- 11 Temmuz 2017
- 352
- 553
- 31
Normal cnm benimde bi gün sonra 4tanesi elenmişti 2.gün bilgi vermiyolar zaten 3.4.5.günler bilgi veriyorlar bazen öğleden sonraya sarkıyordu onlar aramayınca ben arıyordum
Bizim burda aktar var var esim oradan aliyor hem taze hemde tadi cok guzel buarada ben bal polen ve saf arisutunu opudan once kullanmistim suan dedigim cerezlerin yaninda findik ceviz,protein agirlikli birde vitamin olarakda evicap,inofolik combi kullaniyorumBelli bir marka var mı cnm bazılarının tadı çok kötü oluyor a101den çiğ badem aldım tadı çok acıydı yiyemedim bide arı sütü bal polen aldım transfere kadar günde bi çay kaşığı yiyim diyorum belki faydası olur
Canım benim en son opudan 2 gün önce ölçülmüştü en büyüğü 19 mm demişti doktor opu günü bakılmadı.
Ama olmaz ki canım yumurta toplandığı gün mutlaka spermlerde alınıyor eşininde yanında olması lazımBana cumartesi dedi toplama için cumartesi eşim şehir dışında neyapacam bilmiyorum moralim çok bozuldu
Hımm çok güzel yakındır senin opu canım
çok çabuk büyüyolar zaten bence cumartesiye kalmaz gibi
Ben opu öncesi kullanmaya korktum cnm belki yumurtalar erken çatlar falan diye adet olunca bırakmıştım yemeyi 1,5ay falan yemiştim opu dönemindede hep badem fındık meyve protein balık tarzı yedim hergün bi yumurta ama sperm faktörü olunca 17embriyodan 5kaldı onlarda pgt de şuan bide benim migrenim tuttu parol serum taktırdım bi günde migren ilacı içtim onlarda yumurtalara zarar vermiş olabilir hayırlısı inşallahBizim burda aktar var var esim oradan aliyor hem taze hemde tadi cok guzel buarada ben bal polen ve saf arisutunu opudan once kullanmistim suan dedigim cerezlerin yaninda findik ceviz,protein agirlikli birde vitamin olarakda evicap,inofolik combi kullaniyorum
Evet cnm o süreç çok heyecanlı oluyor ama sona doğru azaldı maalesef 17taneden 5tane kaldı balstokist dedi embriyolog 5.gün 7tane vardı 6.güne kadar bekletmişler 2side o gün elendi dedi diğerlerine ngs uygulanıo şu an sonu bekliyorumKaçtane donduruldu senin canım transfer oldu mu. Evet yaa çok heyecanlı arıcaklar diye tuvalete bile telefonla gittim yeminle
gecmis olsun canim insallah etkilemez bu arada ben bal polen arisutunu ignelere baslamadan once kullanmistim ignelere basladigimda bende bıraktım digerlerine devam etmistimBen opu öncesi kullanmaya korktum cnm belki yumurtalar erken çatlar falan diye adet olunca bırakmıştım yemeyi 1,5ay falan yemiştim opu dönemindede hep badem fındık meyve protein balık tarzı yedim hergün bi yumurta ama sperm faktörü olunca 17embriyodan 5kaldı onlarda pgt de şuan bide benim migrenim tuttu parol serum taktırdım bi günde migren ilacı içtim onlarda yumurtalara zarar vermiş olabilir hayırlısı inşallah
Sağol canım sordugun için. Evet transfer oldum ben. Aslında doktorlarla birlikte karar verdik, yani ben de söz sahibi olmuş oldum . Allah sağlıkla kucağıma versin insallah. Yalniz halen risk grubunda oldugum için çok su içmem lazım dedi ve kontrol altında olacağım. 12 sinde tekrar kan vermeye gideceğim.Naptin canim transfer oldunmu yoksa ertelendimi hakkinda hayirlisinolsun canim
Sağol canım sordugun için. Evet transfer oldum ben. Aslında doktorlarla birlikte karar verdik, yani ben de söz sahibi olmuş oldum . Allah sağlıkla kucağıma versin insallah. Yalniz halen risk grubunda oldugum için çok su içmem lazım dedi ve kontrol altında olacağım. 12 sinde tekrar kan vermeye gideceğim.
Şimdi bu topuğun ilk transferi ben mi oldum
Sağol canım sordugun için. Evet transfer oldum ben. Aslında doktorlarla birlikte karar verdik, yani ben de söz sahibi olmuş oldum . Allah sağlıkla kucağıma versin insallah. Yalniz halen risk grubunda oldugum için çok su içmem lazım dedi ve kontrol altında olacağım. 12 sinde tekrar kan vermeye gideceğim.
Kaç embriyo kondu döndürdüğünü ölçümü canımMerhaba canım transferin hayırlı olsun sen ıkıncımızsın senden önce aryem transfer oldu sizlerden insallah guzel haberler alacağız buraya ben hamıleyımmm diye yazacaksınız
Canım döndürdüğünü demek istedimMerhaba canım transferin hayırlı olsun sen ıkıncımızsın senden önce aryem transfer oldu sizlerden insallah guzel haberler alacağız buraya ben hamıleyımmm diye yazacaksınız