ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhabalar.ben 5.5 yıllık evliyim 4 kez aşılama ve 2 kez tüp bebek denemem oldu.hatta 2.sinin de negatif olduğunu dün öğrendim şuan çok kötü durumdayım yani.kendimi ölü gibi hissediyorum.
Toplam 6 embriyoyu 2 seferde dondurduk şimdi onları denemek istiyorum.
Bu arada ben de bilgilerimi vereyim
Yas:29
Nedeni: varikosel, rahim basikligi
Tüp bebek : 2 kez denendi
Dondurulmuş embriyo transfer tarihi; belli değil
Merkez: adana başkent hastanesi

Öncelikle Çok geçmiş olsun çok zor bi durum gerçekten

2 ay önce aynısını bende yaşadım dünyam başıma yıkıldı toparlanmam 1 ayı buldu

bu ay dondurulmuşlarimla tekrar başladım tedavime
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de şuan çok kötü durumdayım. toparlanmam gerektiğini biliyorum am hicbir seye halim yok.buyuk ihtimalle ben de bu ay dondurulmuş deniycem.umarim bebeklerimizi alabiliriz kucağımiza.
Bu arada dondurulmuslarda şans yüksek diye yazılar okuyorum bu konuda bilgisi olan var mi

Aynen dondurulmuşlarla %20 şans artıyormus

Emriyoda donarken kümeşme oluyormuş buda daha iyi bişeymiş

Birde anne vücudu daha dinlenmiş olduğu için doğal olarak şans artıyor
İgne, yumurta büyütme ,Yumurta toplama
Olmadığı için basit ilaçlarla doğala yakın bi siklusla sadece transfer olunca anneden rahat oluyor

Bu arada bence 2 ay bekle canım
1 ay erken sanki sen bilirsin tabi

Negatiften sonra
Ben 3.reglide
2.tedavime başladım.

hayat_gun tamam canim o zaman merkeze gittiginde buyuk ihtimal tekrar isterler sen adet oldunmu bu ayi esmi gececeksin neye karar verdin
Adet oldum canm.Merkezi arayıp söylesem mi acaba hem değerim böyle çıktı hem de ertelemek istiyorum diye?Önümüzdeki ay çok daha sakin olur diye tahmin ediyorum.

Geçmiş olsun canm.İnşallah bir dahaki tedavin başarıyla sonuçlanır. Kışla başkentte mi tedavi gördün canm?Drun kim?

Hosgeldin topigime hemsehrim ben sana ne kadar uzulme desemde elbette uzuleceksin aglayacaksin ama pes etmek yok adece zamani var umarim bu dondurulmusunla pozitifi alirsin allah herkesin tez zamanda kucagini doldursun cok zor bir imtihan ne zaman tekrar baslayacaksin canim istersen 1 ay ara ver hem rahim dinlenmis olur doktorunla gorustunmu

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah isteyen herkese nasip olur . Dün hastaneyi aradım sonucu söylemek için doktorun beni en kisa zamanda arayacağını söylediler.hala aramadı bekliyorum. Aradığında sorcam doktora ne zaman dondurulmuslari transfer edebiliriz diye. Ben hemen istiyorum ama bir ay dinlensem daha mi iyi olur sence?

Geçmiş olsun canm.İnşallah bir dahaki tedavin başarıyla sonuçlanır. Kışla başkentte mi tedavi gördün canm?Drun kim?
Evet kışla baskent esra hoca da gördüm tedaviyi. Sen de mi ordasın?
Çok duydum bu doktorun adını o yüzden denemek istedim. 15 yumurtam toplanmıştı. 6 tanesini dondurduk şimdi bekliyorum bakalım ne zaman olcak transfer diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…