Insallah canım benim sağlıkla kucağına al insallahBenimde sağlıklı bir şekilde ilerlerse Allah'ın izniyle cuma günü 5 bin civarı olur o zaman net gözükür dedi inşallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım benim sağlıkla kucağına al insallahBenimde sağlıklı bir şekilde ilerlerse Allah'ın izniyle cuma günü 5 bin civarı olur o zaman net gözükür dedi inşallah ❤
Amin canım cümlemiz inşallahInsallah canım benim sağlıkla kucağına al insallah
kızlar hepiniizn hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ben de şubat annesiyim
Hoşgeldiniz kızlarBen de varim ben dee:))
Bana alttan bakmadı yalnız nor al ultrasyonla baktıYa işte bana da alttan baksa görürdü de gerek yok dedi ama rahim içinde herşey yolundai gebelik adına diye baktı herşey yolunda bı sıkıntı yok dedi ilaç durumlarım olmasa kalp atışına kadar gitmwyei düşünmüyordum valla ben şimdi de cuma çağırdı iğnem bitecek ona rapor çıkaracak hemde keseye bakarız dedi
Değerim kaçtı kese gözüktüğünde canım 2 bini gecmeyince değer gözükmüyor zaten ben görmeyi beklemiyordumBana alttan bakmadı yalnız nor al ultrasyonla baktı
Kızlar bişey soracam bulantılarım başladı ya çok erkenden beşinci haftadan daha. Şimdiden herkes kız bebektir diyor , evet kızımda da böyle olmuştum ama bir tık geç başlamıştı şimdi yine kız diyorlar öncwlikle saglıklı osum tek dileğim , var mı bir fikriniz?
Çin takvimine bakın bende çıktı, 2 oğlum varkızlar evet böyle cinsiyet tahminleri için değişik taktikler varmış bilgisi olan paylaşabilir mi bnm ilk gebeliğim
Çin takvimine bakın bende çıktı, 2 oğlum var
Bunada oğlan diyor
Merhaba hoş geldin aynınız benim de bat 15 haziran cuma günü gideceğim. Benim de yoğun bir bel agrım var . Inşallah canım sağlıklı bir şekilde de kucağınıza almayı nasip etsin rabbimSelam kızlar ben de varım ilk hamileligim olacak. Benim bat 15 haziran 5 + 3 te göründü kesem. Şimdilik bulantim yok ama belimde ve karnımda ağrılarım var hafif hafif. Inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız geçiririz bu dönemleri
Allah bu sefer sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçmiş olsun....erken doğum nedeni neydi acaba ben de bu tarz şeylerden çok korkuyorum daMerhaba hanımlar koşa koşa geldim bende
Bat 15 haziran testim pozitif
3. Doğumum olacak Allah izin verirse sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah
Ben ilaç tedavisiyle ilk oğlumu kucağıma aldım 5 yaşında elhamdülillah 2. Oğlumuzuda geçen yıl mayis ayında 6 aylik erken doğumla kaybettik ben panik atak hastası oldum ekim ayından veridir panik atakla uğraşıyorum çok şükür iyiyim ama destek alıyorum . Bu gebelik tamamen sürpriz oldu bize çünkü 9 yıllık evliliğinde ilaç tedavisiz gebe kalamazken böylesine kendiliğinden kazara oluşan gebelik beni şok etti hem çok mutluyum hem tedirginim malum korona zamanları ve yaşadığım kayıptan sonra endişeleniyorum ama herşey Allahın takdiri tabiki mevlam neyler neylerse güzel eyler güzel günler bizler için inşallah ❤❤