• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Cumaya kadar eğer adet olmazsam gidecem doktora
Insallah olmazsin kucagin sicacik dolar 😍😍Bende cumaya kontrol için randevu aldım bu süreçte çok fazla hastaneye gitmek istemiyorum ama Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah sağsağlim alalım kucağımıza

Insallah olmazsin kucagin sicacik dolar 😍😍Bende cumaya kontrol için randevu aldım bu süreçte çok fazla hastaneye gitmek istemiyorum ama Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah sağsağlim alalım kucağımıza
Amiiinn isteyen herkesin inşallah :KK68:

Merhabaaa benimde adetim gecikti 19 20 sinde oluyordum normalde bugün erken gebelik testi yaptım sanırım daha çok yeni silik çıktı bu şekilde inşallah bana tutunur bebeğim daha çok yeni gibi sizin testiniz nasıl çıkmıştı ilk bebeğim olacak Allahın izniyle nasip olursa 🙏 Kasık ağrım oluyor ara ara inşallah adet olmam sizde de ağrı var mıydı ?
Merabaaa hayırlı olsun diyelim bence benimkide öyleydi

Eklentiler

• F36811C2-E616-477A-BDBC-6624D7643770.jpeg
    F36811C2-E616-477A-BDBC-6624D7643770.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 36
  • E157BF98-A59B-4C0A-8323-CDAF184C2BAD.jpeg
    E157BF98-A59B-4C0A-8323-CDAF184C2BAD.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 43
Benimde adetten 5 gün önce yaptığım testte böyle silik çıktı adet günüm iki gün geçtikten sonra da ikiside kırmızıydı. Ama adet olacakmış gibi inanılmaz sancım oldu . Kasık ağrımda 4.hafta başladı buda yerleşmeye işaretteir deniliyor

İnşallah benimde koyulaşır 2 gün sonra tekrar test yapıcam çok teşekkür ederim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah😊

Kızlar bende yarın doktora gideceğim 2 tane kaybim olduğu için takvim yapmadım ama burayı görünce kaybetmek istemedim cumartesi ve bugün yaptığım testler bu şekilde hikayemde uzun 5 yıllık evlilik tüpler den ameliyat sonrası gebelik 10 haftalık kalbi durduğu için düşük yaptım geçen sene Aralık ayında da tüp bebek tedavisi sonucu gelişimi duran gebeliğim kürtajla sonuçlandı 3 ay korunduk ve ben normal yolla gebe kalamayacağımi düşünürken şuan bu testler hayal gibi geliyor ve diyorum ki Rabbim ne büyük 🤲 hayırlısıyla inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız💞🤲 bu süreçte birbirimize destek olalaim inşallah ❤️

Eklentiler

• IMG_20200621_125006.jpg
    IMG_20200621_125006.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bende yarın doktora gideceğim 2 tane kaybim olduğu için takvim yapmadım ama burayı görünce kaybetmek istemedim cumartesi ve bugün yaptığım testler bu şekilde hikayemde uzun 5 yıllık evlilik tüpler den ameliyat sonrası gebelik 10 haftalık kalbi durduğu için düşük yaptım geçen sene Aralık ayında da tüp bebek tedavisi sonucu gelişimi duran gebeliğim kürtajla sonuçlandı 3 ay korunduk ve ben normal yolla gebe kalamayacağımi düşünürken şuan bu testler hayal gibi geliyor ve diyorum ki Rabbim ne büyük 🤲 hayırlısıyla inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız💞🤲 bu süreçte birbirimize destek olalaim inşallah ❤
Çok güzel bir görüntü 😍 öncelikle kayıplarınızdan dolayı çok üzgünüm inşallah bu sefer yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder rabbim cumlemize de insallah❤❤

Kızlar Beta HCG 1275 çıktı 😍🤲❤️ cuma kese için çağırdı doktor sizler kesenizi ne zaman gördünüz?🤗

Kızlar bende yarın doktora gideceğim 2 tane kaybim olduğu için takvim yapmadım ama burayı görünce kaybetmek istemedim cumartesi ve bugün yaptığım testler bu şekilde hikayemde uzun 5 yıllık evlilik tüpler den ameliyat sonrası gebelik 10 haftalık kalbi durduğu için düşük yaptım geçen sene Aralık ayında da tüp bebek tedavisi sonucu gelişimi duran gebeliğim kürtajla sonuçlandı 3 ay korunduk ve ben normal yolla gebe kalamayacağımi düşünürken şuan bu testler hayal gibi geliyor ve diyorum ki Rabbim ne büyük 🤲 hayırlısıyla inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız💞🤲 bu süreçte birbirimize destek olalaim inşallah ❤
Allah sağ salim kavulmagı nasip etsin inşallah. İnşşalah doğum anına kadar birlkte güzel bir şekilde geçiririz şu süreci. Benim bulantılar başladı malesef daha 5+1 hafta çok erken , çok yoruyor insanı. Rahat bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahım herkese🤲🏻

Allah sağ salim kavulmagı nasip etsin inşallah. İnşşalah doğum anına kadar birlkte güzel bir şekilde geçiririz şu süreci. Benim bulantılar başladı malesef daha 5+1 hafta çok erken , çok yoruyor insanı. Rahat bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahım herkese🤲🏻
Amin Canım inşallah ❤️🤲 1 gün var aramızda 😍 benim çok aç kalırsam bulantı oluyor şimdilik daha 2 gün önce öğrendiğim için aşırı kasık ve bel ağrısı vardı çok yordugum zamanlar oluyordu o da Rabbim korusun evlatlarımızı 🤲

Bende 4+3 te gittim betahcg yapmadı keseye baktı direkt tahliler içinde iki hafta sonrasına gün verdi
Ya işte bana da alttan baksa görürdü de gerek yok dedi ama rahim içinde herşey yolundai gebelik adına diye baktı herşey yolunda bı sıkıntı yok dedi ilaç durumlarım olmasa kalp atışına kadar gitmwyei düşünmüyordum valla ben şimdi de cuma çağırdı iğnem bitecek ona rapor çıkaracak hemde keseye bakarız dedi

Back