ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Benim doktor da 8günlük yazmıştı 4. Gündeyim bu günlerde kasıklarda baskı ağrı hissetin mi canım sen
Yok kuzum ben igneden sonra baya yuruyodum yaklasik 1 km agrim olmadi hic ama transverden sonra kasiklarimda agri oluyo ani bi bicak saplanmasi gibi. Belim cook agriyo. Migde bulantim var bu ilaclarin etkisiyle olabilcegini dusunuyorum.

Hayırlı olsun canım nasıl geçti transferin
Benim transfer tarihimde senin güzel haberini alırız inşallah
Tesekkur ederim canım ya idrar sıkışlığı hariç sorun yoktu. Yarım saat ameliyathane de 2 saatte oda da dinlendim. Hayırlısıyla bekleme suresindeyiz artik kismet canım. Darısı başına arkadaşım

Yok kuzum ben igneden sonra baya yuruyodum yaklasik 1 km agrim olmadi hic ama transverden sonra kasiklarimda agri oluyo ani bi bicak saplanmasi gibi. Belim cook agriyo. Migde bulantim var bu ilaclarin etkisiyle olabilcegini dusunuyorum.
Kaçıncı günündesin canım Transferinin inşallah o batmalar bebektir çok sevinirim hepinize ☺️ Kaç embriyo koyuldu canım

Tesekkur ederim canım ya idrar sıkışlığı hariç sorun yoktu. Yarım saat ameliyathane de 2 saatte oda da dinlendim. Hayırlısıyla bekleme suresindeyiz artik kismet canım. Darısı başına arkadaşım
Ne kadar su icmeliyim sence
ben o idrar sıkışıklığıni nasil yapacağım diye stres oldum

hayırlı ve güzel haberlerini alırız inşallah
Transferin kaçıncı gunundesiniz

Ve neden bilmiyorum icimde ne heycan ne stres var anlamini bilmedigim bi duygu nötrüm belkide bu sekilde olmam dahami iyi bilmiyorum
Valla ben daha başlamadan stresten geberiyorum. Bu kadar strese yumurta falan oluşmayacak diye korkuyorum. Nötr olsam keşke. İnşallah güzel haberini alırız haftaya

27 yaşım canım Gaziantep te Bülent kahraman doktorum bana puregon 150 ünite ile başladık bugün 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var çok heyecanlıyım kaçtane oldular kaç ml de ler çok merak ediyorum :olamaz: Sizin ilk muayenede nasıllardı yumoşlar ☺️
İnşallah yarın güzel gelişmiş olur yumurtaların. Ben de aşılamada puregon kullanmıştım. Tabi daha düşük dozda ve daha kısa süreli. Senin yaşında gençmiş canım inşallah ilk seferde hamile kalırsın

İnşallah yarın güzel gelişmiş olur yumurtaların. Ben de aşılamada puregon kullanmıştım. Tabi daha düşük dozda ve daha kısa süreli. Senin yaşında gençmiş canım inşallah ilk seferde hamile kalırsın
İnşallah hepimiz mutlu sonu görelim canım çok sağol senin yaş kaç sebep neymiş sizin kaç yumurtan olmuştu ☺️

İnşallah hepimiz mutlu sonu görelim canım çok sağol senin yaş kaç sebep neymiş sizin kaç yumurtan olmuştu ☺️
Ben 1 aşılama yaptırdım negatif. Tüp bebeğe bu ay başlıyorum kısmet olursa. Yaş ve morfoloji sorunu var şimdilik. Henüz kaç yumurta hangi kalitede aşamasını yaşamadım yani . Yaşım 39.

Ben 1 aşılama yaptırdım negatif. Tüp bebeğe bu ay başlıyorum kısmet olursa. Yaş ve morfoloji sorunu var şimdilik. Henüz kaç yumurta hangi kalitede aşamasını yaşamadım yani . Yaşım 39.
Rabbim sana da bana da yaşatsın inşallahburda ezan okunuyo yüzümüze baksın ☺️ Ben aşılama yapmadan tüpe geçtim canım

Yaa kardeş bende aynı durumdayım opunun 3.günü adet oldum Ocak 10 da bu ay adetle transfere hazırlanacaktım ama bir türlü adet olamadım bugün 3gün geçti öyle bekliyorum :işsiz::işsiz:
Kızlar normal galiba.Ben de geçen ay transfer hazırlığına başlayacaktım,adetim düzenli olmasına rağmen bir hafta gecikti.Sonra başka sebeplerden dolayi erteledik zaten.Bu ay adetim zamanında gelecek gibi.Bugün yarın bekliyorum bakalım..: )

Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba ☺️
tedavim hayırlı olsun canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın..

Selam kizlar:)
Benim transverim carsamba gunu yapildi haftaya parsembede tahlil yapilcak bakalim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..
Benim iki tupumde kapali 4 yillik evliyim, ama bu surecte 4 tane yumurtam cikti cok sukur hepsi 5. Gunu gordu. Suan 1 tanesi donduruldu. Doktorum halkali Acibadem Turgut Aydin
inşallah pozitifle sonuçlanacak canim..

bunlar normal canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunmustur sana..

Ne kadar su icmeliyim sence
ben o idrar sıkışıklığıni nasil yapacağım diye stres oldum
hastaneye gitmeden bi kere lavabo ihtiyacını gider ve sonra gitme zaten oraya gidene kadar sıkışıyor insan onlar şu veriyor için diye ben öyle yapmistim

Arkadaşlar merhaba araniza yeni geldim.transferim oldu 23 şubat ı bekliyorum test icin hepimizin yüzü güler ınsallah.
hayırlı olsun canım..

Selam kizlar:)
Benim transverim carsamba gunu yapildi haftaya parsembede tahlil yapilcak bakalim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..
Benim iki tupumde kapali 4 yillik evliyim, ama bu surecte 4 tane yumurtam cikti cok sukur hepsi 5. Gunu gordu. Suan 1 tanesi donduruldu. Doktorum halkali Acibadem Turgut Aydin
İnşallah o bi embriyo sana evlat olur cnm benimde bir embriyom var

X