Insallah olmazsin kucagin sicacik dolar Bende cumaya kontrol için randevu aldım bu süreçte çok fazla hastaneye gitmek istemiyorum ama Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah sağsağlim alalım kucağımızaCumaya kadar eğer adet olmazsam gidecem doktora
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat 2021 de doğum yapacak anneler
- Konu Sahibi Bircansev
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2021 şubat anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
Amiiinn isteyen herkesin inşallahInsallah olmazsin kucagin sicacik dolar Bende cumaya kontrol için randevu aldım bu süreçte çok fazla hastaneye gitmek istemiyorum ama Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah sağsağlim alalım kucağımıza
Merabaaa hayırlı olsun diyelim bence benimkide öyleydiMerhabaaa benimde adetim gecikti 19 20 sinde oluyordum normalde bugün erken gebelik testi yaptım sanırım daha çok yeni silik çıktı bu şekilde inşallah bana tutunur bebeğim daha çok yeni gibi sizin testiniz nasıl çıkmıştı ilk bebeğim olacak Allahın izniyle nasip olursa Kasık ağrım oluyor ara ara inşallah adet olmam sizde de ağrı var mıydı ?
Merabaaa hayırlı olsun diyelim bence benimkide öyleydi
Eklentiler
Buda ilk yaptıgım testten bir hafta sonra yaptıgımİnşallah benimde koyulaşır 2 gün sonra tekrar test yapıcam çok teşekkür ederim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
Eklentiler
- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
Evet canım baya koyulmuş sonrası bende adet olmazsam tekrarlıcan senin gibi inşallah koyulur.Buda ilk yaptıgım testten bir hafta sonra yaptıgım
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Kızlar bende yarın doktora gideceğim 2 tane kaybim olduğu için takvim yapmadım ama burayı görünce kaybetmek istemedim cumartesi ve bugün yaptığım testler bu şekilde hikayemde uzun 5 yıllık evlilik tüpler den ameliyat sonrası gebelik 10 haftalık kalbi durduğu için düşük yaptım geçen sene Aralık ayında da tüp bebek tedavisi sonucu gelişimi duran gebeliğim kürtajla sonuçlandı 3 ay korunduk ve ben normal yolla gebe kalamayacağımi düşünürken şuan bu testler hayal gibi geliyor ve diyorum ki Rabbim ne büyük hayırlısıyla inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bu süreçte birbirimize destek olalaim inşallah
Eklentiler
- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Çok güzel bir görüntü öncelikle kayıplarınızdan dolayı çok üzgünüm inşallah bu sefer yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder rabbim cumlemize de insallah❤❤Kızlar bende yarın doktora gideceğim 2 tane kaybim olduğu için takvim yapmadım ama burayı görünce kaybetmek istemedim cumartesi ve bugün yaptığım testler bu şekilde hikayemde uzun 5 yıllık evlilik tüpler den ameliyat sonrası gebelik 10 haftalık kalbi durduğu için düşük yaptım geçen sene Aralık ayında da tüp bebek tedavisi sonucu gelişimi duran gebeliğim kürtajla sonuçlandı 3 ay korunduk ve ben normal yolla gebe kalamayacağımi düşünürken şuan bu testler hayal gibi geliyor ve diyorum ki Rabbim ne büyük hayırlısıyla inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bu süreçte birbirimize destek olalaim inşallah ❤
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Amin Canım cümlemize inşallahÇok güzel bir görüntü öncelikle kayıplarınızdan dolayı çok üzgünüm inşallah bu sefer yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder rabbim cumlemize de insallah❤❤
Allah sağ salim kavulmagı nasip etsin inşallah. İnşşalah doğum anına kadar birlkte güzel bir şekilde geçiririz şu süreci. Benim bulantılar başladı malesef daha 5+1 hafta çok erken , çok yoruyor insanı. Rahat bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahım herkeseKızlar bende yarın doktora gideceğim 2 tane kaybim olduğu için takvim yapmadım ama burayı görünce kaybetmek istemedim cumartesi ve bugün yaptığım testler bu şekilde hikayemde uzun 5 yıllık evlilik tüpler den ameliyat sonrası gebelik 10 haftalık kalbi durduğu için düşük yaptım geçen sene Aralık ayında da tüp bebek tedavisi sonucu gelişimi duran gebeliğim kürtajla sonuçlandı 3 ay korunduk ve ben normal yolla gebe kalamayacağımi düşünürken şuan bu testler hayal gibi geliyor ve diyorum ki Rabbim ne büyük hayırlısıyla inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bu süreçte birbirimize destek olalaim inşallah ❤
Bende 4+3 te gittim betahcg yapmadı keseye baktı direkt tahliler içinde iki hafta sonrasına gün verdiKızlar Beta HCG 1275 çıktı ❤ cuma kese için çağırdı doktor sizler kesenizi ne zaman gördünüz?
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Amin Canım inşallah 1 gün var aramızda benim çok aç kalırsam bulantı oluyor şimdilik daha 2 gün önce öğrendiğim için aşırı kasık ve bel ağrısı vardı çok yordugum zamanlar oluyordu o da Rabbim korusun evlatlarımızıAllah sağ salim kavulmagı nasip etsin inşallah. İnşşalah doğum anına kadar birlkte güzel bir şekilde geçiririz şu süreci. Benim bulantılar başladı malesef daha 5+1 hafta çok erken , çok yoruyor insanı. Rahat bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahım herkese
5+0 da keseyi gördük canım hcg 3600 lerdeydiKızlar Beta HCG 1275 çıktı ❤ cuma kese için çağırdı doktor sizler kesenizi ne zaman gördünüz?
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Ya işte bana da alttan baksa görürdü de gerek yok dedi ama rahim içinde herşey yolundai gebelik adına diye baktı herşey yolunda bı sıkıntı yok dedi ilaç durumlarım olmasa kalp atışına kadar gitmwyei düşünmüyordum valla ben şimdi de cuma çağırdı iğnem bitecek ona rapor çıkaracak hemde keseye bakarız dediBende 4+3 te gittim betahcg yapmadı keseye baktı direkt tahliler içinde iki hafta sonrasına gün verdi
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Benimde sağlıklı bir şekilde ilerlerse Allah'ın izniyle cuma günü 5 bin civarı olur o zaman net gözükür dedi inşallah5+0 da keseyi gördük canım hcg 3600 lerdeydi