ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Transfer aşamasında olanlar ve transfer olan arkadaşlar acaba en son TSH değeriniz kaç acaba
Benim adete 5 gün var 2.57 çıktı drum 2-2.5 den az olmalı demişti tam sinirdayim
Cnm benim transferimden 1 hafta önce 2,97 idi 25 lik kullanıyordum 50' ye yükselttim ilacı, doktor gayet normal demişti tsh 'ın

Cnm nezle değilim Franjit gibi birsey oldum boğaz ve ateş var birde baş dönmesi. Annem ile konuştum diyorki ben her hamile kaldığım ayda boğaz ağrısı ve ateş olurdu. Sende bana çektiysen öyle olursun dedi. Annem çok umutlu, bende bilemiyorum 3 senedir hasta olmayan ben bu ay oldum
Bagisikligi etkiler. mantikli aslinda. Halsiz kalmk hasta olmk vs

Bilmiyorum cnm ateşim 38,5 derece boğazlarıma dokunamıyorum bile çok şiş. Eşim hastaneye gidelim diyor ama gitmem serum ve antibiyotik verecekler biliyorum. Sirkeli su ile idare ediyorum. Birde boğaz ağrısı elmalı tarçınlı su ve ballı süt içiyorum :KK43:
Canm acaba gitsen mi hastaneye üzerinde agirlasmadan.Durumunu belirt gebeler için verilen ilaçlardan verirler belki.Ya da merkezini arasan.Allah şifa versin canm..

Ben 6 kasımda adet olmuştum 19 unda 0.611 çıkmis tsh . Bidaha yapmadi tahlil. 27 kasimda transfer oldum. Kimyasal oldu. 406 dan düştü. A anneveoglusu
TSH sorunu görünmüyor sende canim nasip değilmiş demek Şubat'ta seninde mi transfer olacak inşallah bu denemede rabbim hsyhayı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Canm acaba gitsen mi hastaneye üzerinde agirlasmadan.Durumunu belirt gebeler için verilen ilaçlardan verirler belki.Ya da merkezini arasan.Allah şifa versin canm..
Cnm ateşim düştü şimdi baş dönmesi ve boğaz ağrısı var oda birkaç gün sonra geçer inş

kuzenimden örnek vererek devam etmek istiyorum. aralık ayında transfer oldu transferınden sonra ağır kaldırma ağır iş ve ev işi dahi yapmadı sadece uzandı. gunluk progestan iğneleri için sağlık ocağına gidip geldi. sabhları aç karnına kuru kayısı yedi kabız olmamak ıcın. gunluk havuç suyu sıktı ıctı cok yararı varmış. bunların dısında ıse fındık badem ve cevız yedı. şuan 7 haftalık hamıle :) darısı ısteyen herkesın basına

Merhaba kizlar bende varim beni r alin araniza
Yaş 28
4.Tüp bebek deneyimim
2 yasinda bir kızım var
3.gün embriyosu transfer edilecek
Dondurulmuş embriyo
19.şubat transfer günümüz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarim hepimiz olumlu sonuclar alırız.
Amin insallah. sorununuz neydi

Merhaba kizlar bende varim beni r alin araniza
Yaş 28
4.Tüp bebek deneyimim
2 yasinda bir kızım var
3.gün embriyosu transfer edilecek
Dondurulmuş embriyo
19.şubat transfer günümüz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarim hepimiz olumlu sonuclar alırız.
Hayırlı olsun canım transferin nerede tedavi görüyorsun ne güzel 3. Gün embriyo transferi yapacak drun guzel haberler alırsın inşallah

Benimde 3. Gün embriyolarimvar Dr 5. Güne gitmesini istiyor transfer zamanı

kuzenimden örnek vererek devam etmek istiyorum. aralık ayında transfer oldu transferınden sonra ağır kaldırma ağır iş ve ev işi dahi yapmadı sadece uzandı. gunluk progestan iğneleri için sağlık ocağına gidip geldi. sabhları aç karnına kuru kayısı yedi kabız olmamak ıcın. gunluk havuç suyu sıktı ıctı cok yararı varmış. bunların dısında ıse fındık badem ve cevız yedı. şuan 7 haftalık hamıle :) darısı ısteyen herkesın basına
Merhaba cnm paylaşım için tşkler havuç suyu kafamı karıştırıyor gebelikte fazla a vitamini zararlı deniyor ama havuç suyu faydalıymış kuzenin kaç gün içti acaba

X