ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

çabuk düzeliyo benimde dengesiz tsh bi hafta filan düzenli alırsan düzelir. sana tavsiyem sabah kalkar kalkmaz aç karnına iç ve 15 dakka bişey yeme o zaman daha çabuk emilir ve faydasını hızlı görürsün.

Canim prolaktinede dikkat et 10 un altinda olmasi gerekiyor

Kızlarrr ben geldim ama tsh değerimle geldim.Geçen gün sağlık ocağında ölçtürmüştüm 4,48 di.Bugün hastaneye gittim tahlil yapıldı 1,87..Nasıl?? Drum sağlık ocağı çoğu zaman yanılabiliyor dedi..

Bi kac gun sonra tekrarla kuzum eger yine ayniysa hersey yolundadir merak eyme:)
Canm dra ısrarla sordum sağlık ocağında böyle çıktı ama dedim sağlık ocağı yanıltıcı,kafana takacagin bişey yok dedi.Ultrasonla bogazima da bakıldı.Dr iyi dedi canm.Tabi merkeze gittiğim zaman da bu tahliller büyük ihtimal yenilenir.

Kızlar nerelerdesiniz

Çok sessiz bi topik burasi
Canlanın biraz

Bugün adetimin 2.günüydü gittim doktora

Estrofem ve coraspin verdi

1 hafta sonra kontrole gidicem
Dondurulmuş emriyo transferi olucak inşallah
Maşallah canım az kaldı bebiş(ler)ine kavuşmana..Allah yardimcin olsun sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..

Kızlar nerelerdesiniz

Canlanın biraz

Hayirli olsun canimm. Rahim gelismesi icin nar suyu ic cok arastirdim iyi geliyormus. Dimesin %100 nar suyu var tavsiye ederim ben de icmeye basladim simdiden.

Hayirli olsun canimm. Rahim gelismesi icin nar suyu ic cok arastirdim iyi geliyormus. Dimesin %100 nar suyu var tavsiye ederim ben de icmeye basladim simdiden.
Tamam canım teşekkür ederim
Hemen bende aliyım bari
Hepimize şifa olur inşallah

Aaa basladinmi sen canim hadi gozunaydin guzel sonuclarla gelirsin insallah canim bizim topik henuz adet olmadi subatta transfer olacaklar onun icin sesleri cikmiyor bende artik bisey demiyorum
Kızlar nerelerdesiniz

Canlanın biraz

Kızlar nerelerdesiniz

Canlanın biraz

Maşallah canım sana
benden 1 hafta önce transfer olacaksın sanırım
İnşallah peş peşe hamileyiz deriz

Aaa basladinmi sen canim hadi gozunaydin guzel sonuclarla gelirsin insallah canim bizim topik henuz adet olmadi subatta transfer olacaklar onun icin sesleri cikmiyor bende artik bisey demiyorum
Sağol canım teşekkür ederim Şubat başı gibi transferim olucak inşallah

Bana dua ederseniz sevinirim

Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…