- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
Yok benim bahçeci değil ben izmirde yaptırdım bir kere 5400 aldılar dondurulmuş başka almadılar yani ben hepsi içinde diye düşündümCanım sende bahçeci demisin dondurulmuş transfer muayne üc dahil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benim bahçeci değil ben izmirde yaptırdım bir kere 5400 aldılar dondurulmuş başka almadılar yani ben hepsi içinde diye düşündümCanım sende bahçeci demisin dondurulmuş transfer muayne üc dahil mi
Hımm dahildir o zaman çok yüksek sizin ki de elimiz mahkum ya ne deseler verecez mecbur bunu onlar da çok iyi biliyor rabbim Bi daha muhtaç etmesin inşallah mart ayında transferim var pozitif olur kucağınıza a alırız da bi daha gerek kalmazYok benim bahçeci değil ben izmirde yaptırdım bir kere 5400 aldılar dondurulmuş başka almadılar yani ben hepsi içinde diye düşündüm
InşallahHımm dahildir o zaman çok yüksek sizin ki de elimiz mahkum ya ne deseler verecez mecbur bunu onlar da çok iyi biliyor rabbim Bi daha muhtaç etmesin inşallah mart ayında transferim var pozitif olur kucağınıza a alırız da bi daha gerek kalmaz
Ben goruyorum ama dondurulmus test konusunu falan hic bilmiyorum olunmaz diye dusunuyorum ama bir sorunBahçeci de tedavi gören var mı? Yumurta toplamadan korona testi yapılıyor mu?
MERhaba izmir irenbe deyim ben cok memnunum googleden arastirin irenbeMerhabalar,
izmir de tüp bebek merkezleri ve doktorları hakkında bilgi olan var mı? Biz de bu ay başlayacağız henüz doktor ve labaratuar araştırıyoruz.
Merhaba, Opu oldugu gun esinizden de sperm aliyorlar. Ayni gun dolleme gerceklesiyor.. yumurta toplama anatezi altinda gerceklestirildigi icin sizin yardimci olmanin pek mumkun degil.. hayirlisi olsun tedaviniz..Pazartesi günü rapor iğne asamasına geçeceğiz inşallah. Fakat sormak istediklerim var bilenler yardımcı olursa sevinirim. Ben ve eşim aynı gün opu ve tese olacağız peki aynı anda mı oluyor ben eşimi beklemek ona yardımcı olmak istiyorum kimse olmayacak çünkü. O süreci geçirenler nasıl olduğunu anlatabilir mi ?
birde rapor ve iğne olayları nasıl oluyor hemen 1 günde rapor cıkıp iğneleri alıyor muyuz ?
ve ben eşimin son kez test vermesini istiyorum acaba verse ve 3-5 sperm çıksa bile değerlendirirler mi o işlemler nasıl oluyor
Teşekkür ederim bilginiz için canım ama eşim tese olacak bizim farklı olacak süreç biraz. Belki dedim bi kaç saat farklı olur da ona yardımcı olabilirim daha önce okumuştum kimseye haber vermeyenler varmışMerhaba, Opu oldugu gun esinizden de sperm aliyorlar. Ayni gun dolleme gerceklesiyor.. yumurta toplama anatezi altinda gerceklestirildigi icin sizin yardimci olmanin pek mumkun degil.. hayirlisi olsun tedaviniz..
Evet farkli bir islemmis, kusura bakma canim.. baktim netten o da anestezi altinda oluyormus.. belki de yaninizda yardimci olabilecek bir akraba, arkadas olsa daha iyi olur..Teşekkür ederim bilginiz için canım ama eşim tese olacak bizim farklı olacak süreç biraz. Belki dedim bi kaç saat farklı olur da ona yardımcı olabilirim daha önce okumuştum kimseye haber vermeyenler varmış
Hiç kimseye söylemedik canım burdan da okudum eşiyle idare eden kişiler olmuş bizde yapabiliriz diye düşündük inşallah ayarlanır hiç bilmiyorum ki tecrübemiz yok. Umarım saatlerini ayarlarlar ben yine neyse de eşimin cerrahi işlem bana ihtiyacı olur aklımda hep bu var. Keşke tese işlemimiz olmasaydı diyorum ama hayırlısıyla çıkış olsun da önemli olan oEvet farkli bir islemmis, kusura bakma canim.. baktim netten o da anestezi altinda oluyormus.. belki de yaninizda yardimci olabilecek bir akraba, arkadas olsa daha iyi olur..
Umarim cabalariniz guzel sonuc verir Kafaniza cok takip stress yapmayin, her sey hallolur ve olacagina varir.. bu yola iki kisi baslamissiniz insallah uc kisi, kimbilir belki de dort kisi olarak tamamlarsinizHiç kimseye söylemedik canım burdan da okudum eşiyle idare eden kişiler olmuş bizde yapabiliriz diye düşündük inşallah ayarlanır hiç bilmiyorum ki tecrübemiz yok. Umarım saatlerini ayarlarlar ben yine neyse de eşimin cerrahi işlem bana ihtiyacı olur aklımda hep bu var. Keşke tese işlemimiz olmasaydı diyorum ama hayırlısıyla çıkış olsun da önemli olan o
Aynen öyle valla inşallah bu defa pozitifi görürüz yarın benim test günüm sabah erkenden gidip kan vereceğim
MErhaba, dün bugün icin kan vereceginizi yazmistiniz sonuc ne oldu ins olumlu pozitif sonuc olmusturAynen öyle valla inşallah bu defa pozitifi görürüz yarın benim test günüm sabah erkenden gidip kan vereceğim
Aminnnn canım benim inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim. rabbim hepimizin sağlıklı en güzel bebeklerimize kavusmamızı nasip etsin en kısa zamandaUmarim cabalariniz guzel sonuc verir Kafaniza cok takip stress yapmayin, her sey hallolur ve olacagina varir.. bu yola iki kisi baslamissiniz insallah uc kisi, kimbilir belki de dort kisi olarak tamamlarsiniz
Evet verdim çok şükür pozitif ama salı günü tekrar kan vereceğim bana dua edin olur muMErhaba, dün bugün icin kan vereceginizi yazmistiniz sonuc ne oldu ins olumlu pozitif sonuc olmustur
Insallah guzel haberlerle gelırsın benımde 3.gun once transferım oldu ama kasıklarımda hafıf agrı var bu normalmı acabaAynen öyle valla inşallah bu defa pozitifi görürüz yarın benim test günüm sabah erkenden gidip kan vereceğim
Gözünüz aydın sağlıkla tamamına ersin inşallahEvet verdim çok şükür pozitif ama salı günü tekrar kan vereceğim bana dua edin olur mu
Aynen canım . CaresisizGenler genelde yurtdışına gidiyor bildiğim kadarıyla. Neyse, ne istiyorlarsa veriyoruz artık 3’ün 5’in önemi kalmadı
Insallah guzel haberlerle gelırsın benımde 3.gun once transferım oldu ama kasıklarımda hafıf agrı var bu normalmı acaba
Çok teşekkür ederim. Kaşık agrım bir kere oldu benim ama normal bence .Gözünüz aydın sağlıkla tamamına ersin inşallah