- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
Hayırlı olsun tedavin arkadaşım. Valla herkesin yaşı, sorunu farklı bu topicte. 1 tane yumurtası olanda var 27 tane olan da var. Sen hangi doktordasın, yaşın kaç, nasıl bir tedavi uygulamaya karar verdi doktorun. Hoşgeldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba
Tedavin hayırlı olsun canım gonal-f kullandım başta sonra menopur eklendi bende toplamda 11 tane yumurtam toplanmıştıMerhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba
27 yaşım canım Gaziantep te Bülent kahraman doktorum bana puregon 150 ünite ile başladık bugün 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var çok heyecanlıyım kaçtane oldular kaç ml de ler çok merak ediyorumHayırlı olsun tedavin arkadaşım. Valla herkesin yaşı, sorunu farklı bu topicte. 1 tane yumurtası olanda var 27 tane olan da var. Sen hangi doktordasın, yaşın kaç, nasıl bir tedavi uygulamaya karar verdi doktorun. Hoşgeldin aramıza :)
Amin canım senin de tedavin güzel gitsin kucağın dolsun inşallahTedavin hayırlı olsun canım gonal-f kullandım başta sonra menopur eklendi bende toplamda 11 tane yumurtam toplanmıştı
Bu kişiden kişiye değişen bir sayı ve tedavi şekli canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Sağol canım onu bilmiyorum vallaAmin canım senin de tedavin güzel gitsin kucağın dolsun inşallahYumurta baskılayıcı iğneyi kaçıncı gün oluyoruz Peki biliyo musun onu???
Bakalım yarın ne derse artık doktor hayırlısı herşeyinSağol canım onu bilmiyorum valla
Evet canım hiç stres yapma rahat ol pozitif olBakalım yarın ne derse artık doktor hayırlısı herşeyin
Bende dün dondurulmuşlar ile 2. tedavime başladımVe neden bilmiyorum icimde ne heycan ne stres var anlamini bilmedigim bi duygu nötrüm belkide bu sekilde olmam dahami iyi bilmiyorum
Canm tedavin hayirli olsun. Yumjrta baskilayici igne catlatma ignesimi. Bana baski ignesi vermediAmin canım senin de tedavin güzel gitsin kucağın dolsun inşallahYumurta baskılayıcı iğneyi kaçıncı gün oluyoruz Peki biliyo musun onu???
Hayirli olsun canm ins saglikli bi sekilde alirsin bebislerini kucagina:)Bende dün dondurulmuşlar ile 2. tedavime başladım
1.sinde heyecandan ölüyordum resmen ama şuan aynı senin gibiyim
Transverin dunmu yapildi canmBende dün dondurulmuşlar ile 2. tedavime başladım
1.sinde heyecandan ölüyordum resmen ama şuan aynı senin gibiyim
Yok canım çatlamasını önleyici iğne varmış opu gününden önce kendiliğinden çatlamasınlar diyeCanm tedavin hayirli olsun. Yumjrta baskilayici igne catlatma ignesimi. Bana baski ignesi vermedi
Gözün aydın sağlıkla al kucağına ins senin test günün bnm transfer gunumKızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim
Alla alla kuzum bilgim yok bana da vermedi doktor. Olsun gerilme 8 gun igneler dayan gecicekYok canım çatlamasını önleyici iğne varmış opu gününden önce kendiliğinden çatlamasınlar diye
Tesekkur ederim hayırlısıyla insallah hakkimizda hayirlisi olsun umarim pozitif sonuclar alirizGözün aydın sağlıkla al kucağına ins senin test günün bnm transfer gunum
Tesekkur ederim Amin insallahHadi Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberlerini verirsin 10 gün sonra burda :))
Benim doktor da 8günlük yazmıştı 4. Gündeyim bu günlerde kasıklarda baskı ağrı hissetin mi canım senAlla alla kuzum bilgim yok bana da vermedi doktor. Olsun gerilme 8 gun igneler dayan gecicek