- 19 Ağustos 2007
- 399
- 317
- 39
Cnm bende de prolaktin 29.65, tsh 2,93 çıkmış ama hastanede bunlarla ilgili hiçbir şey demediler adet olmadan yaptırmıştım bu testleri inşallah bu değerlerle sorun olmaz tedaviye gidince kan değerlerine tekrar bakıyorlar mı acabaCanim doktoruna goster tsh yuksek cikmis bak benim bile tsh 2.90 cikmisti tup bebek doktorum dahiliyeye gorun dedi cunku hamilelikte cok onemliymis dahiliyeye gittim evet biz 2.5 alti istiyoruz hamile kalinabilmesi icin demisti dusuk bir ilac verdi her sabah ac karnina iciyorum suan 2.5 alti progesteron referans araligi yaziyor onda sikinti yok gibi ama 22 yaziyor onunda 10 olmasi gerekiyor bence transfer oncesi bunlari tek tek gorus kuzum riske atma
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah herşey gönlünce olurMerhaba ben transfer olacağım 2 hafta sonra
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah herşey gönlünce olur
Sana dedigim gibi canim benim 2.90 cikmisti bi kerede 3.20 cikti hem tup bebek doktorum hemde dahiliye doktoru hamilelik icin 2.5 alti istiyoruz dedigunes0101 şimdi elimdeki sonuca baktım da tsh referans araligi 0,35 ile 5,5.Benimki 4,8 .Çok mu yüksek sıkıntı mı var?Arkadaşlar siz de bir bakiverin..:)
Adet olmadan genelde progesteron yuksek cikabiliyor merkez tabiki bunlara bakiyor canim sen yinede sorarsinCnm bende de prolaktin 29.65, tsh 2,93 çıkmış ama hastanede bunlarla ilgili hiçbir şey demediler adet olmadan yaptırmıştım bu testleri inşallah bu değerlerle sorun olmaz tedaviye gidince kan değerlerine tekrar bakıyorlar mı acaba
Birde tsh icin istersen dahiliyeye bi gorun benim ilk denememdede hic oyle seyler soylenmedi yapildi bitti doktorlar ticarete dokmusler herseyi allah iyi doktorlarla karsilastirsin suanki merkezim ozel fakat doktorum cok iyi biri herseyi en ince ayrintisina kadar inceliyor ben mesela tsh icin 2.90 cok yuksek degil sanirim demistim biz 2.5 alti istiyoruz dedi ve dahiliyeye gitmistim durumumu anlattim tup bebek yaptiriyorum dedim normalde 4 le bile hamile kalan olur dedi ama evet 2.5 alti olmasi gerekir madem tup bebek yaptiriyorsunuz hic riske atmayalim dusuk ilac yazalim dedi oyle yazdi yoksa yazmayacakti ilacCnm bende de prolaktin 29.65, tsh 2,93 çıkmış ama hastanede bunlarla ilgili hiçbir şey demediler adet olmadan yaptırmıştım bu testleri inşallah bu değerlerle sorun olmaz tedaviye gidince kan değerlerine tekrar bakıyorlar mı acaba
hayırlısı olsun canm farketmz 1 yada iki olsunda bizede sonuç yüksek geldi ama dr bu konuda bişey demedi sanırım ultrasonla bakmayınca kesin bişey demiyoBilmem icime dogdu diyeyim
son yazdığını anlamadim canim ama biz detaylı genetik test yaptırdık orada ciktiAnladım cnm bu pıhtılaşma rutin kan tahlillerimizde çıkıyor plt trombosit demekmiş benim değerim 246 çıkmış sende kaçtı hatırlıyor musun cnm bu testin bide detaylısı varmış galiba alt kırılınlarda falan çıkıyormuş
doktorun bişey demedi mi bu konuyla ilgiliCanm anlamadigim burda peki neden böyle yazıyor? Neden böyle olduki sorun yoktu normalde.
biz genetik testin sonucunu bekliyoruz cnm nasipse şubat adetimle transfer olucamİnşallah canım
Siz ne aşamadasınız ?
evet cnm bende farkettim bunu ve bende çok hassas biriyim negatif yorumlardan etkileniyorum tamam bir kere yazmış bizde destek olmaya çalıştık ama sürekli her sayfada yazmasına anlam veremedim lütfen dikkat edelim arkadaşlarIyi aksamlar arkadaslar oncelikle bisey soylemek istiyorum ben bu topigi acarken herkesin birbirine moral vermesi vede her zaman pozitif dusunup pozitif seyler konusmak icin actim tabiki insaniz duygulandigimizda duygularimizi uzuldugumuzde uzuldugumuzude paylasacagiz ama ben ne zaman buraya girsem karsima direk ayni yazi cikti ve inaniyorumki benim gibi etkilenen mutlaka arkadaslarimda vardir vede onlar suan tedavi surecinde evet bende uzuldum rabbim birdaha kimsenin bebegini dusukle sonuclandirmasin ama baktigida tam 7 defa ayni msj yazılmış umarim dikkate alir arkadasimiz.
Kendisine bende cok gecmis olsun diliyorum umarim bidaha boyle sey yasamaz
gunes0101 şimdi elimdeki sonuca baktım da tsh referans araligi 0,35 ile 5,5.Benimki 4,8 .Çok mu yüksek sıkıntı mı var?Arkadaşlar siz de bir bakiverin..:)
Hayirli ugurlu olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inssarkadaslar ben bugün kan testi sonucumu pozitif olarak aldim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarma insallah gercekden çok zor bi süreç mutlu son insallah kucağıma almayı da nasip eder rabbim önceden 17 haftalık kaybim var .
biz genetik testin sonucunu bekliyoruz cnm nasipse şubat adetimle transfer olucam
hayırlı olsun cnm güzel haberle gelirsin inşallah neler yapıyorsun transfer öncesi kullandığın ilaçlar var mı ben de bekliyorum adet olup transferim olcakMerhaba ben transfer olacağım 2 hafta sonra
günaydın canım transferin 5. günü mü ?Kızlar günaydın benim bugün 5. gün bakalaım hayırlı haberi alacakmıyım
günaydın canım transferin 5. günü mü ?