Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat 2021 de doğum yapacak anneler
- Konu Sahibi Bircansev
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2021 şubat anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Büyük ihtimalle doğrudur erkek çocukları hemen belli ediyor kendini benim de 2 erkek gebeliğim 12. Ile 13. Hafta arasında belli olmuştu gozun aydın bizimde oğlana bi kız kardeş gelir sağlıklı sıhhatli inşallah gerçi bizim ki erkek kardeş istiyor amaKızlar az önce doktordan geldim 12+1 gebelik , kan verdim. Doktor cinsiyet tahmininde bulundu % 70 erkek dedi Kızıma bir erkek kardeş gelecek diye mutlu olduk Allah öncelikle sağlık versin tabiki . Sizce değişme ihtimali var mı?
Benim de çarşamba günü 12+4 oluyor O gün kontrolüm var çok heyecanliyim ve tedirginim dualar edelim inşallah birbirimize herşey yolunda gitsinKızlar bugün kontrolüm var 12.haftam oldu sanırım dört beş gün önden gidiyorum. Acaba cünsiyetle ilgili bir tahminde bulunabilir mi dr. Sürekli değişik rüyalar görüp duruyorum heyecanlıyım
- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Merhabaalr hanimlar gebelikler nasil gidiyor ? Ben 14+4 bugun kontrolum vardi hersey iyi guzel ama benim lekelenmelerim oluyor doktor normal kendini yorma ayakta kalma diyor ama neden oldugunu soylemedi . Bugun muayeneden geldim tekrar olmuş muayenede herşey normal anlamadım gitti hiç duydunuz mu böyle hiç bir sorun yokken sürekli lekeleme yaşayan ?
Bende olmadı ama yaşayanı duydum, fazla ayakta kaldıgında falan, önemli bir durum olsa dr mutlaka söylerdi , herşey yolundadır Cinsiyetle ilgili tahminde bulundu mu drMerhabaalr hanimlar gebelikler nasil gidiyor ? Ben 14+4 bugun kontrolum vardi hersey iyi guzel ama benim lekelenmelerim oluyor doktor normal kendini yorma ayakta kalma diyor ama neden oldugunu soylemedi . Bugun muayeneden geldim tekrar olmuş muayenede herşey normal anlamadım gitti hiç duydunuz mu böyle hiç bir sorun yokken sürekli lekeleme yaşayan ?
Teşekkür ederim rahatsız edici bir durum birşey olacak diye korkuyorum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum yine psikolojik bir savaş içindeyim malesef Allah hayırlısını versin inşallah .Bende olmadı ama yaşayanı duydum, fazla ayakta kaldıgında falan, önemli bir durum olsa dr mutlaka söylerdi , herşey yolundadır Cinsiyetle ilgili tahminde bulundu mu dr
Cinsiyet için bakti bir çıkıntı var ama kızmı erkek mi birşey diyemem şuan için dedi erkekler gibi kızlarda da çıkıntı oluyor emin olmak icin 2 hafta daha bekleyelim dedi erkek çıkacak 3. Kez galiba alıştım artık
Hayırlısı olsun :) banada 12.haftada söyledi çıkıntı meselesini yüzde yetmiş erkek gibi dedi. Bugünde gittim kontrole 15+1 deyim . Buhunde erkek gibi görüyorum ama net bişey önğmüzdeki ay söylerim . Yüzde seksen dedi Yüzdeler azar azar artıyorTeşekkür ederim rahatsız edici bir durum birşey olacak diye korkuyorum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum yine psikolojik bir savaş içindeyim malesef Allah hayırlısını versin inşallah .
Cinsiyet için bakti bir çıkıntı var ama kızmı erkek mi birşey diyemem şuan için dedi erkekler gibi kızlarda da çıkıntı oluyor emin olmak icin 2 hafta daha bekleyelim dedi erkek çıkacak 3. Kez galiba alıştım artık
Hisettim ilkkez iki gün önce yemek yedim sonra çikolata canım çekti çikolata yedikten sonra uzandım sırt üstü birden hissettm ilk gebeliğmde cok daha geç hissetmiştim. Ama sadece birkez oldu...16.haftamda hisettim seninde yakındır bence . Yemekten sonra tatlı bişe yersen sırt üstü uzanmayı dene bi.