ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Arkadaslar mrb bende 2 aylik hamiledim ne yazikki dun dusuk yasadim kan geliyor ama icinde parcada kalan oluyomus bu nasil ogrenebiliriz

Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?

Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi

Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?

Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi
Canım ikiside bebeğin tutunmasına yardımcı ilaçlar. Estrofem rahimi kalınlaştırıyor

gunes0101 şimdi elimdeki sonuca baktım da tsh referans araligi 0,35 ile 5,5.Benimki 4,8 .Çok mu yüksek sıkıntı mı var?Arkadaşlar siz de bir bakiverin..:)

Gözün aydın canım adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk tedavinde düşüğe ne sebep olmuş peki cnm

Gözün aydın canım adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk tedavinde düşüğe ne sebep olmuş peki cnm
amin canim hepinizden allah razi olsun bu tedavimden önce drum genetiğe yolladi kanımda pıhtılaşma cıktı büyük.ihtimalle ondandir diyo

amin canim hepinizden allah razi olsun bu tedavimden önce drum genetiğe yolladi kanımda pıhtılaşma cıktı büyük.ihtimalle ondandir diyo
Anladım cnm bu pıhtılaşma rutin kan tahlillerimizde çıkıyor plt trombosit demekmiş benim değerim 246 çıkmış sende kaçtı hatırlıyor musun cnm bu testin bide detaylısı varmış galiba alt kırılınlarda falan çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…