- 23 Mart 2017
- 2.469
- 3.753
Amin insallah ya tahminim en gec pazartesiye tedavi baslamis olur bu arada selenyum mide bulantısı yaptı biraktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah ya tahminim en gec pazartesiye tedavi baslamis olur bu arada selenyum mide bulantısı yaptı biraktim
Benimde bir hafta var canımvalla benim de iki üç gun kaldı bekliyorum
İnsallah arkadasim sabırsızlık basladı
Benimde 10 gün var daha :/Benimde bir hafta var canım
İnşallah canım dua edelim herkes için Rabbim yüzümüzü güldürsünoHanımlar insallah tedavilerimizde bol bol yumurta bulurlar gerçi bende 1 tane bulsalar bayram ederim ama bu ay olacak gibi geliyor
hadi bakalım ilk şubat bebeği kimin olacakCnm dün transfer oldum iyiyim şükür 8 Şubat test tarihim. Sen nasılsın?
Cnm hayırlı olsun tedavin :) Bol bol hamiş haberleri alırız inşkızlar ben başladım tedaviye dün itibarıyla iğnelere başladım.
Canim hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun kuzum benim ben nisanda olacagim icin buraya cok takilmiyorum sizlerde cok ywzmiyorsunuzCnm dün transfer oldum iyiyim şükür 8 Şubat test tarihim. Sen nasılsın?
Hosgeldin canim o zaman transferimiz ayniya denk gelir sanirim:)benimde dondurulmuslarim var nisan ayinda transfere hazirlanacamKızlar slm ben de tedavime bugün başladım.dr um 7 tane yumurtam olduğunu söyledi ve yarından itibaren iğnelere başlıyorum.aslinda oldukça endişeliyim iğne konusunda ya bakalım artık yarın görücez ne kadar acıtıyordr um dondurulmuş nakil yapıcaz buyüzden 2 ay bekletip transfer yapıcaz dedi.Allahim tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inşallah.
Hosbuldum canım.evet benim transferimde mart sonu gibi olucak galiba.Hosgeldin canim o zaman transferimiz ayniya denk gelir sanirim:)benimde dondurulmuslarim var nisan ayinda transfere hazirlanacam
İğne kesinlikle acıtmıyor canm.O açıdan bir sıkıntı olmaz emin ol.Kızlar slm ben de tedavime bugün başladım.dr um 7 tane yumurtam olduğunu söyledi ve yarından itibaren iğnelere başlıyorum.aslinda oldukça endişeliyim iğne konusunda ya bakalım artık yarın görücez ne kadar acıtıyordr um dondurulmuş nakil yapıcaz buyüzden 2 ay bekletip transfer yapıcaz dedi.Allahim tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inşallah.
Canim 1 kere yapmadan sonra alişiyor insanBen kendime iğneyi batıramam sanırım düşünürken bile içim bi garip oluyor.Eşim ben yaparım diyor.yarin akşam denicez bakalım.
Ben ilk gün eşime yaptırdım ama keşke o gün de yapmasaydi.Bi tutmadan iğneyi batırdı diğer eliyle destek vermeden iğneyi geri çekti o neydi öyle..:) Ama yine acı olmadı tabi.Aci eşiğim çok düşük olmasına rağmen ben kendi kendime rahatlıkla yaptım ignelerimi.İnşallah senin için de çok rahat olur canm.Ben kendime iğneyi batıramam sanırım düşünürken bile içim bi garip oluyor.Eşim ben yaparım diyor.yarin akşam denicez bakalım.