- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Hayırlı olsun canım nasıl geçti transferinKızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim
Benim transfer tarihimde senin güzel haberini alırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım nasıl geçti transferinKızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim
Yok kuzum ben igneden sonra baya yuruyodum yaklasik 1 km agrim olmadi hic ama transverden sonra kasiklarimda agri oluyo ani bi bicak saplanmasi gibi. Belim cook agriyo. Migde bulantim var bu ilaclarin etkisiyle olabilcegini dusunuyorum.Benim doktor da 8günlük yazmıştı 4. Gündeyim bu günlerde kasıklarda baskı ağrı hissetin mi canım sen
Tesekkur ederim canım ya idrar sıkışlığı hariç sorun yoktu. Yarım saat ameliyathane de 2 saatte oda da dinlendim. Hayırlısıyla bekleme suresindeyiz artik kismet canım. Darısı başına arkadaşımHayırlı olsun canım nasıl geçti transferin
Benim transfer tarihimde senin güzel haberini alırız inşallah
Kaçıncı günündesin canım Transferinin inşallah o batmalar bebektir çok sevinirim hepinize Kaç embriyo koyuldu canımYok kuzum ben igneden sonra baya yuruyodum yaklasik 1 km agrim olmadi hic ama transverden sonra kasiklarimda agri oluyo ani bi bicak saplanmasi gibi. Belim cook agriyo. Migde bulantim var bu ilaclarin etkisiyle olabilcegini dusunuyorum.
Ne kadar su icmeliyim senceTesekkur ederim canım ya idrar sıkışlığı hariç sorun yoktu. Yarım saat ameliyathane de 2 saatte oda da dinlendim. Hayırlısıyla bekleme suresindeyiz artik kismet canım. Darısı başına arkadaşım
hayırlı ve güzel haberlerini alırız inşallahYok kuzum ben igneden sonra baya yuruyodum yaklasik 1 km agrim olmadi hic ama transverden sonra kasiklarimda agri oluyo ani bi bicak saplanmasi gibi. Belim cook agriyo. Migde bulantim var bu ilaclarin etkisiyle olabilcegini dusunuyorum.
Ben de bu yuzden cok stres yaptim ben 1 litre ictim zaten cok su icen biri degilim cok zor geldi. Hemşireler yardımci oluyor canim sen onu kafana takip strese sokma kendini rahat olNe kadar su icmeliyim sence
ben o idrar sıkışıklığıni nasil yapacağım diye stres oldum
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun canım mutlu haberlerle gelirsin inşallah...
Valla ben daha başlamadan stresten geberiyorum. Bu kadar strese yumurta falan oluşmayacak diye korkuyorum. Nötr olsam keşke. İnşallah güzel haberini alırız haftayaVe neden bilmiyorum icimde ne heycan ne stres var anlamini bilmedigim bi duygu nötrüm belkide bu sekilde olmam dahami iyi bilmiyorum
İnşallah yarın güzel gelişmiş olur yumurtaların. Ben de aşılamada puregon kullanmıştım. Tabi daha düşük dozda ve daha kısa süreli. Senin yaşında gençmiş canım inşallah ilk seferde hamile kalırsın27 yaşım canım Gaziantep te Bülent kahraman doktorum bana puregon 150 ünite ile başladık bugün 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var çok heyecanlıyım kaçtane oldular kaç ml de ler çok merak ediyorum Sizin ilk muayenede nasıllardı yumoşlar
İnşallah hepimiz mutlu sonu görelim canım çok sağol senin yaş kaç sebep neymiş sizin kaç yumurtan olmuştuİnşallah yarın güzel gelişmiş olur yumurtaların. Ben de aşılamada puregon kullanmıştım. Tabi daha düşük dozda ve daha kısa süreli. Senin yaşında gençmiş canım inşallah ilk seferde hamile kalırsın
Ben 1 aşılama yaptırdım negatif. Tüp bebeğe bu ay başlıyorum kısmet olursa. Yaş ve morfoloji sorunu var şimdilik. Henüz kaç yumurta hangi kalitede aşamasını yaşamadım yani . Yaşım 39.İnşallah hepimiz mutlu sonu görelim canım çok sağol senin yaş kaç sebep neymiş sizin kaç yumurtan olmuştu
Rabbim sana da bana da yaşatsın inşallahburda ezan okunuyo yüzümüze baksın Ben aşılama yapmadan tüpe geçtim canımBen 1 aşılama yaptırdım negatif. Tüp bebeğe bu ay başlıyorum kısmet olursa. Yaş ve morfoloji sorunu var şimdilik. Henüz kaç yumurta hangi kalitede aşamasını yaşamadım yani . Yaşım 39.
Yok canım dün ilaçlara başladım transferim martın ilk haftası olur sanırımTransverin dunmu yapildi canm
Kızlar normal galiba.Ben de geçen ay transfer hazırlığına başlayacaktım,adetim düzenli olmasına rağmen bir hafta gecikti.Sonra başka sebeplerden dolayi erteledik zaten.Bu ay adetim zamanında gelecek gibi.Bugün yarın bekliyorum bakalım..: )Yaa kardeş bende aynı durumdayım opunun 3.günü adet oldum Ocak 10 da bu ay adetle transfere hazırlanacaktım ama bir türlü adet olamadım bugün 3gün geçti öyle bekliyorum
tedavim hayırlı olsun canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın..Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba
inşallah pozitifle sonuçlanacak canim..Selam kizlar:)
Benim transverim carsamba gunu yapildi haftaya parsembede tahlil yapilcak bakalim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..
Benim iki tupumde kapali 4 yillik evliyim, ama bu surecte 4 tane yumurtam cikti cok sukur hepsi 5. Gunu gordu. Suan 1 tanesi donduruldu. Doktorum halkali Acibadem Turgut Aydin
bunlar normal canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunmustur sana..Yok kuzum ben igneden sonra baya yuruyodum yaklasik 1 km agrim olmadi hic ama transverden sonra kasiklarimda agri oluyo ani bi bicak saplanmasi gibi. Belim cook agriyo. Migde bulantim var bu ilaclarin etkisiyle olabilcegini dusunuyorum.
hastaneye gitmeden bi kere lavabo ihtiyacını gider ve sonra gitme zaten oraya gidene kadar sıkışıyor insan onlar şu veriyor için diye ben öyle yapmistimNe kadar su icmeliyim sence
ben o idrar sıkışıklığıni nasil yapacağım diye stres oldum
hayırlı olsun canım..Arkadaşlar merhaba araniza yeni geldim.transferim oldu 23 şubat ı bekliyorum test icin hepimizin yüzü güler ınsallah.
Hayırlı olsun cnm inşallah bebişin annesine sımsıkı tututunup can bulsunKızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim
İnşallah o bi embriyo sana evlat olur cnm benimde bir embriyom varSelam kizlar:)
Benim transverim carsamba gunu yapildi haftaya parsembede tahlil yapilcak bakalim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..
Benim iki tupumde kapali 4 yillik evliyim, ama bu surecte 4 tane yumurtam cikti cok sukur hepsi 5. Gunu gordu. Suan 1 tanesi donduruldu. Doktorum halkali Acibadem Turgut Aydin
Hayırlı olsun cnm transferin inşallah sımsıkı tututunur sağlıkla kucağına alırsınArkadaşlar merhaba araniza yeni geldim.transferim oldu 23 şubat ı bekliyorum test icin hepimizin yüzü güler ınsallah.