• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Ayyyy hayırlı olsun çok sevindim kat kat artsın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Özgecim çok tşk ederim darısı sana inşallah 😍
İnşallahh canım ama benim içime doğan negatif baska da bişey değil cuma gunu test günüm haberini vericem zaten . Benım 6. Gün 0 cıktı senın ne güzel 123 cıktı daha da umudum da kalmadı zateb . Allah analı babalı büyütsün inşallahhh çok sevındim senin adına ♥️🥰
Canım herkeste aynı olmaz lütfen umudunu yitirme rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah 😍

Özgecim çok tşk ederim darısı sana inşallah 😍

Canım herkeste aynı olmaz lütfen umudunu yitirme rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah 😍
Teşekkür ederim canım benim lekelenmem devam ediyor inşallah ben de pozitifi görürüm ama moralim bozuluyor WC ye gitmek istemiyorum😔😔😔ama senin adına çok çok sevindim 😂😂😂

Teşekkür ederim canım benim lekelenmem devam ediyor inşallah ben de pozitifi görürüm ama moralim bozuluyor WC ye gitmek istemiyorum😔😔😔ama senin adına çok çok sevindim 😂😂😂
Benim de kahverengi sulu akıntım oldu 2 gün 3. Gün devam etmedi inşallah yerleşiyordur özgecim 😍

Selam kızlar bir sorum var. Ben iğne sürecinde iğnelerimi hep hemşireye vurdurttum kendim sıvıyı sonuna çekemem şırıngaya filan diye korkumdan. Şimdi transferden sınra iğne mi veriliyor ? Genelde evde yatıyoruz dinleniyoruz ya ,iğneleri gidip kliniğe vurdurmam tehlikeli mi olur? Sizler kendiniz mi vuruyorsunuz (5.gün embrypsu donmuş 1 tane transfer olacağım inş mart ayında Yaş 31 ilk denemem olacak.)

Eki Görüntüle 2785010
Kızlar kan sonucum 123 transferimin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim tüm bekleyenlerin pozitif görmesni nasip etsin tüm gebelerin de gebeliklerini sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım gözün aydın 🤗 inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirir bebeğini yada bebeklerini kucağına alırsın değerin gayet güzel maşallah.

Canım gözün aydın 🤗 inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirir bebeğini yada bebeklerini kucağına alırsın değerin gayet güzel maşallah.
Canım çok tşk ederim amin inşallah 🤲🏻✨ Darısı tüm bekleyenlere olsun artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Kizlar ben de iğnelerimin 5. Günümdeyim benim fsh 18 yumurta az oluşuyor ama bugun doktor 6 7 tane saydi,bana 3 tane yeterli diyor bakalım.Haftaya toplama ve transfer sürecine giriyoruz.

Selam kızlar bir sorum var. Ben iğne sürecinde iğnelerimi hep hemşireye vurdurttum kendim sıvıyı sonuna çekemem şırıngaya filan diye korkumdan. Şimdi transferden sınra iğne mi veriliyor ? Genelde evde yatıyoruz dinleniyoruz ya ,iğneleri gidip kliniğe vurdurmam tehlikeli mi olur? Sizler kendiniz mi vuruyorsunuz (5.gün embrypsu donmuş 1 tane transfer olacağım inş mart ayında Yaş 31 ilk denemem olacak.)
Selam , transferden sonra hergun igne var evet. Haftaici saglik ocagina ,haftasonu hastanede yaptirabikirsin. Ben oyle yapiyorum ✌🏽

Selam , transferden sonra hergun igne var evet. Haftaici saglik ocagina ,haftasonu hastanede yaptirabikirsin. Ben oyle yapiyorum ✌🏽
Ne iğnesi cnm kan sulandiricimi geçen sefer bana aspirin vermsiti sadece 3 günde bir kalçadan proluton iğne olarak

Kızlar ovitrelle yapılan gün gonalf ve cetrodite da yapiliomi. Kac gün kullandınız ıgneleri

Back