Sagolun arkadaslar insallah hepimiz guzel sonucları yazarız.kayseri memorialde tedavim canım.Ne güzel bir günün kalmış. Bunlar çok güzel heyecanlar. Allahım güzel sonucu almayı nasip etsin. Sevincine şükretmeyi nasip etsin inşallah. Bizi de bilgilendir. Biz de çok merak ediyoruz. Hepimiz hamiş kalırız da inşallah burda bebişlerimizi konuşuruz Allahın izniyle.Senin tedavin nerdeydi?
Günaydın nasıl geçiyor canım varmı hala ağrın devam ediyor musun iğnelere. Bende durum aynı beklemeye devam :)
amin canim insallah sen hangi asamadasin canim kacirmisim ben
Sagolun arkadaslar insallah hepimiz guzel sonucları yazarız.kayseri memorialde tedavim canım.
Evet iğneden sonra baya ağrım oluyor. Bu işe yaradığının göstergesi olabilir ama dimi :) kendimi mi avutuyorum bilmiyorum ama inşallah emeklerimizin karşılığında çok mutlu oluruz
ben şu an lucrin kullanıyorum canım. daha yeni başladım sayılır. 5. günüm bugün. adet olmayı istiyorum ama dün gece leke gibi bişey oldu. hala olamadım. Bu leke de doktor exagyn vermişti bana iltihap önleyici. tahriş mi oldu bilmiyorum. adet gibi değil lekelenmem. çok açık renkli ilaçla birlikte geliyo. Anlayamıyorum hiç bişey. doktorla görüşeceğim sanırım. Kullanan var mı exagyn aranızda?
amin inşallah canım. ben de konyaya gidip geliyorum. hepinizin güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah
Ben kullanmadım hiç exagyn bilmiyorum ama ilaç geri gelirken lekelenme olabilir. Yoktur kötü bişey. Doktora sor tabi ki.
canim. uzun protokolmu seninkiEvet iğneden sonra baya ağrım oluyor. Bu işe yaradığının göstergesi olabilir ama dimi :) kendimi mi avutuyorum bilmiyorum ama inşallah emeklerimizin karşılığında çok mutlu oluruz
ben şu an lucrin kullanıyorum canım. daha yeni başladım sayılır. 5. günüm bugün. adet olmayı istiyorum ama dün gece leke gibi bişey oldu. hala olamadım. Bu leke de doktor exagyn vermişti bana iltihap önleyici. tahriş mi oldu bilmiyorum. adet gibi değil lekelenmem. çok açık renkli ilaçla birlikte geliyo. Anlayamıyorum hiç bişey. doktorla görüşeceğim sanırım. Kullanan var mı exagyn aranızda?
amin inşallah canım. ben de konyaya gidip geliyorum. hepinizin güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah
Bilmiyorum canım hiç doktor birşey söylemedi. Uzun protokol nasıl oluyor? Beni adet olsam da olmasam da pazartesi tekrar çağırdı. Gelirken diğer ilaçları da getirmemi istedi (gonalf 300, merional ve choriomon). Anladığım kadarıyla diğer iğneye de başlıcaz. Ondan sonra yine bir hafta sonra gelirsin demişti tabi gelişmelere bağlı değişebilir dedi. Benim anlamadığım adet olunca mı başlanıyor bu tedavilere? adet olmak şart mı? çünkü ben hala olamadımcanim. uzun protokolmu seninki
Sagolun arkadaslar insallah hepimiz guzel sonucları yazarız.kayseri memorialde tedavim canım.
Sagol canim Allah razi olsun darisi sizlere Insallah.Canım tebrikler. Diğer topicte gördüm de sonucunu da almışsın burdan yazayım dedim. Allah inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsindarısı bizlere olsun. Bizim için de dua et. Hamişin duası kabul olurmuş.
Yeni başladın tedaviyemerhaba arkadaslar nasilsiniz bugun nasil gidiyor bende heyecan stres bir arada
Canim merhaba ben ilk tedavimde 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek demeye başladık doktorum testler yaptı bana bu testlerde genetik test yaptı rahim içine baktı eşimde de test istedi sperm testi sorun kimde dersen eşimde di canım doktorum bana yumurtaların çok iyi ben senden 15 yumurta toplarim dedi rahim için de baktığında hiç bir şey yok hersey yolunda sende tabi daha genetik test çıkmadı daha sonra eşimde sperm leri test çıktı doktorum çok kötü dedi bunu bulmamız bile bi mucize dedi 1 buçuk seneye bulunu bulamayaz dedi ve hemen tüp bebek ge başlamalıyız dedi ve bu ayın 29 başlayacağız allah izin verirse canım bu arada benim yaş 21 yaşındayım eşimin yaşı 34 yaşında ben ilk önce ne dediğini anladım doktoruma dedimki hocam çok kötü ise sperm başlamaya lim dedim bana kızdı biz seninle şuan 1 buçuk seneyeyi konuşuyoruz ama şuan başlamalıyız dedi canım bende böyleMerhaba arkadaşlar,
Ben önce kendi hikayemi anlatayım. Sonrasında hep birlikte bu süreçte birbirimize destek olalım. Bu forumda o kadar güzel arkadaşlıklar gördüm ki inşallah hep birlikte bu zorlu süreci atlatırız diye yeni başlık açmak istedim. Diğer konulardaki arkadaşlarımı da burada görürsem çok mutlu olurum. Herkesi bekliyorum.
Ben kasım ayında kimyasal gebelikle bu sürece dahil oldum. Sonrasında doktorlarla tanıştım ve tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim. İlk doktorum bana yumurta rezerv azlığından bahsetti ve hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi. Fakat prosedür gereği bir kez aşılama deneyeceğimizi sonra tüp bebeğe başlayacağımızı söyledi. Ben de tamam dedim. İlaçlarımı aldım. Adet günümü beklemeye başladım. Tabi o arada bir ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Fsh yüksek olduğundan baskılamamız gerekiyormuş. Bir ay bittikten sonra doktorun yanına gittim. Bu arada daha henüz bişeye başlamamış olmamıza rağmen psikolojim berbattı. O gün bir de kist olduğunu öğrendim ve tabi başlayamadık aşılamaya. Bir ay daha doğum kontrol hapını kullanacağımızı eğer kist gitmezse aspire edeceğini söyledi. Beklemeye başladım. Bu arada aklımda hep zaman kaybettiğim vardı. Eşimle konuşurken acaba bir tüp bebek merkezine gidip direk tüp bebeğe mi başlasak diyorduk. Bir arkadaşımızın vesilesiyle konyada bir doktor bulduk ve hemen görüşmeye gittik. O da zaman kaybetmeye gerek olmadığını ve hemen tüp bebeğe başlamamızı tavsiye etti. Böylece serüvenimiz başlamış oldu. İlk olarak Lucrin daily ile başladık. Bugün ikinci günüm. Haftaya pazartesi randevumuz var. Bakalım sonrasındaki süreci çok bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar varsa bir sürü sorum olacaktır. Yardımlarınızı bekliyorum. Süreci de birlikte atlatırız. Allahım isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah :)
merhaba arkadaslar nasilsiniz bugun nasil gidiyor bende heyecan stres bir arada
Merhaba canım. Hayırlı olsun önce tedavin. Hiç üzülme neler görüyoruz burda Allahım ol dedi mi hiçbirşey engel değil. Hiç kimse kaç sene bekliceğini bilmiyo ki canım senin en azından bir buçuk sene demiş. Hiç olmaz da diyebilirdi. Şükret haline hepimiz şükredelim. Yaşın daha çok genç. Çözülebilecek bir sorunsa hiç kafana takma. Senin tedavin nerde?Canim merhaba ben ilk tedavimde 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek demeye başladık doktorum testler yaptı bana bu testlerde genetik test yaptı rahim içine baktı eşimde de test istedi sperm testi sorun kimde dersen eşimde di canım doktorum bana yumurtaların çok iyi ben senden 15 yumurta toplarim dedi rahim için de baktığında hiç bir şey yok hersey yolunda sende tabi daha genetik test çıkmadı daha sonra eşimde sperm leri test çıktı doktorum çok kötü dedi bunu bulmamız bile bi mucize dedi 1 buçuk seneye bulunu bulamayaz dedi ve hemen tüp bebek ge başlamalıyız dedi ve bu ayın 29 başlayacağız allah izin verirse canım bu arada benim yaş 21 yaşındayım eşimin yaşı 34 yaşında ben ilk önce ne dediğini anladım doktoruma dedimki hocam çok kötü ise sperm başlamaya lim dedim bana kızdı biz seninle şuan 1 buçuk seneyeyi konuşuyoruz ama şuan başlamalıyız dedi canım bende böyle
Canim benim tedavim ankarda başkent hulusi hocada tedaviye başladım dr öyle deyince eve geldim bi ağladım bi ağladım başlamasımi diye bile düşündüm canım benim yaşım genç ama eşimin yaşı 34 yaşında sperm kötü deyince ama dediğin gibi canım allah ol derse olu veriri heycanliyim im düştü bilmiyorum kiSelam kızlar heyecan bebiş haberleri geldikçe artarak devam ediyo. İnşallah hepimiz sırayla burdan güzel haberlerimizi veririz.
Merhaba canım. Senin 9. Günün mü bugün? Yarın mı test yapcaksın? Hadi inşallah senden de güzel haberi alırız da biz de umutlanırız :)
Merhaba canım. Hayırlı olsun önce tedavin. Hiç üzülme neler görüyoruz burda Allahım ol dedi mi hiçbirşey engel değil. Hiç kimse kaç sene bekliceğini bilmiyo ki canım senin en azından bir buçuk sene demiş. Hiç olmaz da diyebilirdi. Şükret haline hepimiz şükredelim. Yaşın daha çok genç. Çözülebilecek bir sorunsa hiç kafana takma. Senin tedavin nerde?
Aynen hiç üzülme bi anda oluverir. Yeterki sen kendini bırakma. Elinden geleni yap ki geri kalanını Allaha bırak. İnşallah güzel haberlerini alırız burdan :)Canim benim tedavim ankarda başkent hulusi hocada tedaviye başladım dr öyle deyince eve geldim bi ağladım bi ağladım başlamasımi diye bile düşündüm canım benim yaşım genç ama eşimin yaşı 34 yaşında sperm kötü deyince ama dediğin gibi canım allah ol derse olu veriri heycanliyim im düştü bilmiyorum ki
Inşallah canım saol konuşunca dert lesince rahatliyorum tekrar saol senin sorun neydiAynen hiç üzülme bi anda oluverir. Yeterki sen kendini bırakma. Elinden geleni yap ki geri kalanını Allaha bırak. İnşallah güzel haberlerini alırız burdan :)
Inşallah canım saol konuşunca dert lesince rahatliyorum tekrar saol senin sorun neydi
Ay inşallah canım yaaaBenim fsh 9 çıktı. Yumurta rezervinde azalma varmış. Hemen tedavi dediler. Bsşladık bakalım. Konyaya gidip geliyoruz. Hayırlısıyla kucağımıza alcaz bebişlerimizi inşallah canım. Merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?