• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Sanırım erkek tahminleri pek değişmiyor ama kız tahminleri değişebiliyor. İki arkdaşıma 12.haftada kız dedi iki hafta sonra erkek dedi doktor☺️

sağ salim sağlıkla sıhhatli gelsinler ikinci olunca insan daha cok merak ediyor sanki . Cinsiyetleri yazalım kızlar. Popüler şubat anneleri konusunda çoğu erkek yazmış şubat bebekleri için bakalım doğru mu :KK66:

Kızlar az önce doktordan geldim 12+1 gebelik , kan verdim. Doktor cinsiyet tahmininde bulundu % 70 erkek dedi ☺️ Kızıma bir erkek kardeş gelecek diye mutlu olduk Allah öncelikle sağlık versin tabiki . Sizce değişme ihtimali var mı?

Kızlar az önce doktordan geldim 12+1 gebelik , kan verdim. Doktor cinsiyet tahmininde bulundu % 70 erkek dedi ☺️ Kızıma bir erkek kardeş gelecek diye mutlu olduk Allah öncelikle sağlık versin tabiki . Sizce değişme ihtimali var mı?
Büyük ihtimalle doğrudur erkek çocukları hemen belli ediyor kendini benim de 2 erkek gebeliğim 12. Ile 13. Hafta arasında belli olmuştu 😍😍 gozun aydın bizimde oğlana bi kız kardeş gelir sağlıklı sıhhatli inşallah gerçi bizim ki erkek kardeş istiyor ama😂😂

Kızlar bugün kontrolüm var 12.haftam oldu sanırım dört beş gün önden gidiyorum. Acaba cünsiyetle ilgili bir tahminde bulunabilir mi dr. Sürekli değişik rüyalar görüp duruyorum heyecanlıyım ☺️
Benim de çarşamba günü 12+4 oluyor O gün kontrolüm var çok heyecanliyim ve tedirginim dualar edelim inşallah birbirimize herşey yolunda gitsin 😍😍🤲🏻

Merhaba sessiz bir grubumuz var:olamaz: nasılsınız herşey yolunda mi. İlk bebegimdeki grubumuz çok aktifti hala 21 annemizle iletişim halindeyiz fazlaca sayımızda daha fazlaydı ama Şubat anneleri az mı acaba

Merhabaalr hanimlar gebelikler nasil gidiyor ? Ben 14+4 bugun kontrolum vardi hersey iyi guzel ama benim lekelenmelerim oluyor doktor normal kendini yorma ayakta kalma diyor ama neden oldugunu soylemedi . Bugun muayeneden geldim tekrar olmuş muayenede herşey normal anlamadım gitti hiç duydunuz mu böyle hiç bir sorun yokken sürekli lekeleme yaşayan ?

Merhabaalr hanimlar gebelikler nasil gidiyor ? Ben 14+4 bugun kontrolum vardi hersey iyi guzel ama benim lekelenmelerim oluyor doktor normal kendini yorma ayakta kalma diyor ama neden oldugunu soylemedi . Bugun muayeneden geldim tekrar olmuş muayenede herşey normal anlamadım gitti hiç duydunuz mu böyle hiç bir sorun yokken sürekli lekeleme yaşayan ?
Bende olmadı ama yaşayanı duydum, fazla ayakta kaldıgında falan, önemli bir durum olsa dr mutlaka söylerdi , herşey yolundadır 👍🏻 Cinsiyetle ilgili tahminde bulundu mu dr

Bende olmadı ama yaşayanı duydum, fazla ayakta kaldıgında falan, önemli bir durum olsa dr mutlaka söylerdi , herşey yolundadır 👍🏻 Cinsiyetle ilgili tahminde bulundu mu dr
Teşekkür ederim rahatsız edici bir durum birşey olacak diye korkuyorum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum yine psikolojik bir savaş içindeyim malesef Allah hayırlısını versin inşallah 😔.
Cinsiyet için bakti bir çıkıntı var ama kızmı erkek mi birşey diyemem şuan için dedi erkekler gibi kızlarda da çıkıntı oluyor emin olmak icin 2 hafta daha bekleyelim dedi erkek çıkacak 3. Kez galiba alıştım artık😅

Teşekkür ederim rahatsız edici bir durum birşey olacak diye korkuyorum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum yine psikolojik bir savaş içindeyim malesef Allah hayırlısını versin inşallah 😔.
Cinsiyet için bakti bir çıkıntı var ama kızmı erkek mi birşey diyemem şuan için dedi erkekler gibi kızlarda da çıkıntı oluyor emin olmak icin 2 hafta daha bekleyelim dedi erkek çıkacak 3. Kez galiba alıştım artık😅
Hayırlısı olsun :) banada 12.haftada söyledi çıkıntı meselesini yüzde yetmiş erkek gibi dedi. Bugünde gittim kontrole 15+1 deyim . Buhunde erkek gibi görüyorum ama net bişey önğmüzdeki ay söylerim . Yüzde seksen dedi☺️ Yüzdeler azar azar artıyor

Güzel anneler bebeklerinizin hareketlerini tekmelerini hissetmeye başladınız mı ? 16+2 deyim daha bişey hissetmedim 3. Hamileliğim ?🙄

Hisettim ilkkez iki gün önce yemek yedim sonra çikolata canım çekti çikolata yedikten sonra uzandım sırt üstü birden hissettm ilk gebeliğmde cok daha geç hissetmiştim. Ama sadece birkez oldu...16.haftamda hisettim seninde yakındır bence . Yemekten sonra tatlı bişe yersen sırt üstü uzanmayı dene bi.

Back