• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Ne güzel bir teslimiyet.. en kısa zamanda bizde mutlu olalım inşallah. Bende gelecek hafta 4. Transferimi olucam. Elimden hiçbirşey gelmiyor
Kan verdim bakalım öğleden sonra rabbim hayırlı haberlerle gelirim inşallah Allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin bizim elimizden helen tek şey dua etmek gerisi Allahın takdiri o yüzden hiç üzülmeyin benimde bu 3. Denemem belki Allah hiç vermiycek o zamanda sınavımızdır diyip önümüze bakıcaz napalım

Amin canım benim.. donmuş da süreç nasıl ilerliyor bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum😊😊😊 bu arada hayırlı olsun inşallah pozitif alırız
Canım estoferm ve crinone jel kullandiriyor doktor. Regli bitince de yaklasik 10 gün sonra transfer oluyor.

Bende hatırladım canım seni kasımda ben negatifi alınca gruba bir daha bakmadım . Şimdi yine şubat ayında birlikteyiz 💖💖💖 dondurulmuşun varmış ne şanslısın ben en baştan başladım . Dün opum oldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Birlikte güzel haberi alırıZ inşallah canım 😍😍😍
Ah bizim Kasım grubu burada 💐👏 inanıyorum herşey güzel olacak kızlar hayırlısıyla insallah 💞

Kan verdim bakalım öğleden sonra rabbim hayırlı haberlerle gelirim inşallah Allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin bizim elimizden helen tek şey dua etmek gerisi Allahın takdiri o yüzden hiç üzülmeyin benimde bu 3. Denemem belki Allah hiç vermiycek o zamanda sınavımızdır diyip önümüze bakıcaz napalım
Sonuç belli mi 😉

Kızlar valla ilk transferimde kalktim eve süpürge açtım misafir agirladim. 10 gün rapor almıştım bitince çalıştım. Bu defa hicbirsey yapmadan sadece yatmayı düşünüyorum.

Kızlar merhaba transfer icin adeti bekliyorum gecikme olması normal mi kaç gündür adet olucak gibi karnım agriyo olamıyorum . Opudan 5 gün sonra adet olmustum 2. Adeti bekle demişti doktorum ama gelmedi hala sizde de gecikme oldu mu

Hayır şunu anlamadım idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok net olmamakla beraber kanda beta hcg 2 çıktı hani testin biri yanlış ikisi yanlış üçüdemi yanlış

Hayır şunu anlamadım idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok net olmamakla beraber kanda beta hcg 2 çıktı hani testin biri yanlış ikisi yanlış üçüdemi yanlış
canım belki iğnelerin etkisidir de daha belli olmaz katlanarak artar önemli olan katlanması zaten

Kızlar merhaba transfer icin adeti bekliyorum gecikme olması normal mi kaç gündür adet olucak gibi karnım agriyo olamıyorum . Opudan 5 gün sonra adet olmustum 2. Adeti bekle demişti doktorum ama gelmedi hala sizde de gecikme oldu mu
merhaba,

benim çok düzenli olan adetim opudan sonra sizin gibi hemen olmuştu. bir adet daha bekleyelim dediiler o zaman da yaklaşık 1 buçuk hafta gecikmiştim. artık hamile kaldım herhalde ben diyordum. stres yapmayın. adetiniz başlar yakında.

Kızlar valla ilk transferimde kalktim eve süpürge açtım misafir agirladim. 10 gün rapor almıştım bitince çalıştım. Bu defa hicbirsey yapmadan sadece yatmayı düşünüyorum.
Kasımda ki transferde bende süpürge yaptım ev işi yaptım 🤦🏼‍♀️ Aynen bu transferde bende sadece yatıcam işler umrumda değil yani

Back