Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Evt canım ya anladım. İşte bi adet olabilsem başlıcaz ama bakalım artık nasip.

Mrb kizlar RABBİM en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah benimde dun yumurtalarim toplandi haber bekliyorum bakalim ins hayirli haber aliriz bu ikinci denemem ilkinde tutmadi
Merhaba canım senin de hayırlı olsun inşallah güzel güzel haberlerini alırız burdan :) senin tedavin nerde?

İnsallah cnm insallah konyadayim ben novafertilde yaptiriyorum
Aa ben de konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğlu.

Evet canim nasip bende normal günümden 1 hafta sonra oldum strese bağlı herhalde

Evt çok garip ilk kez gecikti adetim. İlaçlarda yapıyor sanırım. Çok garip. İnşallah olurum bi an önce. Size yetişirim:) bebişlerimizi konuşuruz burdan.

Evt çok garip ilk kez gecikti adetim. İlaçlarda yapıyor sanırım. Çok garip. İnşallah olurum bi an önce. Size yetişirim:) bebişlerimizi konuşuruz burdan.
Mehmet colakogluda cok iyi bi dr ama biz ilk denemeyi novafertilde yaptik dr memnundumn vucudumu taniyor diye tekrarr oraya gittim bakalim artik hersey nasip sorun neydi sizin

Mehmet colakogluda cok iyi bi dr ama biz ilk denemeyi novafertilde yaptik dr memnundumn vucudumu taniyor diye tekrarr oraya gittim bakalim artik hersey nasip sorun neydi sizin

Evet canım ilkini nerde denediyseniz ikinciyi de orada deneyin diyorlar. Çünkü sende olan şeyleri tanıyorlar biliyorlar artık. Ben mehmet hocanın iletişiminden çok memnun kaldım. Herşeyi konuşabiliyoruz. Nasip hepsi inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız. Benim fsh 9 çıktı. Yumurta rezervimde azalma varmış. Yaştan dolayı hemen başlamak istedi doktorlar. Biz de beklemek istemiyoruz zaten. Sizin sorun neydi?

Evet canım ilkini nerde denediyseniz ikinciyi de orada deneyin diyorlar. Çünkü sende olan şeyleri tanıyorlar biliyorlar artık. Ben mehmet hocanın iletişiminden çok memnun kaldım. Herşeyi konuşabiliyoruz. Nasip hepsi inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız. Benim fsh 9 çıktı. Yumurta rezervimde azalma varmış. Yaştan dolayı hemen başlamak istedi doktorlar. Biz de beklemek istemiyoruz zaten. Sizin sorun neydi?

Bizde cok sukur sorun yok canim ama birincisi tutmadi artik hersey nasip

Selam kızlar nasıl gidiyor beklemeler? Ben hala adet olmadım yaaaa bu nasıl bi duyguymuş anladım çok zormuş :) bu aralar test yapcak olan yok mu? Güzel haberlerinizi bekliyorum M Masideaydn senin kaç günün kaldı canım? İnşallah gelmiştir bebişin

Kızlar sonunda beklenen adet geldi yarın doktorla randevum var. Adam gerçekten hesaplamış yani. Herhalde artık başlarız tedaviye. 13-14 günüm vardır umarım yumyumları toplamaya. Sabırsızlanıyorum. Herşeyin hayırlısı :)

Insallah hayirli pozitif sonuc alirsin cnm Aminnn

Cnm naptin gittinmi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…