Amin canim hayırlı olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız seninde.Mrb kizlar RABBİM en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah benimde dun yumurtalarim toplandi haber bekliyorum bakalim ins hayirli haber aliriz bu ikinci denemem ilkinde tutmadi
Evt canım ya anladım. İşte bi adet olabilsem başlıcaz ama bakalım artık nasip.Canım ben adetin 2.günü başladım menegon 4 toz 1 şu kalçadan 5 gun kullandım daha sonra 5 toz 1 su oldu aynı zamanda cetrotide gobek ten igneyede başladım onuda 4 gün kullandım Şubat 17 de toplama oldu 22 sinde transfer
Merhaba canım senin de hayırlı olsun inşallah güzel güzel haberlerini alırız burdan :) senin tedavin nerde?Mrb kizlar RABBİM en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah benimde dun yumurtalarim toplandi haber bekliyorum bakalim ins hayirli haber aliriz bu ikinci denemem ilkinde tutmadi
İnsallah cnm insallah konyadayim ben novafertilde yaptiriyorumMerhaba canım senin de hayırlı olsun inşallah güzel güzel haberlerini alırız burdan :) senin tedavin nerde?
Evet canim nasip bende normal günümden 1 hafta sonra oldum strese bağlı herhaldeEvt canım ya anladım. İşte bi adet olabilsem başlıcaz ama bakalım artık nasip.
Aa ben de konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğlu.İnsallah cnm insallah konyadayim ben novafertilde yaptiriyorum
Evet canim nasip bende normal günümden 1 hafta sonra oldum strese bağlı herhalde
Mehmet colakogluda cok iyi bi dr ama biz ilk denemeyi novafertilde yaptik dr memnundumn vucudumu taniyor diye tekrarr oraya gittim bakalim artik hersey nasip sorun neydi sizinAa ben de konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğlu.
Evt çok garip ilk kez gecikti adetim. İlaçlarda yapıyor sanırım. Çok garip. İnşallah olurum bi an önce. Size yetişirim:) bebişlerimizi konuşuruz burdan.
Mehmet colakogluda cok iyi bi dr ama biz ilk denemeyi novafertilde yaptik dr memnundumn vucudumu taniyor diye tekrarr oraya gittim bakalim artik hersey nasip sorun neydi sizinAa ben de konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğlu.
Evt çok garip ilk kez gecikti adetim. İlaçlarda yapıyor sanırım. Çok garip. İnşallah olurum bi an önce. Size yetişirim:) bebişlerimizi konuşuruz burdan.
Evet canım ilkini nerde denediyseniz ikinciyi de orada deneyin diyorlar. Çünkü sende olan şeyleri tanıyorlar biliyorlar artık. Ben mehmet hocanın iletişiminden çok memnun kaldım. Herşeyi konuşabiliyoruz. Nasip hepsi inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız. Benim fsh 9 çıktı. Yumurta rezervimde azalma varmış. Yaştan dolayı hemen başlamak istedi doktorlar. Biz de beklemek istemiyoruz zaten. Sizin sorun neydi?Mehmet colakogluda cok iyi bi dr ama biz ilk denemeyi novafertilde yaptik dr memnundumn vucudumu taniyor diye tekrarr oraya gittim bakalim artik hersey nasip sorun neydi sizin
Evet canım ilkini nerde denediyseniz ikinciyi de orada deneyin diyorlar. Çünkü sende olan şeyleri tanıyorlar biliyorlar artık. Ben mehmet hocanın iletişiminden çok memnun kaldım. Herşeyi konuşabiliyoruz. Nasip hepsi inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız. Benim fsh 9 çıktı. Yumurta rezervimde azalma varmış. Yaştan dolayı hemen başlamak istedi doktorlar. Biz de beklemek istemiyoruz zaten. Sizin sorun neydi?Mehmet colakogluda cok iyi bi dr ama biz ilk denemeyi novafertilde yaptik dr memnundumn vucudumu taniyor diye tekrarr oraya gittim bakalim artik hersey nasip sorun neydi sizin
Bizde cok sukur sorun yok canim ama birincisi tutmadi artik hersey nasipEvet canım ilkini nerde denediyseniz ikinciyi de orada deneyin diyorlar. Çünkü sende olan şeyleri tanıyorlar biliyorlar artık. Ben mehmet hocanın iletişiminden çok memnun kaldım. Herşeyi konuşabiliyoruz. Nasip hepsi inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız. Benim fsh 9 çıktı. Yumurta rezervimde azalma varmış. Yaştan dolayı hemen başlamak istedi doktorlar. Biz de beklemek istemiyoruz zaten. Sizin sorun neydi?
Evet canım nasip bu iş. Bir zamanı var illaki o zamanı bekliyo bebişlerimiz. Hayırlısıyla çabucak olur inşallah.Bizde cok sukur sorun yok canim ama birincisi tutmadi artik hersey nasip
İnsallah cnm yarin transferim var dualarinizi bekliyorumEvet canım nasip bu iş. Bir zamanı var illaki o zamanı bekliyo bebişlerimiz. Hayırlısıyla çabucak olur inşallah.
Oo hadi inşallah canım. Dualarımız seninle. Hayırlı bir transfer olsun :) bebişlerin yerleşsin tutunsun göbüşüne inşallah :)İnsallah cnm yarin transferim var dualarinizi bekliyorum
İnsallah cnm insallahOo hadi inşallah canım. Dualarımız seninle. Hayırlı bir transfer olsun :) bebişlerin yerleşsin tutunsun göbüşüne inşallah :)
Insallah hayirli pozitif sonuc alirsin cnm AminnnKızlar sonunda beklenen adet geldiyarın doktorla randevum var. Adam gerçekten hesaplamış yani. Herhalde artık başlarız tedaviye. 13-14 günüm vardır umarım yumyumları toplamaya. Sabırsızlanıyorum. Herşeyin hayırlısı :)
İnşallah canım. Çok sağol :)Insallah hayirli pozitif sonuc alirsin cnm Aminnn
Cnm naptin gittinmi drKızlar sonunda beklenen adet geldiyarın doktorla randevum var. Adam gerçekten hesaplamış yani. Herhalde artık başlarız tedaviye. 13-14 günüm vardır umarım yumyumları toplamaya. Sabırsızlanıyorum. Herşeyin hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?