ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Bak şimdi sasirdim :110:ama belki merkez labaratuvarina guveniyorki 5.gune goturuyor yoksa goturmezler canim riske atmazdi doktorun insallah gider ya bak simdi bende meraklandim bugun kacinci gun
1 tane embriyom var .onu da 5 gün bekletmek bence riskli.sayi çok olsa anlarım.neyse doktor benden iyi biliyordur eminim hayırlısı ne ise o olsun

Pardon canim zaten yazmisdin 4.gun diye peki nugun aradilarmi seni bilgi verdilermi

Kızlar merhaba bugün embriyomun 4.gunu .
fragmantasyon % 0 ,kompaktlasma % 5,lob sayısı 1.
Doktor kompaklasmanin % 100 olması gerektiğini söyledi.ne zamana kadar % 100 olmalı bu şekilde olup da sonradan kompaklasmayi tamamlayan oldu muaranızda.kafam da deli sorular .sizce benim yumurtam kaçıncı kalite anlayan bir lütfenbir yorum yapsın şu degerlere
Ben bu msjni yeni gordum canim inan hic bir fikrim yoktamamlamazsa ne olurmus sordunmu doktoruna birde internetten bi bak istersen

Alevv8142 Alevv8142 hiç düşünme bence 5.güne gelir mi gelmez mi diye.Embriyologlar gelişimi kötü olsa 5.günü beklemezlerdi.İnşallah güzel haberlerini alırız.

:anneadayı::anneadayı:
Canm benim suan 4 tane embriyom var.5.gün ve 6.gün embriyoları.Havuz yöntemi uygulandı bana.Büyük ihtimal iki tane transfer edilecek.Artık 5.gün embriyosu mu olur 6.gün mü bilmiyorum canm.
Masallah canim o zaman en iyisini secip koyar doktorun gelsin ikizler

X