- 15 Şubat 2021
- 19
- 21
- 8
Çok erken daha bana doktor 15. Gün kanda bakalım idrar testi yapma demişti.Hem erken gebelik hem de normal gebelik testi yaptım ikisi de negatif ...
Pozitif çıksaydı yarın sabah kan vermeye gidecektim, gerek kalmadı.
Olmadı maalesef..
Günaydın canım bence sen yine de kan testini sağlık ocağında yaptır benden de leke geldi bu sabah adet olacak gibiyim ama yaptırdım yine de sonucunu bekliyorumHem erken gebelik hem de normal gebelik testi yaptım ikisi de negatif ...
Pozitif çıksaydı yarın sabah kan vermeye gidecektim, gerek kalmadı.
Olmadı maalesef..
Kaçıncı günün buğün canm. Bizide haberdar et. İnşallah hayırlı haberlerini alırızGünaydın canım bence sen yine de kan testini sağlık ocağında yaptır benden de leke geldi bu sabah adet olacak gibiyim ama yaptırdım yine de sonucunu bekliyorum
Bugün mü yaptırayım?Günaydın canım bence sen yine de kan testini sağlık ocağında yaptır benden de leke geldi bu sabah adet olacak gibiyim ama yaptırdım yine de sonucunu bekliyorum
Aynen E eczsedanur bekliyoruz hayırlı haberleriniKaçıncı günün buğün canm. Bizide haberdar et. İnşallah hayırlı haberlerini alırız
Sanırım kan testi de yaptıracağım.Çok erken daha bana doktor 15. Gün kanda bakalım idrar testi yapma demişti.
Bugün mü yaptırayım?
Bilmiyorum ya hevesim kaçtı iyice
Sen evde test yaptın mı bugünlerde?
Erken gebelik testinde çıkardı hiç olmazsa diye düşündüm.
Ama duphastonu dün son kez aldım.o etkiler mi testi?
Ben Pazar günü erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı normalde erken gebelik testleri ilişkiden 5 gün sonra sonuç gösteriyor ama internette baktığımda testte negatif ama kanda pozitif çıkanda olmuş o yüzden kan testini sende yaptır kesin .ilaçlarda etkilemiş olabilir belkiBilmiyorum ya hevesim kaçtı iyice
Sen evde test yaptın mı bugünlerde?
Erken gebelik testinde çıkardı hiç olmazsa diye düşündüm.
Ama duphastonu dün son kez aldım.o etkiler mi testi?
Bugün yaptırsam çıkar mı? 12. GünBen Pazar günü erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı normalde erken gebelik testleri ilişkiden 5 gün sonra sonuç gösteriyor ama internette baktığımda testte negatif ama kanda pozitif çıkanda olmuş o yüzden kan testini sende yaptır kesin .ilaçlarda etkilemiş olabilir belki
İnşallah hayırlı bir sonuç alırım canım haber vericemAynen E eczsedanur bekliyoruz hayırlı haberlerini
Benimde 12. Günüm doktorum 12. Gün yaptır demişti yaptırabilirsin bugün sendeBugün yaptırsam çıkar mı? 12. Gün
Sen bilirsin canım ama hastane hemen karşındaysa kendin yaptır istersenEvimin karşısında özel hastane var.eşime söylemeden gitsem alınır şimdi.onu çağırsam negatif çıkarsa iyice üzülürüz.çok sıkıntıda kaldım.
Doktorumun ofisini aradım.Sen bilirsin canım ama hastane hemen karşındaysa kendin yaptır istersen
Anladım canım haftasonuydu dimi adet gününDoktorumun ofisini aradım.
Adetini bekle dediler.
Dün son ilacı almıştım.o ilaçların etkisinin geçmesi gerekiyormuş.
Evet cumartesi günüAnladım canım haftasonuydu dimi adet günün
Ümidini kesme canım herşeyin hayırlısı kendini üzme sakın Allah’a dua et sürekli nasipten ötesi yok bekleyelim hayırlısıyla olacak inşallahEvet cumartesi günü
Sinirlerim o kadar gergin ki
Umudumu kesmek istiyorum bi yandan bir yandan da şüphe var aklımda
Yüzümde sivilce çıktı, üşüme çok var bir de günlerdir süren başağrısı
Dün gece yatakta hafif bir hareketlenmede kasığım çok sızladı.çok korktum hamileysem bir şey oldu mu diye.
Yatakta gerinirsen bile korkuyorum.
Mecbur bekleyeceğiz .hayırlısı artık.
İnşallah canım hayırlısıÜmidini kesme canım herşeyin hayırlısı kendini üzme sakın Allah’a dua et sürekli nasipten ötesi yok bekleyelim hayırlısıyla olacak inşallah
Yok canım daha çıkmadı bakıyorum internetten sürekliİnşallah canım hayırlısı
Senin testinin sonucu geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?