- Konu Sahibi Pisiannesi
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinInsalahh canım benim aminn allah yüzüne baksin kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinInsalahh canım benim aminn allah yüzüne baksin kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim allah razı olsun. Daha çok yeni mesajlarda gördüm 5. gün bu bile mucize bencede araba felan sarsılır. Biraz gecsin.Stres bitmiyorki bu defa kalp atışı felan insan diken üstünde. Çok güzel bir umut oldun tesekkurler arkadaşımAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
bencede yarın direk kan verin bu merakla insan çatlar wallaAma dayanamayıp yarın kan vericem galiba
Allah hepimizden razı olsun ne demek sizdemi transfer oldunuzAmin canım benim allah razı olsun. Daha çok yeni mesajlarda gördüm 5. gün bu bile mucize bencede araba felan sarsılır. Biraz gecsin.Stres bitmiyorki bu defa kalp atışı felan insan diken üstünde. Çok güzel bir umut oldun tesekkurler arkadaşım
valla ya tamda üstüne basyın çatlıycam testlerde çıkıp duruyo baktırıyım da varsa tam seviniyim yoksada umut bağlamıyım böyle sevinemiyorumdabencede yarın direk kan verin bu merakla insan çatlar walla
Oooo daha ne olsun şimdiden gözünaydın darısı başımıza inşallahTekrarladım öğlen yaptığımm net ertesi gün sabah ilk idrarla yaptığım belli ama ondan daha silik bugün akşam üstü yine yaptım bu ondanda silik ama yine belli
Canım benimde bu ay olacak donmuş adetin kacinci gun oluyor transfer bilgin var mıAllah hepimizden razı olsun ne demek sizdemi transfer oldunuz
Amin Allahım amin inşallahInsalahh canım benim aminn allah yüzüne baksin kucağına almayı nasip etsin
Kız bacım dur benide heycan yaptırdınOooo daha ne olsun şimdiden gözünaydın darısı başımıza inşallah
İnşallah yersiz değildir bu mutluluk ve heyecanlar... AminnnnKız bacım dur benide heycan yaptırdın
Umutlarınızı kırmak istemem ama hem 2. Gün embriyosu hemde 5. Gün teste çıkması imkansız. 5. Gün embriyosu bile çıkmıyor. Galiba sizin ki çatlatma iğnesinin etkisi. Çatlatma iğnesi beta nice etkisi 10 12 gün sürüyormuş. İnşallah pozitiftir emeklerinizin karşılığını alırsınız.Taze derken işte döllenme oldu 2 .gün transfer yapıldı yani dondurulmuş değil valla bende anlamadım
İnşallah yaİnşallah yersiz değildir bu mutluluk ve heyecanlar... Aminnnn
Çok umutlu değilim zaten onuda düşünüyorum testler yanlış olabilir onuda düşünüyorum yani olduysa harika ama olmadıysada çokta üzülmem çünkü hem 3. Deneme artık hemde Allah ol dediyse olacak zamanı değilse ne yapsam boşUmutlarınızı kırmak istemem ama hem 2. Gün embriyosu hemde 5. Gün teste çıkması imkansız. 5. Gün embriyosu bile çıkmıyor. Galiba sizin ki çatlatma iğnesinin etkisi. Çatlatma iğnesi beta nice etkisi 10 12 gün sürüyormuş. İnşallah pozitiftir emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Valla hiç hatırlamıyorumki yaCanım benimde bu ay olacak donmuş adetin kacinci gun oluyor transfer bilgin var mı
Amin canım benim.. donmuş da süreç nasıl ilerliyor bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum bu arada hayırlı olsun inşallah pozitif alırızArkadaşlar merhaba benimde hikayem Kasım ayında ilk tüp bebek transferim yapıldı tam sevindik kan testi pozitif derken kimyasalla sonuçlandı. Kasımdan beri ara vermiştik Şubat sonu gibi dondurulmuş transfer ile ikinciye devam edeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun
Çok umutlu değilim zaten onuda düşünüyorum testler yanlış olabilir onuda düşünüyorum yani olduysa harika ama olmadıysada çokta üzülmem çünkü hem 3. Deneme artık hemde Allah ol dediyse olacak zamanı değilse ne yapsam boş
senı hatırlıyorum pozitifti evet kimyasala dönmesine üzüldüm. inşallah bu kez olur. bu arada bende bu ay .2 yi deneyecegımArkadaşlar merhaba benimde hikayem Kasım ayında ilk tüp bebek transferim yapıldı tam sevindik kan testi pozitif derken kimyasalla sonuçlandı. Kasımdan beri ara vermiştik Şubat sonu gibi dondurulmuş transfer ile ikinciye devam edeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun
Bende hatırladım canım seni kasımda ben negatifi alınca gruba bir daha bakmadım . Şimdi yine şubat ayında birlikteyiz dondurulmuşun varmış ne şanslısın ben en baştan başladım . Dün opum oldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Birlikte güzel haberi alırıZ inşallah canımArkadaşlar merhaba benimde hikayem Kasım ayında ilk tüp bebek transferim yapıldı tam sevindik kan testi pozitif derken kimyasalla sonuçlandı. Kasımdan beri ara vermiştik Şubat sonu gibi dondurulmuş transfer ile ikinciye devam edeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun