- 11 Aralık 2017
- 29
- 23
Öyle mi dersiniz bilemedim şimdi.Canim 1 kere yapmadan sonra alişiyor insan
Kendin yapmaya çalış daha rahat edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi dersiniz bilemedim şimdi.Canim 1 kere yapmadan sonra alişiyor insan
Kendin yapmaya çalış daha rahat edersin
Kayinvalidem şeker hastası iğnelerini zaman zaman eşim yapıyor.sen merak etme ben yaparım diyor ama yarın bi bakayım duruma benim kide canımı yakarsa kendim denicem o zaman mecburBen ilk gün eşime yaptırdım ama keşke o gün de yapmasaydi.Bi tutmadan iğneyi batırdı diğer eliyle destek vermeden iğneyi geri çekti o neydi öyle..:) Ama yine acı olmadı tabi.Aci eşiğim çok düşük olmasına rağmen ben kendi kendime rahatlıkla yaptım ignelerimi.İnşallah senin için de çok rahat olur canm.
Ben eşime iki kere yaptırmış timÖyle mi dersiniz bilemedim şimdi.
Anladım o zaman başka tabiKayinvalidem şeker hastası iğnelerini zaman zaman eşim yapıyor.sen merak etme ben yaparım diyor ama yarın bi bakayım duruma benim kide canımı yakarsa kendim denicem o zaman mecbur
Cnm tşk ederim aksilikler üst üste geldi dünden beri boğazlarım şiş, ateşim var ilaçta kullanamıyorum çok kötüyümCanim hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun kuzum benim ben nisanda olacagim icin buraya cok takilmiyorum sizlerde cok ywzmiyorsunuz
Allah yardımcın olsun canm.İnşallah çabuk atlatirsin. Ama tedaviyi etkiler diye hiç olumsuz seyler düşünme. Ben burda bir sürü hikaye okudum sonucu pozitif gelen.Hep ekran görüntüsü aldim transfer zamani bakar okurum diye.:))Cnm tşk ederim aksilikler üst üste geldi dünden beri boğazlarım şiş, ateşim var ilaçta kullanamıyorum çok kötüyüm
Bilmiyorum cnm ateşim 38,5 derece boğazlarıma dokunamıyorum bile çok şiş. Eşim hastaneye gidelim diyor ama gitmem serum ve antibiyotik verecekler biliyorum. Sirkeli su ile idare ediyorum. Birde boğaz ağrısı elmalı tarçınlı su ve ballı süt içiyorumAllah yardımcın olsun canm.İnşallah çabuk atlatirsin. Ama tedaviyi etkiler diye hiç olumsuz seyler düşünme. Ben burda bir sürü hikaye okudum sonucu pozitif gelen.Hep ekran görüntüsü aldim transfer zamani bakar okurum diye.:))
onu opuya kadar hallet yoksa anestezi onayı alamazsinBilmiyorum cnm ateşim 38,5 derece boğazlarıma dokunamıyorum bile çok şiş. Eşim hastaneye gidelim diyor ama gitmem serum ve antibiyotik verecekler biliyorum. Sirkeli su ile idare ediyorum. Birde boğaz ağrısı elmalı tarçınlı su ve ballı süt içiyorum
Cnm ben dondurulmuş embriyo ile transfer oldum opu kısmını çoktan hallettimonu opuya kadar hallet yoksa anestezi onayı alamazsin
Transfer olduysanız nezle olmak iyi biseymiş vücut bebek tutunsun diye bağışıklık sistemini zayıflatiyormusCnm ben dondurulmuş embriyo ile transfer oldum opu kısmını çoktan hallettim
Arkadaşım tutunmama erken düşük sebebi yüksek olmasi bebekte zeka geriliği yapabilir ben hasimato tiroid hastasıyım bunun için ilaç kullanıyorum ilacın dozunu yükseltebilir Dr transfere kadar yukselirseBende tahlil verdim ama bakmamism okadar ayrintili. Doktor nirmal hersey deyince. O degerin neye etkisi var? hic anlamiyirum. A anneveoglusu
Cnm nezle değilim Franjit gibi birsey oldum boğaz ve ateş var birde baş dönmesi. Annem ile konuştum diyorki ben her hamile kaldığım ayda boğaz ağrısı ve ateş olurdu. Sende bana çektiysen öyle olursun dedi. Annem çok umutlu, bende bilemiyorum 3 senedir hasta olmayan ben bu ay oldumTransfer olduysanız nezle olmak iyi biseymiş vücut bebek tutunsun diye bağışıklık sistemini zayıflatiyormus