• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊
Amin canım benim allah razı olsun. Daha çok yeni mesajlarda gördüm 5. gün bu bile mucize bencede araba felan sarsılır. Biraz gecsin.Stres bitmiyorki bu defa kalp atışı felan insan diken üstünde. Çok güzel bir umut oldun tesekkurler arkadaşım 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Amin canım benim allah razı olsun. Daha çok yeni mesajlarda gördüm 5. gün bu bile mucize bencede araba felan sarsılır. Biraz gecsin.Stres bitmiyorki bu defa kalp atışı felan insan diken üstünde. Çok güzel bir umut oldun tesekkurler arkadaşım 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Allah hepimizden razı olsun ne demek 😊 sizdemi transfer oldunuz

Taze derken işte döllenme oldu 2 .gün transfer yapıldı yani dondurulmuş değil valla bende anlamadım 😂
Umutlarınızı kırmak istemem ama hem 2. Gün embriyosu hemde 5. Gün teste çıkması imkansız. 5. Gün embriyosu bile çıkmıyor. Galiba sizin ki çatlatma iğnesinin etkisi. Çatlatma iğnesi beta nice etkisi 10 12 gün sürüyormuş. İnşallah pozitiftir emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Umutlarınızı kırmak istemem ama hem 2. Gün embriyosu hemde 5. Gün teste çıkması imkansız. 5. Gün embriyosu bile çıkmıyor. Galiba sizin ki çatlatma iğnesinin etkisi. Çatlatma iğnesi beta nice etkisi 10 12 gün sürüyormuş. İnşallah pozitiftir emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Çok umutlu değilim zaten 😊 onuda düşünüyorum testler yanlış olabilir onuda düşünüyorum yani olduysa harika ama olmadıysada çokta üzülmem çünkü hem 3. Deneme artık hemde Allah ol dediyse olacak zamanı değilse ne yapsam boş

Arkadaşlar merhaba 💞 benimde hikayem Kasım ayında ilk tüp bebek transferim yapıldı tam sevindik kan testi pozitif derken kimyasalla sonuçlandı. Kasımdan beri ara vermiştik Şubat sonu gibi dondurulmuş transfer ile ikinciye devam edeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun 🤗
Amin canım benim.. donmuş da süreç nasıl ilerliyor bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum😊😊😊 bu arada hayırlı olsun inşallah pozitif alırız

Çok umutlu değilim zaten 😊 onuda düşünüyorum testler yanlış olabilir onuda düşünüyorum yani olduysa harika ama olmadıysada çokta üzülmem çünkü hem 3. Deneme artık hemde Allah ol dediyse olacak zamanı değilse ne yapsam boş

Ne güzel bir teslimiyet.. en kısa zamanda bizde mutlu olalım inşallah. Bende gelecek hafta 4. Transferimi olucam. Elimden hiçbirşey gelmiyor

Arkadaşlar merhaba 💞 benimde hikayem Kasım ayında ilk tüp bebek transferim yapıldı tam sevindik kan testi pozitif derken kimyasalla sonuçlandı. Kasımdan beri ara vermiştik Şubat sonu gibi dondurulmuş transfer ile ikinciye devam edeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun 🤗
senı hatırlıyorum pozitifti evet kimyasala dönmesine üzüldüm. inşallah bu kez olur. bu arada bende bu ay .2 yi deneyecegım

Bende hatırladım canım seni kasımda ben negatifi alınca gruba bir daha bakmadım . Şimdi yine şubat ayında birlikteyiz 💖💖💖 dondurulmuşun varmış ne şanslısın ben en baştan başladım . Dün opum oldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Birlikte güzel haberi alırıZ inşallah canım 😍😍😍

Back