çabuk düzeliyo benimde dengesiz tsh bi hafta filan düzenli alırsan düzelir. sana tavsiyem sabah kalkar kalkmaz aç karnına iç ve 15 dakka bişey yeme o zaman daha çabuk emilir ve faydasını hızlı görürsün.kızlar doktorum benden tsh,serbest t4 ve prolaktin hormonumu yenilememi istedi
tsh 2,92
t4 16.2
prolaktin 13 çıktı
değerler referans aralıgına göre normal ama geçen mayıs ayında yaptırdımda tsh 1,02 idi şimdi yükselmiş ona üzüldüm biraz ... ilacımın dozunu yükselttim inş transfere kadar 2,5 altına iner
Canim prolaktinede dikkat et 10 un altinda olmasi gerekiyorkızlar doktorum benden tsh,serbest t4 ve prolaktin hormonumu yenilememi istedi
tsh 2,92
t4 16.2
prolaktin 13 çıktı
değerler referans aralıgına göre normal ama geçen mayıs ayında yaptırdımda tsh 1,02 idi şimdi yükselmiş ona üzüldüm biraz ... ilacımın dozunu yükselttim inş transfere kadar 2,5 altına iner
vallahı cnm bizim merkezde 30 ve üzeri olduğu zaman dikkate alıyorlar :))... bide prolaktin çok oynak bir hormon :)) genelıkle benım değerim 9-16 arası değişiyor :))Canim prolaktinede dikkat et 10 un altinda olmasi gerekiyor
Bi kac gun sonra tekrarla kuzum eger yine ayniysa hersey yolundadir merak eyme:)Kızlarrr ben geldim ama tsh değerimle geldim.Geçen gün sağlık ocağında ölçtürmüştüm 4,48 di.Bugün hastaneye gittim tahlil yapıldı 1,87..Nasıl?? Drum sağlık ocağı çoğu zaman yanılabiliyor dedi..
Canm dra ısrarla sordum sağlık ocağında böyle çıktı ama dedim sağlık ocağı yanıltıcı,kafana takacagin bişey yok dedi.Ultrasonla bogazima da bakıldı.Dr iyi dedi canm.Tabi merkeze gittiğim zaman da bu tahliller büyük ihtimal yenilenir.Bi kac gun sonra tekrarla kuzum eger yine ayniysa hersey yolundadir merak eyme:)
Maşallah canım az kaldı bebiş(ler)ine kavuşmana..Allah yardimcin olsun sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Kızlar nerelerdesiniz
Çok sessiz bi topik burasi
Canlanın biraz
Bugün adetimin 2.günüydü gittim doktora
Estrofem ve coraspin verdi
1 hafta sonra kontrole gidicem
Dondurulmuş emriyo transferi olucak inşallah
İnşallah canım yaMaşallah canım az kaldı bebiş(ler)ine kavuşmana..Allah yardimcin olsun sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..
Hayirli olsun canimm. Rahim gelismesi icin nar suyu ic cok arastirdim iyi geliyormus. Dimesin %100 nar suyu var tavsiye ederim ben de icmeye basladim simdiden.Kızlar nerelerdesiniz
Canlanın biraz
Tamam canım teşekkür ederimHayirli olsun canimm. Rahim gelismesi icin nar suyu ic cok arastirdim iyi geliyormus. Dimesin %100 nar suyu var tavsiye ederim ben de icmeye basladim simdiden.
İnsallah canim. Ben 5m migrosta bulabildim bilgin olsun cok market gezdim. Kucuk migroslarda da yoktuTamam canım teşekkür ederim
Hemen bende aliyım bari
Hepimize şifa olur inşallah
Tamam canım Sağolİnsallah canim. Ben 5m migrosta bulabildim bilgin olsun cok market gezdim. Kucuk migroslarda da yoktu
Kızlar nerelerdesiniz
Canlanın biraz
Maşallah canım sanaKızlar nerelerdesiniz
Canlanın biraz
Sağol canım teşekkür ederim Şubat başı gibi transferim olucak inşallahAaa basladinmi sen canim hadi gozunaydin guzel sonuclarla gelirsin insallah canim bizim topik henuz adet olmadi subatta transfer olacaklar onun icin sesleri cikmiyor bende artik bisey demiyorum
Maşallah canım sana
benden 1 hafta önce transfer olacaksın sanırım
İnşallah peş peşe hamileyiz deriz