ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Ben sana ne demistim senden ilk pozitifi alacagiz demedimmi topigimizin ilk hamilesi canim benim rabbim kucagina almayida nasip etsin sagliklica degerin kac cikti kuzum

Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Çok seviniyorum böyle haberler alınca. Ee anlat canm transfer öncesi nasıl hazırlandın neler yaptın? :))

Vallahi canm o konuda pek bilgim yok.Dün tahlil vermiştim sağlık ocağına.Fsh falan yazıyor yazsam yorumlar misin?Diğer arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.

Aa gerçekten mi tsh düşük ama prolaktinim 16 çıktı... Neyse bakalım ne diyecek transfer öncesi de kan tahlli yapacaklar.

Tebtik ederim inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın. Maşallsh maşallah

Bakar misiniz arkadaşlar?

Eklentiler

• IMG-20180116-WA0001.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20180116-WA0000.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20180116-WA0001.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20180116-WA0000.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 50
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Çok seviniyorum böyle haberler alınca. Ee anlat canm transfer öncesi nasıl hazırlandın neler yaptın? :))
teşekkür ederim aslında hiçbişey yapmadim drun verdiği ilaçları düzenli kullandım o kadar gerisi normal günlük yasantim beslnmm de aynı sekilde he tabiki kilo verdim çok onemli

Bakar misiniz arkadaşlar?
Canim doktoruna goster tsh yuksek cikmis bak benim bile tsh 2.90 cikmisti tup bebek doktorum dahiliyeye gorun dedi cunku hamilelikte cok onemliymis dahiliyeye gittim evet biz 2.5 alti istiyoruz hamile kalinabilmesi icin demisti dusuk bir ilac verdi her sabah ac karnina iciyorum suan 2.5 alti progesteron referans araligi yaziyor onda sikinti yok gibi ama 22 yaziyor onunda 10 olmasi gerekiyor bence transfer oncesi bunlari tek tek gorus kuzum riske atma

teşekkür ederim aslında hiçbişey yapmadim drun verdiği ilaçları düzenli kullandım o kadar gerisi normal günlük yasantim beslnmm de aynı sekilde he tabiki kilo verdim çok onemli
Peki yattin mi canm?Kaç gün çok dikkat ettin?

Canm ama adetimi bekliyorum şu an.Acaba ondan olabilir mi?

Canm ama adetimi bekliyorum şu an.Acaba ondan olabilir mi?
Progesteronun yuksek cikmasi evet adwt olmadigin icin yuksek cikmis olunca tekrar baktir ama bu tsh dedigim gibi dahiliceyeye bi gorun dusuk bir doz hap verir kullanirsin zaten normale doner benim tsh bi yuksek bi normal cikiyordu belki 10 defa tahlil yaptirdim aralikli gunlerde hep boyle cikti en son haşimeto teshisi kondu doktor dusuk doz ilac verdi suan normal hersey

evet canim 2 gün dikkat ettim ondan sonra normal ev hali sadece ağır kaldırmadım ve süpürge çekmedim dışarıda cikdim yemkde yaptim ama hep dikkatli bi şekilde sizin ne zamn transfer olacak
Canm ah sorma adetimi bekliyorum belirti var gibi.Dondurulmuş transfer yapılacak ama acaba ertelesem mi diyorum.Çünkü transfer dönemi ayrica yogunluk olacak benim dişimda.Kimse bilmiyor tedaviyi kv,annem bir iki kisi haricinde.Bir yandan sabredemiyorum.Çok teşekkür ederim bu arada.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..

Anladım canım çok teşekkür ederim.Henüz merkezimi arayıp sonucu bildirmedim.Adetim de her an gelecek gibi.Olmazsa yarın merkezi arayıp bildireyim ben.Çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…