ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Arkadaslar mrb bende 2 aylik hamiledim dun bir dusuk yasadim hersey cok guzel gidiyodu donmus embriyolarimiz var bubkonuda bilginverimisiniz maliyet olarakda dusuyormu bilgilerinizi bekliyom arkadaslar
geçmiş olsun cnm allah bidahaki bebeğini kucağına almayı nasip etsin maliyet düşüyormuş aşılamasan bile çok düşük oluyormuş doktorum öyle söylemişti

Ben ilk tup bebek yaptim 2 aylik hamiledim dun kaybettik bebegimizi simdi dondurulmus embriyolarimiz var onlari kullancsz

Herkese merhaba! Dondurulmuş embriyı tedavime dün başladık :)
Doktorum corasprin vermiş. Bu kan sulandırıcı etkisi olan bir şey değil mi...

Baştan sona bütün tüp bebek işlemleri mi canım ?
canım ben balıkesirdeyim izmire gidiyorum izmirde özel doktor kontrolünde tavmergen merkezinde yaptırıyorum , 5000 tl doktor hastane dondurma işlemi 800, ilaçlarda 2000 tl bulmuştur eee bizim bir de yol otel yemek parası var bize nerdeyse 10 bin tl yi buldu

Evet cok guzel bir duygu ben ozellikle bebek kiyafetlerine cok bakiyorum rabbim eger birgun banada nasip ederse ve kiz olursa ismi hazir

Sorun olsa da belki etkilemez canm.Drun bakar duruma göre tedaviye başlatır seni.Allah kolaylık versin..
Kizlar tsh ve prolaktin tutunmada cok onemli tsh yuksek olmamali 2.5 'un yukarisi olursa vede prolaktin 10'un ustu olursa kesinlikle transfer yaptirmayin bu iki hormon cok onemli benim doktorum soyledi vede bi arkadadimnacibademde tedavi goruyor onada soylemisler yuksek cikarsa transferi iptal ederim demis doktoru sizlerde dikkatli olun ozellikle sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…