Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Kızlar bizde bugün 11+5 olduk tam 11 haftalıkken ikili tarama yaptırdım sonuçlarım bugün çıktı bir sorun yok çok şükür cinsiyet için 16.haftada gel daha uygun şuan çok minin daha kesin olmaz dedi

merhaba kızlar.. 28 eylül transfer olmuştum 10 ekimde pozitfi öğrendim 22 ekimde keseyi görmüştük ama kalp atışı duyamadık. 6 haftalıkken gelişimi durmuş ve 25 kasımda kürtaj oldum patoloji sonucunda MİSSED ABORTUS yazıyor keşfedilmemiş düşük diye geçiyormuş.
ve benim verdiğim gen testlerinde
paı-1 (4g/5g) polimorfizmi homozigot faktor v leiden g1691a heterozigot
olarak çıktı kan sonuçları bir adet daha 4aa embriyom var ama tedaviye başlamadan size sormak istiyorum bu şekilde sonuç alıp hamile kalan arkadaşlarım varmıdır

merhaba kızlar.. 28 eylül transfer olmuştum 10 ekimde pozitfi öğrendim 22 ekimde keseyi görmüştük ama kalp atışı duyamadık. 6 haftalıkken gelişimi durmuş ve 25 kasımda kürtaj oldum patoloji sonucunda MİSSED ABORTUS yazıyor keşfedilmemiş düşük diye geçiyormuş.
ve benim verdiğim gen testlerinde
paı-1 (4g/5g) polimorfizmi homozigot faktor v leiden g1691a heterozigot
olarak çıktı kan sonuçları bir adet daha 4aa embriyom var ama tedaviye başlamadan size sormak istiyorum bu şekilde sonuç alıp hamile kalan arkadaşlarım varmıdır
Cnm bu testler tromboflebi paneli olması lazım bende yaptırmıştım bende de bazılarında sorun vardı düşüğümden sonra hematolojiye gitmiştim. Bazı değerler önemli olabiliyor gebelik açısından pıhtılaşma sorunu varsa. Beni hematolojiye tüp bebek merkezi yönlendirmişti. Clexan ve ecoprn kullandım önerisiyle. Ama onları kullanırken de tekrar düşük yaşadım malesef. Şimdi tekrar işte hamileyim clexan ecoprin gebelik sonuna kadar kullanacağım inşallah devam eder

X