- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürur güzel haberler alirizSelam arkaslar bugun kontrolum vardi Carsamba gunu icin transfere karar verildi hakkimizda hayirlisi olsun
Insallah hepimizin yüzünü güldürsün herkes kavuşsun bebişlerineHayırlı olsun canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürur güzel haberler aliriz
Dualarim seninle canımGünaydın kızlarrrr
Bugün adet oldum ve 2.deneme için yarın ilk kontrolüm var
Lütfen benim içinde dua edin
İnşallah canımmm çok sağolDualarim seninle canım
Hayırlı uğurlu ve bu son tedavin olur inşallah
MerhabaIste 1 hafta 10ngun icinde olmam gerekiyor
Ben daha olmadim bekliyorum az kaldiMerhaba
Transfer sonrası beslenme olarak nelere dikkat etmeliyiz neler yemeliyiz?
Rabbim evlat isteyen herkesin yüzüne baksın canımDoktora geldimm kızlarr dua edin herşey yolunda gitsin ve 2.tedavime başlayayım
Canım kontrol nasıl gectiDoktora geldimm kızlarr dua edin herşey yolunda gitsin ve 2.tedavime başlayayım
Rabbim hayırlısı ile sana yaş günü hediyeni /hediyelerini nasip etsin. Çok merak ediyorum aynı gün mü transfer olacağız inşallahSlm kızlar bende 35 olmaya bikacgun kalan %10luk dilimin içinde olan bir cocuksuzum bahcecı fulyada 2.denemem olacak 5.gün embriyosu 2 tane dondurulmuş sipamla bulusmaya gün sayıyorum.bir aksilik çıkmazsa 24 şubatta anneveoglusu ile Elele tutuşup transfere girecez
Ben relax takiliyorum ananas yemiştim diğerinde kabak çekirdeği biraz.zaten aylar öncesi diyetisyenle calismaya başlamıştım düzenli dengeli besleniyorum fazla kglarimi falanda verdim.bide cidden bu iş nasip işi olacağı varsa oluyor olmuycaksa yiyip içtiğin napsin.sığındım hakkıma hayirlisiyla hayırlısını nasip etsin diye bekliyorumRabbim hayırlısı ile sana yaş günü hediyeni /hediyelerini nasip etsin. Çok merak ediyorum aynı gün mü transfer olacağız inşallah
Bu süreçte hazırlık için yaptığın birşeyler var mı ben bugün nar suyu içmeye başladım
Hayırlı haberlerini alıriz İnşallahMerhaba bende varım:)
28 yaşındayım 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi gerçekleşti bugün.. ikinci denemem ilkinden bir oğlum var 3 yaşında.. test günüm 26 şubat haydi hayırlısı diyelim:)
Amin canım hepimizin hayırlı haberlerini alırız burdan inşallah:)Hayırlı haberlerini alıriz İnşallah