aslaa vermez bi hashas tanesi kadarken bile ne kadar dikkatli oluyoruz。hemhamile oldugu bilmeden sayisiz ilac kullananlari da duyduk bilemiyorumki napmaliDeli mi ne nasıl korkutmuş insanın psikolojisini bozar böyleleri evet bi zarar verebilir bunu göz onune alarak kullanmayın lütfen bebeğinizi düşünün sabredin diye güzelce söylemek varken. Bende korkuyorum şuan çünkü mide ilacımı içtim kas ağrılarım için 1 kere ilaç içtim kas gevsetici krem kullandım kronik kas ağrılarım var hamile olabileceğimi bilmiyordum çünkü sürpriz oldu bu bize hiç beklemezken düşünüyorum şimdi allahım inşallah bi zarar vermemiştir diyorum hangi anne bile isteye çocuğuna zarar verir ki
Ahh o rennie hiç faydası yok ben midemi sıkıştırıp yatıyorum ağrıyınca . Hele ki yemek yedikten sonrası işkence bana 2 saat boyunca kıvranıyorumEvet haklısınız iki kez aldım ama çok.kotu oldum renie falan etki.etmiyor almamaya calisirim
Evet canim çok haklısın bazı korkularım var elimde olmadan umarım geçer yaşım da 38 biraz da ondan korkuyorum çok sağolAllah razı olsun çok sagolun . Yaailk heyecan hiç bişeyde yok oyle guzel duygu ki hiç birseyi takmayın kimseyi umursamayın kilo sorunu yapmayın vs sadece tadını çıkarın insanın içinde bir can taşıması öyle kutsal ki nasip olduğu için binlerce şükretsek az ❤❤
hamile oldugunu blmeden ilac alanda cok korkma hemen。 ben sanmiyorum ama tedbirli olup kullanmamakta fayda var benceAy gerçekten mi çok kotu oldum şu an ya iki kez.aldim bir şey olabilir mi ki
Sıkıştırıp yatmak derken nasıl acaba benim yatınca geri geliyor reflü yani çok kötü asla uyutmuyor birkaç saat bazen sabaha kadarAhh o rennie hiç faydası yok ben midemi sıkıştırıp yatıyorum ağrıyınca . Hele ki yemek yedikten sonrası işkence bana 2 saat boyunca kıvranıyorum
Hic korkmayın allahın izniyle bisey yok benim arkadaşım ağır kalp hastasıydı ameliyatından sonra anne olmak istedi olur boyu kullanması gereken ilaçları vardı hamile kaldı doktorlar da ona neler dedi neler sakat olacak kolu bacağı olmayacak beyninin yarisi olmayacak vs daha neler öyle korkuttular ki şimdi maşallah tosun gibi bir oğlu varaslaa vermez bi hashas tanesi kadarken bile ne kadar dikkatli oluyoruz。hemhamile oldugu bilmeden sayisiz ilac kullananlari da duyduk bilemiyorumki napmali
Yani aylarca bilmeden dolasan varhamile oldugunu blmeden ilac alanda cok korkma hemen。 ben sanmiyorum ama tedbirli olup kullanmamakta fayda var bence
Oy ne güzel maşallahHic korkmayın allahın izniyle bisey yok benim arkadaşım ağır kalp hastasıydı ameliyatından sonra anne olmak istedi olur boyu kullanması gereken ilaçları vardı hamile kaldı doktorlar da ona neler dedi neler sakat olacak kolu bacağı olmayacak beyninin yarisi olmayacak vs daha neler öyle korkuttular ki şimdi maşallah tosun gibi bir oğlu var
boyle orneklerde var iste migren atagi ilacsiz gecmiyo sureklide kullanmiyoruz agri kesici amahamile deyince vermiyolar bileHic korkmayın allahın izniyle bisey yok benim arkadaşım ağır kalp hastasıydı ameliyatından sonra anne olmak istedi olur boyu kullanması gereken ilaçları vardı hamile kaldı doktorlar da ona neler dedi neler sakat olacak kolu bacağı olmayacak beyninin yarisi olmayacak vs daha neler öyle korkuttular ki şimdi maşallah tosun gibi bir oğlu var
Illa ki benim de şuan çok büyük korkularım var korku kucağa almadan geçmez gibi ztn . Yaşınızda çok genç bence hiç dert etmeyin ne güzel bende isterdim böyle 40 lara gelincede 1 doğum daha edeyim ama 3. Artık hakkım bitti gibi sezaryen olacak Çünkü yineEvet canim çok haklısın bazı korkularım var elimde olmadan umarım geçer yaşım da 38 biraz da ondan korkuyorum çok sağol
Benim de reflu ve gastrit ikisi bir arada cenin pozisyonunda yatıyorum ama ellerimi mideme bastırıyorum yumruk yaparak ya da yuen yumruk yaparak mideme bastırıp dizlerimi yüzüme doğru cekiyorumSıkıştırıp yatmak derken nasıl acaba benim yatınca geri geliyor reflü yani çok kötü asla uyutmuyor birkaç saat bazen sabaha kadar
Canım sağol çocuk için biraz ileri bir yaş ama nasip böyleymiş işteIlla ki benim de şuan çok büyük korkularım var korku kucağa almadan geçmez gibi ztn . Yaşınızda çok genç bence hiç dert etmeyin ne güzel bende isterdim böyle 40 lara gelincede 1 doğum daha edeyim ama 3. Artık hakkım bitti gibi sezaryen olacak Çünkü yine
Uyuyamamak bebeğe değil de size zarar bağımsızlığınız düşüyor ama stres tabi ki bebeği etkiliyor . Stresli annelerin çocukları doğduğunda çok ağlarmış öyle diyorlar bilimsel bi kanıtı varmi bilmiyorum amaBen de transferden sonra antidepresani kestim ama mide yanması dayanilcak gibi değil rahat uyutmuyor ve uyuyamadigin zaman da bebeğe zarar bence stres ve yorgunluk
Deneyeceğim bu akşamBenim de reflu ve gastrit ikisi bir arada cenin pozisyonunda yatıyorum ama ellerimi mideme bastırıyorum yumruk yaparak ya da yuen yumruk yaparak mideme bastırıp dizlerimi yüzüme doğru cekiyorum
Malesef evet vermiyorlar bende de sinüzit var ağrısı bitiriyor migren varmi bilmiyorum bazen kafami taşlara burasın geliyor karanlıkta rahatlıyorum 3 ayda bazen 1 ayda bir geliyor bu ağrıboyle orneklerde var iste migren atagi ilacsiz gecmiyo sureklide kullanmiyoruz agri kesici amahamile deyince vermiyolar bile
Geçicidir eminim bende annemler dışında kimseyle görüşmüyorum ki ztn malum pandemi artık hamileyiz daha dikkat etmeliyiz bebeğe bi zararı yokmuş ama bizim bagisikligimiz düştüğü için bize zarar o yüzden bence evde kalın ufak yürüyüşler belki sokakların boş zamanında bol bol bebeğinizle konusun en güzel terapiCanım sağol çocuk için biraz ileri bir yaş ama nasip böyleymiş işteşimdi tek isteğim sağlıklı bir hamilelik geçirmek ama stresli biriyim maalesef hiç evden çıkmak istemiyorum kimseyle görüşmek de istemiyorum tuhaf bir durumdayım inşallah geçer
Evet canim ben de evde yürüyüş yapıyorum cikmamak.bizim icin daha sağlıklıGeçicidir eminim bende annemler dışında kimseyle görüşmüyorum ki ztn malum pandemi artık hamileyiz daha dikkat etmeliyiz bebeğe bi zararı yokmuş ama bizim bagisikligimiz düştüğü için bize zarar o yüzden bence evde kalın ufak yürüyüşler belki sokakların boş zamanında bol bol bebeğinizle konusun en güzel terapi
Bende 40 yaşındayım 3. Bebek olacak tamamen süpriz oldu hatta henüz varmı yokmu onuda bilmiyorumCanım sağol çocuk için biraz ileri bir yaş ama nasip böyleymiş işteşimdi tek isteğim sağlıklı bir hamilelik geçirmek ama stresli biriyim maalesef hiç evden çıkmak istemiyorum kimseyle görüşmek de istemiyorum tuhaf bir durumdayım inşallah geçer
İşte uyumamak stres yapıyor zaten ondan dedimUyuyamamak bebeğe değil de size zarar bağımsızlığınız düşüyor ama stres tabi ki bebeği etkiliyor . Stresli annelerin çocukları doğduğunda çok ağlarmış öyle diyorlar bilimsel bi kanıtı varmi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?