ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhaba cnm paylaşım için tşkler havuç suyu kafamı karıştırıyor gebelikte fazla a vitamini zararlı deniyor ama havuç suyu faydalıymış kuzenin kaç gün içti acaba
merhaba canm. havucta bırden fazla vıtamın oldugundan faydalı. tabıkı gunde bı çay bardagının zararı olmaz. ortalama boy 2 havuctan cay bardagı kadar cıkıyor zaten. cok uzattım:) şuan hala devam edıyor

Hanımlar bugün regl günümdü ve sabah uyandim gördüm. Ya ben dün veya yarın olsam diyordum pazar günleri merkez kapalı. Pazartesi gideceğim artık

Anladım can kan sulandırma özelliği de varmış kan pıhtılaşmasına karşı önlem olabilir ama aynı zamanda kan sulandırıcı ilaç kullananlar abartmadan içsinler bende 1çay bardağı içmeyi planlıyorum sağolasın cnm

TSH sorunu görünmüyor sende canim nasip değilmiş demek Şubat'ta seninde mi transfer olacak inşallah bu denemede rabbim hsyhayı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Canm benim amin insallah Allah herkesin gönlüne gore versin icindede bizede i nsallah ben bu ay film cektirdigim icin adt olunca gidicem. O da marti buluyor.

Kuzum cok gecmis olsun dikkat et kendine bol sivi tuket ilik seyler faranjite bal ve zencefil iyi geliyor karistirip yiyebilirsen bi zarari olmaz nasilsin hic konusamadik

İyiyim canm evet adet oldum.Şubat adetimi bekliyorum.Zaman geçiyor vallahi yine adetim yaklaşıyor. :)) Şubat in 17 si gibi bekliyorum.Sen nasılsın canm?Tsh n güzel belki hafif dozu yükseltir canm dert etme.

Oyle zaman hızla geçiyor 17 sindeki adet ile transfer için ilaca başlıyorsun dimi

Ben iyiyim canım bu hafta yıllık izinli idim oglanla evde idim iyi geldi

Oyle zaman hızla geçiyor 17 sindeki adet ile transfer için ilaca başlıyorsun dimi

Ben iyiyim canım bu hafta yıllık izinli idim oglanla evde idim iyi geldi
İyi yaptınız canm.Evet 17 si gibi adetimi bekliyorum.Adetimle birlikte bir sıkıntı görülmezse ilaçlara başlayacağız inşallah. Şuan sadece demir ilacı alıyorum. Dr bişey demedi acaba folik asit alsam mi?

Size birsey sorucam. Rahim filmi çektirdiğin ay hamile kalınırsa sıkınti olurmu bilen varmi. Olmaz olmaz ama ya olursa diye.. doktor transfer icin dinlendiryor 1 ay. Kalanlari da duydum burada ben

Canım benim sadece içtiğim decavit var Dr sor isterdei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…