• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kızlar biz tüp bebek tedavisine yeni başladık benden adet döneminde yapılan testleri istedi doktor amh düşük normalde 0,11 bunu 6ay önce öğrenmiştim zaten bugünkü testlerimde fsh 14 lh 7 e2 20 çıktı yarın doktora atıcam sonuçları ama sizce nasıl sonuçlarım çokmu kötü

Canım evet sorun orda zaten 5. Gun embriyosu erken cıkması lazım . Ondan bu telaş zaten
Böyle yaparak sadece moralinizi bozuyorsunuz. Kendimde hemsireyim 5 in altındaki her değer sıfırdır daha da düştü negatif diye düşünmeniz modunuzu düşürmekten başka işe yaramaz test için çok erken davrandiniz. Bence dua edip test gününüzü bekleyin ve kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin. İnşallah gününüzde pozitifi görürsünüz kendim gibi sizin için de dua edeceğim 😘

Böyle yaparak sadece moralinizi bozuyorsunuz. Kendimde hemsireyim 5 in altındaki her değer sıfırdır daha da düştü negatif diye düşünmeniz modunuzu düşürmekten başka işe yaramaz test için çok erken davrandiniz. Bence dua edip test gününüzü bekleyin ve kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin. İnşallah gününüzde pozitifi görürsünüz kendim gibi sizin için de dua edeceğim 😘
Allah razı olsun sizden ♥️🙏🏻 İnşallah tutunur ama kac gundur o kadar tuhaf oldumki ayıptır söylemesi herkese bakıyorum akıntısı var ben kupkuruyum ne diyim artk inşallahhh tabi yükselir 🙏🏻

C232D6C2-F152-4EA8-B28D-82B9F0EF55ED.jpeg

Kızlar kan sonucum 123 transferimin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim tüm bekleyenlerin pozitif görmesni nasip etsin tüm gebelerin de gebeliklerini sağlıkla ilerletsin inşallah

Eki Görüntüle 2785010
Kızlar kan sonucum 123 transferimin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim tüm bekleyenlerin pozitif görmesni nasip etsin tüm gebelerin de gebeliklerini sağlıkla ilerletsin inşallah
Sağlıkla kucağına al canım yarın benimde transferim var bana da dua edin 🙏 bana da 2 embriyo konulcak 3 gün

Allah razı olsun sizden ♥️🙏🏻 İnşallah tutunur ama kac gundur o kadar tuhaf oldumki ayıptır söylemesi herkese bakıyorum akıntısı var ben kupkuruyum ne diyim artk inşallahhh tabi yükselir 🙏🏻
Herkeste farklı oluyor bazıları hiç belirti yokken pozitif gördü bu sayfalarda iyi düşünün iyi olsun😍

Teşekkürler 🥰

Canım senin güzel haberlerini bekliyorum artık🤲🏻✨
İnşallahh canım ama benim içime doğan negatif baska da bişey değil cuma gunu test günüm haberini vericem zaten . Benım 6. Gün 0 cıktı senın ne güzel 123 cıktı daha da umudum da kalmadı zateb . Allah analı babalı büyütsün inşallahhh çok sevındim senin adına ♥️🥰

Back