- 4 Aralık 2017
- 186
- 93
- 34
Cok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin hayirlisi ilearkadaslar ben bugün kan testi sonucumu pozitif olarak aldim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarma insallah gercekden çok zor bi süreç mutlu son insallah kucağıma almayı da nasip eder rabbim önceden 17 haftalık kaybim var .
Canım ikiside bebeğin tutunmasına yardımcı ilaçlar. Estrofem rahimi kalınlaştırıyorMerhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?
Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi
Canım ikiside bebeğin tutunmasına yardımcı ilaçlar. Estrofem rahimi kalınlaştırıyor
Merhaba evet transfere hazırlıkta bunlar veriliyor.Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?
Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi
Dr kontrole çağırmadı mı canm?Ultrasonda belli olurArkadaslar mrb bende 2 aylik hamiledim ne yazikki dun dusuk yasadim kan geliyor ama icinde parcada kalan oluyomus bu nasil ogrenebiliriz
Merhaba evet transfere hazırlıkta bunlar veriliyor.
Rica ederim canım.Çok önemli ilaçlar bebeğin tutunmasında başrol oynuyor.İnşallah şifa olur canım
Teşekkür ederim
Rica ederim canım.Çok önemli ilaçlar bebeğin tutunmasında başrol oynuyor.
doktorum bana 2.5 sınır gebelik için en ideali 2.5 altı demiştigunes0101 şimdi elimdeki sonuca baktım da tsh referans araligi 0,35 ile 5,5.Benimki 4,8 .Çok mu yüksek sıkıntı mı var?Arkadaşlar siz de bir bakiverin..:)
Inss canim.öyledir cok tskurler arkadasimBelki tutunma kanamasidir canm.Ayağın için çok geçmiş olsun..
Cok gecmis olsun canim Ins diger transferinde Rabbim kucagina almayi nasip etsinBen ilk tup bebek yaptim 2 aylik hamiledim dun kaybettik bebegimizi simdi dondurulmus embriyolarimiz var onlari kullancsz
Gözün aydın canım adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk tedavinde düşüğe ne sebep olmuş peki cnmarkadaslar ben bugün kan testi sonucumu pozitif olarak aldim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarma insallah gercekden çok zor bi süreç mutlu son insallah kucağıma almayı da nasip eder rabbim önceden 17 haftalık kaybim var .
Canm anlamadigim burda peki neden böyle yazıyor? Neden böyle olduki sorun yoktu normalde.doktorum bana 2.5 sınır gebelik için en ideali 2.5 altı demişti
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu topikte herkesin yüzü güler bebeğimize kavuşuruzBaşladık zaten tedaviye, testlerim iyi çıktı.
amin canim hepinizden allah razi olsun bu tedavimden önce drum genetiğe yolladi kanımda pıhtılaşma cıktı büyük.ihtimalle ondandir diyoGözün aydın canım adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk tedavinde düşüğe ne sebep olmuş peki cnm
Anladım cnm bu pıhtılaşma rutin kan tahlillerimizde çıkıyor plt trombosit demekmiş benim değerim 246 çıkmış sende kaçtı hatırlıyor musun cnm bu testin bide detaylısı varmış galiba alt kırılınlarda falan çıkıyormuşamin canim hepinizden allah razi olsun bu tedavimden önce drum genetiğe yolladi kanımda pıhtılaşma cıktı büyük.ihtimalle ondandir diyo