Adetin 2. en geç 4. gününe çağırıyorlar canm.Test istiyorlar mıydı unuttun canm hatırlamıyorum.kızlar dondurulmuş tedavisine adetin 2. günü mü gidiyorduk bir de herhangi bir test isteniyor mu
Baştan sona bütün tüp bebek işlemleri mi canım ?Arkadaslar siz nerde yaptirdiniz donmus embriyo transferi toplamda ne gidiyor
geçmiş olsun cnm allah bidahaki bebeğini kucağına almayı nasip etsin maliyet düşüyormuş aşılamasan bile çok düşük oluyormuş doktorum öyle söylemiştiArkadaslar mrb bende 2 aylik hamiledim dun bir dusuk yasadim hersey cok guzel gidiyodu donmus embriyolarimiz var bubkonuda bilginverimisiniz maliyet olarakda dusuyormu bilgilerinizi bekliyom arkadaslar
Benim hastane 1.700 istedi canımSadece donmus embriyo transferi
canım ben balıkesirdeyim izmire gidiyorum izmirde özel doktor kontrolünde tavmergen merkezinde yaptırıyorum , 5000 tl doktor hastane dondurma işlemi 800, ilaçlarda 2000 tl bulmuştur eee bizim bir de yol otel yemek parası var bize nerdeyse 10 bin tl yi bulduBaştan sona bütün tüp bebek işlemleri mi canım ?
evet kan sulandırıcı herkese veriliyor sanırım bana da verir belkiHerkese merhaba! Dondurulmuş embriyı tedavime dün başladık :)
Doktorum corasprin vermiş. Bu kan sulandırıcı etkisi olan bir şey değil mi...
evet kan sulandırıcı canım banada vermişti doktorevet kan sulandırıcı herkese veriliyor sanırım bana da verir belki
Benden tsh istediler bşr de prolaktin ama ında sorun var benim zatenAdetin 2. en geç 4. gününe çağırıyorlar canm.Test istiyorlar mıydı unuttun canm hatırlamıyorum.
Sorun olsa da belki etkilemez canm.Drun bakar duruma göre tedaviye başlatır seni.Allah kolaylık versin..Benden tsh istediler bşr de prolaktin ama ında sorun var benim zaten
Başladık zaten tedaviye, testlerim iyi çıktı.Sorun olsa da belki etkilemez canm.Drun bakar duruma göre tedaviye başlatır seni.Allah kolaylık versin..
kızlar herkesin hayali hamile kalmak allah hepimize tez zamanda sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin maddi manevi çok yıpratıcı zamanlar yavrularımızı kucagımıxa aldıgımızda hepsi gelip geçicek ben bebeğime oda baktım isim baktım daha hamile kalmadan bakmak bile hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor sizlerde bebek isimlerine baktınızmı :)
Kizlar tsh ve prolaktin tutunmada cok onemli tsh yuksek olmamali 2.5 'un yukarisi olursa vede prolaktin 10'un ustu olursa kesinlikle transfer yaptirmayin bu iki hormon cok onemli benim doktorum soyledi vede bi arkadadimnacibademde tedavi goruyor onada soylemisler yuksek cikarsa transferi iptal ederim demis doktoru sizlerde dikkatli olun ozellikle sorunSorun olsa da belki etkilemez canm.Drun bakar duruma göre tedaviye başlatır seni.Allah kolaylık versin..