- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
Evet o sanirim adet tarihiyle ilgili kac gunde bir oluyorsak ona gore hesaplaniyor sanirim birde dedigin gibi rahim kalinliginada bakiyor@naturelll 16.gun de olabilir.Benim geçen transferim 21.gün olmuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o sanirim adet tarihiyle ilgili kac gunde bir oluyorsak ona gore hesaplaniyor sanirim birde dedigin gibi rahim kalinliginada bakiyor@naturelll 16.gun de olabilir.Benim geçen transferim 21.gün olmuştu.
Aynen canm öyle oluyor.Ben de adetimi bekliyorum sabırsızlıkla..Evet o sanirim adet tarihiyle ilgili kac gunde bir oluyorsak ona gore hesaplaniyor sanirim birde dedigin gibi rahim kalinliginada bakiyor
Aynen canm öyle oluyor.Ben de adetimi bekliyorum sabırsızlıkla..
Ayın 7_8 i gibi bekliyorum.4 5 günüm var..Adetin ne zaman
Ayın 7_8 i gibi bekliyorum.4 5 günüm var..
Ayın 7_8 i gibi bekliyorum.4 5 günüm var..
Biz emriyolara genetik test istedik onun icin bir ay bekleniyormus doktorda ben rahim dinlenmesi öğneriyorum normalde ama genetiğe gidicekse zaten bir ay bekleyeceksiniz dediBenim iğneler bitince ve yumurta toplamaya 2 gün kala kan değerlerime bakıp birdahaki aya kalsın dediler. Senin iğneler daha yeni başlıyor ama en basında subaya kalacağı söylenmiş. Neden acaba? Neye bakarak dediler ki?
merhaba kızlar beni de ekler misiniz ? ben de adetimi bekliyorum 12 ya da 13ü gibi sanırım. sonra transferim olacak bir sorun çıkmazsa tabi ki. ikinci denemem bu. yaşım 32.
Prolaktinin bi ilaci falan var diye biliyorum yokmu canim ilk defa duydum bunun dengelenmedigini yuksekmi düsukmu yuksek olunca transfer olmuyor diye biliyorumhoş buldum :) İstanbul, eurofertilde yaptırdım. problem prolaktin ve sperm sayısının sınırda olması.
Prolaktinin bi ilaci falan var diye biliyorum yokmu canim ilk defa duydum bunun dengelenmedigini yuksekmi düsukmu yuksek olunca transfer olmuyor diye biliyorum
kalan sağlar bizimdir mantığı var :)Benim anlamadigim madem 3.gun embriyosu ile transfer yapılabiliyor.nicin benim emriyomu dondurmak için 5.gunu bekliyorlar .Bugün 4.gunu gelişimi duracak mı devam edecek mi diye dokuz doğuruyorum
Canim benim hic meraklanma herkes isterki 5.gune gitsin demekki masallah kaliteliki 5.gune goturuyorlar t.gune kadar kac tane gelirse o iyidir gelemeyen embriyo zaten kalitesiz oluyor 3.gun embriyosunu embriyog degerlendiriyor eger sayi azsa riske atmayip donduruyorlarBenim anlamadigim madem 3.gun embriyosu ile transfer yapılabiliyor.nicin benim emriyomu dondurmak için 5.gunu bekliyorlar .Bugün 4.gunu gelişimi duracak mı devam edecek mi diye dokuz doğuruyorum
kalan sağlar bizimdir mantığı var :)
1 tane embriyom var .onu da 5 gün bekletmek bence riskli.sayi çok olsa anlarım.neyse doktor benden iyi biliyordur eminim hayırlısı ne ise o olsunCanim benim hic meraklanma herkes isterki 5.gune gitsin demekki masallah kaliteliki 5.gune goturuyorlar t.gune kadar kac tane gelirse o iyidir gelemeyen embriyo zaten kalitesiz oluyor 3.gun embriyosunu embriyog degerlendiriyor eger sayi azsa riske atmayip donduruyorlar
Benim anlamadigim madem 3.gun embriyosu ile transfer yapılabiliyor.nicin benim emriyomu dondurmak için 5.gunu bekliyorlar .Bugün 4.gunu
Bende aynı fikirdeyim 5 gün emriyosu anca bukadar iyi ifade edilirdiAllah iyiligini versin aksam aksam hic gulecegim yoktu kiz
canım ilaçla dengelenebiliyor ama ben meme kanseri ameliyatı geçirdim memedeki operasyon sebebiyle ilacın kalıcı etkisi olmuyor. sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum. prolaktin yüksekliği yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor. kaliteli olmayan yumurta da döllenemiyor...
amin Allah kimselere göstermesinCok ama cok gecmis olsun rabbim bi daha gostermesin