Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaçları aldınız mı hangi ilaçları yazdı Dr

Kaç ml oldu yumurtalar kactane oldu
Ya fiyatlari çok pahalı bu iğnelerin
Yumurtalar 2 tane ama kaç ölçüsünü sormadım. Önce 5 günlük iğne kullandım. Yeterli görmedi 2 gün daha kullandım. Sadece iğnelerin masrafı toplamda 1300₺ civarı tuttu.maalesef uygun değil.

Merhaba bende dün son yumurta takibindeydim 18 mm olmuş çok iyi Cuma günü aşılama yapalım dedi ovıtrelle çatlatma iğnesi verdi dün gece 12 de göbekten yaptım benimde Cuma günü hayırlısıyla aşılamam olucak inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🏻
Benimde birazdan asilamam olucakk amin canim hepimiz insallahh 🤗

Yaa hadi hayırlısı inşallah işlemden sonra nasıl geçtiğiyle ilgili mesaj atarsanız çok sevinirim ☺️ Birde kasıklarınızda çok ağrınız var mı bende çok ağrı oluyor hareket ettikçe
Var valla hafif belimde de oluyor sanki yumurtamn catladgni hissettm 🤗 hayirlisi olsun bakalm yazarim islemden sonra once esimi aldilar sperm icin .ben de beklyorm iste

Var valla hafif belimde de oluyor sanki yumurtamn catladgni hissettm 🤗 hayirlisi olsun bakalm yazarim islemden sonra once esimi aldilar sperm icin .ben de beklyorm iste
Ayyy inşallah olsunda bu ağrılar olmasına razıyım 🤗 bende polıkıstik över var onunda ağrılarımda çok etkisi var diye düşünüyorum ☺️ İşlemden sonra bizde senin haberlerini bekliyoruz

Merabalar bende pazartesi veya salı günü aşılma olucam rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah 🙏

Ayyy inşallah olsunda bu ağrılar olmasına razıyım 🤗 bende polıkıstik över var onunda ağrılarımda çok etkisi var diye düşünüyorum ☺️ İşlemden sonra bizde senin haberlerini bekliyoruz
Canim insallah olucak seninde 🤗 canim islem cok basitti bir dakika bile surmedi dinlendirdiler eve geldm.. kanamam oldu eve gelince farkettm yogundu biraz . Doktor islem sirasnda bir tahriş gördü rahim agzinda ondan olabilecegni soyledi umarim oyledir :(

Canim insallah olucak seninde 🤗 canim islem cok basitti bir dakika bile surmedi dinlendirdiler eve geldm.. kanamam oldu eve gelince farkettm yogundu biraz . Doktor islem sirasnda bir tahriş gördü rahim agzinda ondan olabilecegni soyledi umarim oyledir :KK43:
Ay inşallah canım 🥰 çok kısa sürmüş ne güzel ama kanama olduğunu birkaç kişiden duymuştum sıkıntı yapma kendine strese sokma şakın kendini inşallah 2 hafta sonra hamilelik haberini alırız senden 🤲🏻

Ay inşallah canım 🥰 çok kısa sürmüş ne güzel ama kanama olduğunu birkaç kişiden duymuştum sıkıntı yapma kendine strese sokma şakın kendini inşallah 2 hafta sonra hamilelik haberini alırız senden 🤲🏻
İnsallaaah canim hepimzn guzel haberlerni alirizz burdann takipte olur birbrmzi ,🤗🤗

Merhaba kızlar ben de Şubat aşılama olanlardanım.Şubat ayına aşılama ile girdim 😊 1 Şubat Pazartesi günü aşılama yapıldı.Bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz🙏🏻 Biraz ümitsizim ama hayırlısı inşallah🙏🏻

Back