ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

:KK200:TRANSFER SONRASI :KK200:
1:Bol su (3lt)
2:çiğ kabak çekirdeği(1 avuç)
3:Ananas(1 adet her gun bir dilim)
4protein agirlikli beslenme
5:Taze sıkılmiş portakal ve havuç suyu

inaniyorum ki allah'ın izniyle burdaki herkes hamile kalacak:
:KK200::KK200::anneadayı::KK200::KK200:

Merhaba kizlar şubat ayında kimler tedaviye basliyor ben dondurulmuş transferi yaptiracam gelin hep beraber takip edelim tanışalim;

gunes0101 gunes0101 ;
Sebep:amh
Merkez:adana medline hastanesi
Kaçinci deneme:2.deneme
Kaçıncı gün embriyosu:5.gun
Transfer tarihi:
Test günü:
@aayyssee34;
Sebep:morfoloji
Merkez:Bahceci umut tup bebek
Kaçıncı deneme1.deneme
Kaçıncı gun embriyosu:
Transfer tarihi:
Test günü:
@ecem 81;
Sebep:amh düşüklüğü
Merkez:Adana başkent hastanesi
Kaçıncı deneme:1.deneme
Kaçıncı gün embriyosu:
Transfer tarihi:
Test günü:

Çok iyi bir topic olmuş.Benim de kismetse Ocak sonu dondurulmuş transferim olacak. Takipteyim ben de..

Beni de ekler misiniz
Yaş.36
sebep .Yumurta rezevr ve sperm sayı azlığı
Merkez .antalya tüp bebek merkezi
Kaçıncı deneme.1
Transfer tarihi.8 mart 2018
Hosgeldin canim tabiki eklerim transfer tarihin 8 martmi canim oyle tarih hemen belli oluyormu ilaclara falan baslatiyor ya doktor transfer oncesi onun icin sordum

Sanıyorum benim de şubat ayında transfer olacak. Yumurta toplama cuma günü. Fakat çok yumurta varmış diye bir dahaki ay transfer yapalım dediler. Benim de kafam çok karıştı. Şimdi sperm ile döllenip öyle mi dolduracaklar yoksa yumurtaları ayrı döndürüp sonra çözüp öyle mi dolleyecekler?
Sperm yumurta döllendikten sonra embriyoların 3. ya da 5.günü dondurup bir dahaki adetinle transfere hazırlayıp sonrasında çözdürüp transfer ederler.

Hosgeldin canim tabiki eklerim transfer tarihin 8 martmi canim oyle tarih hemen belli oluyormu ilaclara falan baslatiyor ya doktor transfer oncesi onun icin sordum
Doktor liste halinde hangi ilacı ne zaman kullanacağımı yazdırıp verdi.8 marttan 1 hafta öncesi normal muayene olacak .rahmin kalınlığına göre bir gün önce sonra olabilir .3 aşağı 5 yukarı tahmini tarihler sanirim

Peki bir dahaki ay yine ilaç iğne falan kullandirirlar mi bana?
Yok canm o pahalı ilaclar opuya kadar.Ondan sonra yok. Adetinle birlikte 2.3. gün muayene olursun.Drun büyük ihtimalle estrofem,folik asit verir.Belki progestan iğne de verir ama bana hiç iğne vermedi.İmom omega balık yağı ve estrofem kullandım.

Tmm canim nasil olsa buralardayiz hep beraber sureci takip ederiz
Doktor liste halinde hangi ilacı ne zaman kullanacağımı yazdırıp verdi.8 marttan 1 hafta öncesi normal muayene olacak .rahmin kalınlığına göre bir gün önce sonra olabilir .3 aşağı 5 yukarı tahmini tarihler sanirim

Yok canm o pahalı ilaclar opuya kadar.Ondan sonra yok. Adetinle birlikte 2.3. gün muayene olursun.Drun büyük ihtimalle estrofem,folik asit verir.Belki progestan iğne de verir ama bana hiç iğne vermedi.İmom omega balık yağı ve estrofem kullandım.
Çok teşekkür ederim ne güzel aydınlatıyorsun. Peki adetinden kaç gün sonra transfer olur? Adet başlangıcı itibariyle şafak kaç olur?

Çok teşekkür ederim ne güzel aydınlatıyorsun. Peki adetinden kaç gün sonra transfer olur? Adet başlangıcı itibariyle şafak kaç olur?
Rica ederim canm herzaman sor yardimci olurum elimden geldiğince. Transfer tahminen adetin 17. günü ile 21 22.günü arasında oluyor. Drun ara ara kontrole çağırır rahim yeterli kalınlığa gelince transfer olursun canm.O da dediğim gibi adetin 17.günü ile 22.günü arasında oluyor.

X