Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Canım ilk 3ay mümkün olduğunca hiçbir ilaç kullanmamak lazım, aldıysan da bilmiyorum bişe olmaz inşallah

1 yıllık evliyim ve evlilik yıldönümümde öğrendim hamile oldugumu yani 15 gün önce pcosluyum hic umudum yoktu ama oldu Rabbim dualarımı kabul etti cok şükür şubat ayında doğum yaparım diye düşünüyorum

hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağnıza alın inşallah ben de 9 aylık evliyim

Aa aynı gün müyüz ne güzel Tam zamanında olursa 19 şubat gibi dogacaklar yani Allah size de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba hoş geldin aynınız benim de bat 15 haziran cuma günü gideceğim. Benim de yoğun bir bel agrım var . Inşallah canım sağlıklı bir şekilde de kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Aa aynı gün müyüz ne güzel Tam zamanında olursa 19 şubat gibi dogacaklar yani Allah size de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
-#
Benim de 14 hazırlandı reglm şu an hamileyim peki kaç haftalık sayılıyor şu an...tüp bebek benim hesap aynı mı acaba normal hamilelikle

Kızlar şurdan bebişlerinizin günlük değişimlerini okuyabilirsiniz gün gün neler oluyor ben her gün okuyorum size de tavsiye ederim

Allah bu sefer sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçmiş olsun....erken doğum nedeni neydi acaba ben de bu tarz şeylerden çok korkuyorum da
Benim bebeğinde ense kalınlığı çıktı detaylı ultrasonla kalp hastalığı olduğu öğrenildi genetik test istediler plesantadan ornek alacaklardi yaptırmadım ama korktum çünkü aldırmayacaktım kesinlikle ne cikarsa ciksin yaptırırsam dusukle sonuclanabilirdi sonra yutkunma sorunu çıktı o yüzden suyu çoğaldı o suyunun baskısı da 6. Ayda erken doğumla sebep oldu 6 saat yaşadı vefat etti rabbimin verdiğinede vermediğine de elhamdülillah herşey biz insanoğlu için

Çok çok geçmiş olsun Allah doğacak çocuğunuza uzun ve sağlıklı omurler versin hatırlatmak istemedim.kusura bakmayın ben de korktuğum icin nedenini merak ettim

Almamayı tercih edin malesef bende mide problemleri yaşıyorum uzun bir süredir esom kullanıyordum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım doktora gidene kadar da bu mide rahatsızlığım beni mahvedecek gibi

merhaba gecen hafta migren tuttu acile gittim dr a sordum bikere alsam nolur diye belki dusuk riski olusturur belki bi parmagi eksik organlari gelismez bu riski gozonune alabiliyomusun deyince susup kaldim。 benimde gastrit var arada kan gelir midem siser yanar dayanmaya calisiyorum。ilac almamaya calis bence

Çok çok geçmiş olsun Allah doğacak çocuğunuza uzun ve sağlıklı omurler versin hatırlatmak istemedim.kusura bakmayın ben de korktuğum icin nedenini merak ettim
Estağfurullah uzulmeyin hiç aklımdan çıkmıyor ztn ama artık üzülmüyorum rabbim cennetinde de bana bir bebek nasip etti bana şimdi 1 tane yanimda 1 tane cennette 1 tane karnimda 3 tane yavrum var ne mutlu bana evlat bambaşka rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah her evlat diye yanan yüreklere şu serpuşun hayırlı sağlıklı mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallah

İnşallah amin gözlerim.doldu valla şu an ne mutlu size Allah iki evlat daha nasip etmis benim daha ilk hamilelegim hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım insallah

Deli mi ne nasıl korkutmuş insanın psikolojisini bozar böyleleri evet bi zarar verebilir bunu göz onune alarak kullanmayın lütfen bebeğinizi düşünün sabredin diye güzelce söylemek varken. Bende korkuyorum şuan çünkü mide ilacımı içtim kas ağrılarım için 1 kere ilaç içtim kas gevsetici krem kullandım kronik kas ağrılarım var hamile olabileceğimi bilmiyordum çünkü sürpriz oldu bu bize hiç beklemezken düşünüyorum şimdi allahım inşallah bi zarar vermemiştir diyorum hangi anne bile isteye çocuğuna zarar verir ki

Evet haklısınız iki kez aldım ama çok.kotu oldum renie falan etki.etmiyor almamaya calisirim

Ay gerçekten mi çok kotu oldum şu an ya iki kez.aldim bir şey olabilir mi ki

İnşallah amin gözlerim.doldu valla şu an ne mutlu size Allah iki evlat daha nasip etmis benim daha ilk hamilelegim hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım insallah
Allah razı olsun çok sagolun . Yaa ilk heyecan hiç bişeyde yok oyle guzel duygu ki hiç birseyi takmayın kimseyi umursamayın kilo sorunu yapmayın vs sadece tadını çıkarın insanın içinde bir can taşıması öyle kutsal ki nasip olduğu için binlerce şükretsek az ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…