- 19 Ağustos 2007
- 399
- 317
- 39
geçmiş olsun canım Allah sabır versinmalesef kötü haber geldi ortada embriyo kalmadı yeni baştan başlayacaz yeniden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım Allah sabır versinmalesef kötü haber geldi ortada embriyo kalmadı yeni baştan başlayacaz yeniden
Allah yardımcın olsun canım Rabbim bidahakine nasip etsin inşallahmalesef kötü haber geldi ortada embriyo kalmadı yeni baştan başlayacaz yeniden
Canim hayirlisi olsun uzme kendini desemde biliyorum insan uzulmeden yapamiyor ama madem yumrtan az neden doktor 5. Gune kadar gitti ki ? Yani videolarda dinledigim kadariyla yumurta az ilan hastalarda 2.veya 3. Gun transfer yapildigini söyluyorlarmalesef kötü haber geldi ortada embriyo kalmadı yeni baştan başlayacaz yeniden
bende bugun kan verdım tsk ve prolaktin içinKizlar tsh ve prolaktin tutunmada cok onemli tsh yuksek olmamali 2.5 'un yukarisi olursa vede prolaktin 10'un ustu olursa kesinlikle transfer yaptirmayin bu iki hormon cok onemli benim doktorum soyledi vede bi arkadadimnacibademde tedavi goruyor onada soylemisler yuksek cikarsa transferi iptal ederim demis doktoru sizlerde dikkatli olun ozellikle sorun
kızlar sadece tsh yeterlı değil antikorlarinizede baktırın... antitpo ve antitg çok önemlı ... tsh 2,5 altı olmalı ... prolaktin ise çok değişken bir hormon uykusuzluk, cinsel ilişkı bile etkıleyebılıyor... prolaktini ölçtürürken mümkün olduğunca uykunuzu almış, cinsel ilişkıden en az 2 gün uzak kalmış ,meme ucuna dokunmama ve stresli olmamanız gerekıyor.... hastaneden hastaneye göre değişkenlık gösteriyor mesala benım tedavi olduğum merkez prolaktini 30 ve üzeri tsh ise 3,5 ve üzeriyse transfer yapmıyor...Canim doktoruna goster tsh yuksek cikmis bak benim bile tsh 2.90 cikmisti tup bebek doktorum dahiliyeye gorun dedi cunku hamilelikte cok onemliymis dahiliyeye gittim evet biz 2.5 alti istiyoruz hamile kalinabilmesi icin demisti dusuk bir ilac verdi her sabah ac karnina iciyorum suan 2.5 alti progesteron referans araligi yaziyor onda sikinti yok gibi ama 22 yaziyor onunda 10 olmasi gerekiyor bence transfer oncesi bunlari tek tek gorus kuzum riske atma
cnm çok yüksek değil ama biz hamileliği düşündüğümüz için 2,5 ve altı olması gerekıyor çünku zaten hamilelıkte tsh yükseleyebiliyor... birde muhakkak antitpo ve antitg testi yaptır eğer bu değerlerin pozitif çıkarsa haşimeto teşhisi konuluyor... bu hastalıga sahip olan kişilerini ömür boyu ilaç kullanması gerekıyor çünkü vücutlarında tiroid hormonlarına saldıran antikorlar mevcut oluyor... bende de haşimeto hastalıgı var sabah aç karnına ufak bir ilaç kullanıyorum şu an herşey kontrol altında , sende yaptır cnmgunes0101 şimdi elimdeki sonuca baktım da tsh referans araligi 0,35 ile 5,5.Benimki 4,8 .Çok mu yüksek sıkıntı mı var?Arkadaşlar siz de bir bakiverin..:)
Senle benim hastane aynı cnm sınırı biraz yüksek tutuyolar o zaman, benim değerlerime de hiçbir şey demediler fulya hnm bakmıştı ama detaylı inceliyorlar mı bilmiyorum tsh 2,93 prolaktin 29,65 ti ben 2,50altına indirmek için ilaç kullansammı acaba yoksa adet olup gittiğimde tekrar bakacaklar mı bilemedimkızlar sadece tsh yeterlı değil antikorlarinizede baktırın... antitpo ve antitg çok önemlı ... tsh 2,5 altı olmalı ... prolaktin ise çok değişken bir hormon uykusuzluk, cinsel ilişkı bile etkıleyebılıyor... prolaktini ölçtürürken mümkün olduğunca uykunuzu almış, cinsel ilişkıden en az 2 gün uzak kalmış ,meme ucuna dokunmama ve stresli olmamanız gerekıyor.... hastaneden hastaneye göre değişkenlık gösteriyor mesala benım tedavi olduğum merkez prolaktini 30 ve üzeri tsh ise 3,5 ve üzeriyse transfer yapmıyor...
cnm en son ne zaman yaptırdın testleri? eğer 3 ayı geçtiyse tekrarlamakta fayda var çünkü çok değişken hormonlar... birde antipo ve antitg testleride yaptır eğer pozitif çıkarsa tsh normal olsa bile ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor... dahiliye doktoruna danış istersen cnm... benım tsh 1,02 ama haşimeto olduğu ilaç kullanmaya devam ediyorum...Senle benim hastane aynı cnm sınırı biraz yüksek tutuyolar o zaman, benim değerlerime de hiçbir şey demediler fulya hnm bakmıştı ama detaylı inceliyorlar mı bilmiyorum tsh 2,93 prolaktin 29,65 ti ben 2,50altına indirmek için ilaç kullansammı acaba yoksa adet olup gittiğimde tekrar bakacaklar mı bilemedim
Bukadar başarısiz birsonuç beklemiyordum ilk deneme için tam bir hüsranolsun üzülme canım zor bir durum ama bir dahaki tedavinde olur inşallah
Sagol şekerimgeçmiş olsun canım Allah sabır versin
Bilmiyorum henüz doktorla görüşmedim neden 5. Güne kadar beklediler bende anlamadımCanim hayirlisi olsun uzme kendini desemde biliyorum insan uzulmeden yapamiyor ama madem yumrtan az neden doktor 5. Gune kadar gitti ki ? Yani videolarda dinledigim kadariyla yumurta az ilan hastalarda 2.veya 3. Gun transfer yapildigini söyluyorlar
Hakkindan hayirlisi olsun canim ins bir daha ki sefere Rabbim evladini kucagina almayi nasip etsinValla
Bilmiyorum henüz doktorla görüşmedim neden 5. Güne kadar beklediler bende anlamadım
Amin hayırlısıHakkindan hayirlisi olsun canim ins bir daha ki sefere Rabbim evladini kucagina almayi nasip etsin
en son kasım ayında yaptırdım cnm transferim şubat ayında olacak eğerki tahlillerde sorun çıkıp ilaç verirlerse şubata kadar bir etkisi olur mu kicnm en son ne zaman yaptırdın testleri? eğer 3 ayı geçtiyse tekrarlamakta fayda var çünkü çok değişken hormonlar... birde antipo ve antitg testleride yaptır eğer pozitif çıkarsa tsh normal olsa bile ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor... dahiliye doktoruna danış istersen cnm... benım tsh 1,02 ama haşimeto olduğu ilaç kullanmaya devam ediyorum...
cnm onu istersen semra hanıma danış... ama değerlerin yüksek değil... memorial tsh 3,5 kadar normal görüyor ... biz çok pimpirikliğiz bir arkadaşım tsh 9 küsürken hamıle kaldı ve sağlıklı bir şekılde dogumunu yaptı... değerlerin sıkntı yaratacak kadar, tutunmayı etkıleyecek kadar yüksek değilen son kasım ayında yaptırdım cnm transferim şubat ayında olacak eğerki tahlillerde sorun çıkıp ilaç verirlerse şubata kadar bir etkisi olur mu ki
sağolasın canım belki de o yüzden bir şey demediler ben ne duysam pimpirikleniyorum kafama takıyorumcnm onu istersen semra hanıma danış... ama değerlerin yüksek değil... memorial tsh 3,5 kadar normal görüyor ... biz çok pimpirikliğiz bir arkadaşım tsh 9 küsürken hamıle kaldı ve sağlıklı bir şekılde dogumunu yaptı... değerlerin sıkntı yaratacak kadar, tutunmayı etkıleyecek kadar yüksek değil
hayırlı olsun cnm güzel haberle gelirsin inşallah neler yapıyorsun transfer öncesi kullandığın ilaçlar var mı ben de bekliyorum adet olup transferim olcak
Hayırlısı olsun inşallahbiz genetik testin sonucunu bekliyoruz cnm nasipse şubat adetimle transfer olucam