• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Yaa çoğumuzun bat ı aynı aynı zaman dilimnde doğuracaz inşşalah Allah nasip ederse. Güzel geçirirz şu süreci.. ve sağsalim kucagımıza alırız evlatlarımızı

Merhaba hanımlar koşa koşa geldim bende😅
Bat 15 haziran testim pozitif
3. Doğumum olacak Allah izin verirse sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah 🤲
Ben ilaç tedavisiyle ilk oğlumu kucağıma aldım 5 yaşında elhamdülillah 2. Oğlumuzuda geçen yıl mayis ayında 6 aylik erken doğumla kaybettik ben panik atak hastası oldum ekim ayından veridir panik atakla uğraşıyorum çok şükür iyiyim ama destek alıyorum . Bu gebelik tamamen sürpriz oldu bize çünkü 9 yıllık evliliğinde ilaç tedavisiz gebe kalamazken böylesine kendiliğinden kazara oluşan gebelik beni şok etti hem çok mutluyum hem tedirginim malum korona zamanları ve yaşadığım kayıptan sonra endişeleniyorum ama herşey Allahın takdiri tabiki mevlam neyler neylerse güzel eyler güzel günler bizler için inşallah ❤❤

Hayırlı olsun gözünğz aydın öncelikle. Gelişmelerinizi buraya yazın kozlar ne zaman neler yapıyoruz destek oluruz birbirmize. Bende panik atak hastasıyım çarpıntı için ilaç kullanıyordum hatta bırakmak zorunda kaldım. İnşşalah ne panik kalır ne atak. Sakin huzurlu rahat bür gebelik geçiririz , kızım 5 yasında ve onun gebeliği çok stresliydi çol da yansıdı ona. İnşşalah bunda daha sakin geçirirz . Beni şimdiden cinsiyet merakı sardı. Allah sağsalim dogurmayı nasip etsin hüc farketmez ama merak ediyorum sadeve ☺️

Merhaba canım bu başlık çok iyi olmuş, benimde bat 14-15 hazirandı, adetime 5gün kala öğrendim gebeliğimi, adet günüm 2gün geçincede kanda kesinleştirdik. Henüz doktora gitmedim, çok meraktayım😇
Benimde 2. Gebeliğim, 1 oğlum var 5yaşında, kardeşi olsun istiyorduk çok mutlu olduk☺ Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasil etsin🙏🏻
Amin inşşalah. İlk çocugunuz 2015 doğumlu zamanlamalarımz aynı ☺️

Mide bulantınız ne durumda kızlar benimilk gebeliğmde 6.haftada başlamıştı 16.haftaya dek afrdersniz bulantım oluyordu çok. Şimdi de 5.haftaya girdim ama hisettiriyor kendini bulantı hissi umarım diger gebelik gibi zor çekmez

Mide bulantınız ne durumda kızlar benimilk gebeliğmde 6.haftada başlamıştı 16.haftaya dek afrdersniz bulantım oluyordu çok. Şimdi de 5.haftaya girdim ama hisettiriyor kendini bulantı hissi umarım diger gebelik gibi zor çekmez
Benim öyle bir sorunum yok cnm bu 3. Gebeliktede yasamadim aksine iştah artışı başlıyor bende gebeliklerle beraber

Benimde aşırı göğüslerim acıyor, çok hassaslaştı🤭 Pazartesiye gtmek istiyorum bende randevu ayarlayabilirsek, canım hangi tahliller yapılıyormuş ilk ay da?
Baya detaylı bir kan tahlili yapılıyor , bana bes yıl önce rutin genelik testi demişlerdi, sanırım vitamn falan beriliyor ona göre.. doktorlar bilir google yazınca da çıkar

Amin Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Bu arada benim bat 14 haziranmış günümüz hemen hemen aynı. Ama kızım sezeryan oldgu için Allah nasip ederse buda sezeryanla bi on gün önce falan gelebilir beklenen doğum tarihinden. Çok heyecanlı ya öncelikle kalp atışı sonra cinsiyet çok merak ediyorum.
Benimde bat 14 haziran beta değerleriniz kaç çıktı

Evet sevgili anneler ve anne adayları,iki gün önce aldığım erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bir kızım var 5 yaşında bu ikinci çocuğum olacak inşşalah ama heyecan aynı. İlkde yaşadığım herşeyi unutmuş gibiyim.Ne zaman ne yapacağız , cinsiyet öğrenimi,testler,hazırlıklar burdan birbirimize destek olarak paylaşalım. Sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin Allahım inşşalah.
Merhabaaa benimde adetim gecikti 19 20 sinde oluyordum normalde bugün erken gebelik testi yaptım sanırım daha çok yeni silik çıktı bu şekilde inşallah bana tutunur bebeğim daha çok yeni gibi sizin testiniz nasıl çıkmıştı ilk bebeğim olacak Allahın izniyle nasip olursa 🙏 Kasık ağrım oluyor ara ara inşallah adet olmam sizde de ağrı var mıydı ?

Eklentiler

• 20200621_143001.jpg
    20200621_143001.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 43
Benim ilk gebeliğim olacak inşallah :KK49:bat 12 hazirandı. 13 haziranda erken ve normal gebelik testim pozitif çıktı. Beta hcg baktırmadım. Ama çarşamba gününe randevu aldım değerimi bi göreyim diyorum. Yoğun bakımda çalışıyorum. Kimseye de söylemiyorum henüz. İlk gebeliğim bilgi düzeyim sıfır.
Merhaba canım kan değerine baktırdın mı acaba benimde testim bugün silik çizgi çıktı adetim 1 2 gün kadar gecikti umarım tutunur bebeğim senin testin nasıl koyu mu çıkmıştı?

Kızlar merhaba benimde normalde bat 15 hazirandi ama 5 gün geç yumurtladığım için 20 hazirana kaydi ve yumurtlamadan 19 gün sonra yani bat tan 4 gün önce idrar testinde pozitif i gördüm ilk beta 75 cikti ondan 2 gün sonra yani dün bat günü 174 cikti yarin tekrar kan vercem bakalim hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz mercimeklerimizi😍🤲💙💙

Merhabaaa benimde adetim gecikti 19 20 sinde oluyordum normalde bugün erken gebelik testi yaptım sanırım daha çok yeni silik çıktı bu şekilde inşallah bana tutunur bebeğim daha çok yeni gibi sizin testiniz nasıl çıkmıştı ilk bebeğim olacak Allahın izniyle nasip olursa 🙏 Kasık ağrım oluyor ara ara inşallah adet olmam sizde de ağrı var mıydı ?
Benim 2 gün geçmişti testte anında çıktı kıpkırmızı 2 çizgide kasik ağrısı evet fazlasıyla var

Back