyordu. Eşinizin ki nasıl olur bilmem ama mutlaka hemşire falan yardımcı olacaklar dır sizde kendinize gelince yanına gidersiniz.Hiç kimseye söylemedik canım burdan da okudum eşiyle idare eden kişiler olmuş bizde yapabiliriz diye düşündük inşallah ayarlanır hiç bilmiyorum ki tecrübemiz yok. Umarım saatlerini ayarlarlar ben yine neyse de eşimin cerrahi işlem bana ihtiyacı olur aklımda hep bu var. Keşke tese işlemimiz olmasaydı diyorum ama hayırlısıyla çıkış olsun da önemli olan o
Ayy canim inan cok sevindim dualarim seninle insaallah kucagina sag saglim alacaksin bebegini.Benim pazartesi opum var benim icinde dua edin yumurta rezervim azdi tedavi gördüm sükür iyi gidiyor 1 yildir ugrasiyoruzEvet verdim çok şükür pozitif ama salı günü tekrar kan vereceğim bana dua edin olur mu
Rabbim inşallah sana da nasip etsin dilerim rezervin çoğalmıştır hiç stres yapma Allah hepimizin kucağını doldursunAyy canim inan cok sevindim dualarim seninle insaallah kucagina sag saglim alacaksin bebegini.Benim pazartesi opum var benim icinde dua edin yumurta rezervim azdi tedavi gördüm sükür iyi gidiyor 1 yildir ugrasiyoruz
Asya kaçıncı gün kan vermiştin ?Kızlar bana yardım edin lütfen dün negatif sonucu aldım ya ben 9.gün bugün az önce kahverengi lekelenmem oldu . Yarın adet günüm normalde sizce adet mi olucam yoksa yerleşme gibi bi ihtimal söz konusu olabilirmi ?
9.gün verdim canım bugün 10. GünümAsya kaçıncı gün kan vermiştin ?
Neden Bugün kan testi yapmadın ki belki çıkacaktı9.gün verdim canım bugün 10. Günüm
Doktor dün çağırmıstı beni çünkü 5. Gün embriyosu die 9. Gun gel dedi tamam dedim gittim sonuc 0.100 çıktı bugunde böyle olduNeden Bugün kan testi yapmadın ki belki çıkacaktı
Bilemedim ki bak bakalım kanamaya dönecek mi çünkü 10. Gün çıkardı 9 da da bence deDoktor dün çağırmıstı beni çünkü 5. Gün embriyosu die 9. Gun gel dedi tamam dedim gittim sonuc 0.100 çıktı bugunde böyle oldu
Haklısın canım kanamam başlar yarın zaten adet günüm ya :) haber ederimBilemedim ki bak bakalım kanamaya dönecek mi çünkü 10. Gün çıkardı 9 da da bence de
Ama inşallah hamilesindir mucize bu belli mi olurHaklısın canım kanamam başlar yarın zaten adet günüm ya :) haber ederim
Bende öyle bi şans varki hemen adet olurum mucize bana pek uğramıyor canımAma inşallah hamilesindir mucize bu belli mi olur
Tebrik ederim kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün test yaptırdınız?bir de kac cikti sonuc ? Cok soru sordum benim de haftaya transfer var doktorum 3 tane yerlestiricem dedi cok panik oldu iki tutar diyeBilemedim ki bak bakalım kanamaya dönecek mi çünkü 10. Gün çıkardı 9 da da bence de
6. Gün embriyosu Bugün 10. Günümdü ve 161 çıktı. Ayyy hadi hayırlısı bakalım rabbim kucağımızı doldursun inşallahTebrik ederim kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün test yaptırdınız?bir de kac cikti sonuc ? Cok soru sordum benim de haftaya transfer var doktorum 3 tane yerlestiricem dedi cok panik oldu iki tutar diye
Benim negatif denemelerim 6. Gün embriyosuydu.bu tedavide doktor değiştirdim ve bana 6. Gun embriyosu dünyada yok artık ne alaka 6. Gun demisti.Kizim 5. Gun embriyosu yumurtam az olduğu için 3. Gun transfer yaparim diyor ama ben 5 istiyorum bakalim kac tane toplanacak.Katlanarak artsin insallah saglikla kucağınıza alın.6. Gün embriyosu Bugün 10. Günümdü ve 161 çıktı. Ayyy hadi hayırlısı bakalım rabbim kucağımızı doldursun inşallahBenim de üç tane embriyom kalmıştı üçünü yerleştirmesini istedik ama iki tane yerleştirdi tedirgin olmayın bence diyecem ama insan korkuyor ya üçü de tutarsa
Çok güzel moral verdiğiniz çok teşekkür ederim size ve doktorunuzaBenim negatif denemelerim 6. Gün embriyosuydu.bu tedavide doktor değiştirdim ve bana 6. Gun embriyosu dünyada yok artık ne alaka 6. Gun demisti.Kizim 5. Gun embriyosu yumurtam az olduğu için 3. Gun transfer yaparim diyor ama ben 5 istiyorum bakalim kac tane toplanacak.Katlanarak artsin insallah saglikla kucağınıza alın.
Çok güzel moral verdiğiniz çok teşekkür ederim size ve doktorunuza
İyi yapıyorsunuz ne diyimAma eski doktorum en iyi embriyo 6. Gun demisti.pozitif aldığıniza göre eski doktorumu dinleyebilirsiniz Ama ben negatif aldığım için şimdiki doktorumu dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?