ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba

Hayırlı olsun tedavin arkadaşım. Valla herkesin yaşı, sorunu farklı bu topicte. 1 tane yumurtası olanda var 27 tane olan da var. Sen hangi doktordasın, yaşın kaç, nasıl bir tedavi uygulamaya karar verdi doktorun. Hoşgeldin aramıza :)

Tedavin hayırlı olsun canım gonal-f kullandım başta sonra menopur eklendi bende toplamda 11 tane yumurtam toplanmıştı
Bu kişiden kişiye değişen bir sayı ve tedavi şekli canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

27 yaşım canım Gaziantep te Bülent kahraman doktorum bana puregon 150 ünite ile başladık bugün 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var çok heyecanlıyım kaçtane oldular kaç ml de ler çok merak ediyorum Sizin ilk muayenede nasıllardı yumoşlar

Amin canım senin de tedavin güzel gitsin kucağın dolsun inşallah Yumurta baskılayıcı iğneyi kaçıncı gün oluyoruz Peki biliyo musun onu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…