Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Bana alttan bakmadı yalnız nor al ultrasyonla baktı

Kızlar bişey soracam bulantılarım başladı ya çok erkenden beşinci haftadan daha. Şimdiden herkes kız bebektir diyor , evet kızımda da böyle olmuştum ama bir tık geç başlamıştı şimdi yine kız diyorlar öncwlikle saglıklı osum tek dileğim , var mı bir fikriniz?

kızlar evet böyle cinsiyet tahminleri için değişik taktikler varmış bilgisi olan paylaşabilir mi bnm ilk gebeliğim

Selam kızlar ben de varım ilk hamileligim olacak. Benim bat 15 haziran 5 + 3 te göründü kesem. Şimdilik bulantim yok ama belimde ve karnımda ağrılarım var hafif hafif. Inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız geçiririz bu dönemleri

Kızlar ben bugün gittim doktora, 4+6yım keseyi gördük, haftaya kalp atışı için gideceğiz inşallah sağlıcakla duyarız

Merhaba hoş geldin aynınız benim de bat 15 haziran cuma günü gideceğim. Benim de yoğun bir bel agrım var . Inşallah canım sağlıklı bir şekilde de kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Allah bu sefer sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçmiş olsun....erken doğum nedeni neydi acaba ben de bu tarz şeylerden çok korkuyorum da

Merhaba arkadaslar ben henüz beş haftalık hamileyim sanırım hesabıma göre doktor randevuma daha var o yüzden size bir şey danışmak istiyorum eskiden beri mide için lansor tarzı ilaç alırdım tabiki şu an pek almıyorum tabi ama çok kötü oldum geçen cumartesi aldım ve az önce yine aldım bir şey olur mu iki kez almaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…