E ne yapıcaz şimdi dru aramamız gerekir mi adet söktürücü falan mı almak gerekiyo.benim zaman problemim var bu ay olmaz iki ay ertelemem gerekecek transferiYaa kardeş bende aynı durumdayım opunun 3.günü adet oldum Ocak 10 da bu ay adetle transfere hazırlanacaktım ama bir türlü adet olamadım bugün 3gün geçti öyle bekliyorum
Hayirli olsun transferiniz umarim bebeginiz simsıkı tutunur size ve hic birakmaz hayirlisiylamerhaba benimde transferimin 6.günü 7 şubat transfer tarihim.
UmarimHayirli olsun transferiniz umarim bebeginiz simsıkı tutunur size ve hic birakmaz hayirlisiyla[/QUOT
Ben doktora mesaj attım akşam adet söktürücü ilaç taraftarı değilim dedi onlar rahimi tahribat ediyor hele biz rahimi dinlerdirirken hiç olmaz dedi.ben doğal gelmesini bekliyeceğim ama senin zaman problemin varmış işte çok önemli bir durum olmayacaksa bu iki ay içinde eğer doğal haline akışına bırak derim kardeş.E ne yapıcaz şimdi dru aramamız gerekir mi adet söktürücü falan mı almak gerekiyo.benim zaman problemim var bu ay olmaz iki ay ertelemem gerekecek transferi
Geçmiş olsun ıhlamur kaynat iç iyi gelir tedavi sürecinde çok. Hassaslaşıyor bünye bol bol meyve tüket canım...Günaydın kızlarrrr
Dün tedaviye başladımmm hastanede üşüttüm heralde bugün bi kalktımm grip oluyorum başımda çok ağrıyor napıcammm
Canım demekki hala vakti varmış ilk tedavimde foktorla konuştuktan 1 ay sonra transfer olur herhalde diyordum ama 3,4 ay sürdü bu seferkide 2 ay sürer diye düşünüyordum 10 gün sürdü herşeye olumlu yönden bakmak gerekyor:))Ben doktora mesaj attım akşam adet söktürücü ilaç taraftarı değilim dedi onlar rahimi tahribat ediyor hele biz rahimi dinlerdirirken hiç olmaz dedi.ben doğal gelmesini bekliyeceğim ama senin zaman problemin varmış işte çok önemli bir durum olmayacaksa bu iki ay içinde eğer doğal haline akışına bırak derim kardeş.
Ben 14 gün test gününü beklemiştim ama son gün kan tahlili verdim daha sonuçlarım çıkmadan gittim test aldım 14 test yapmadan bekleyebildim ama 1 saat bekleyemedim12. Gunu bekleyebilecek miyim bilmiyorum. 10. Gun test yapmak istiyorum ama doktorun dedigini de dinlemek istiyorum kararsizim
Hadi hayırlısı olsun canım..Bende günü bekliyorum heyecanla hersey yolunda giderse 20 21 transfer olucak
Hayırlı olsun canım mutlu haberlerle gelirsin inşallah...Kizlar merhaba pazartesi günü transef yapilacak bana da cok heyecanlıyım.Sizde durumlar nasıl aranizda pazartesi günü transferi olucak arkadaşlar var mı
Sağol canım benim evet havalarda ters zaten dünde koşturmaktan şifayı kapmışımGeçmiş olsun ıhlamur kaynat iç iyi gelir tedavi sürecinde çok. Hassaslaşıyor bünye bol bol meyve tüket canım...
Hadi gözün aydın canım miniğin sana sımsıkı tutunur inşallahKızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim
Hadi hayırlısı olsun canım inşinşallbebişin sıkı ssık tutunur sana:)Kızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim
Tesekkur ederim canim insallahHadi gözün aydın canım miniğin sana sımsıkı tutunur inşallah
Tesekkur ederim canim insallahHadi hayırlısı olsun canım inşinşallbebişin sıkı ssık tutunur sana:)
Hadi Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberlerini verirsin 10 gün sonra burda :))Kızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim