• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Cnm naptin gittinmi dr
Evet canım gittim. Çok şükür başlıyoruz artık. Kistim de gerilemiş:) 8 martta gonalf ve merional kullanıcam. 15 martta kontrole gidicem. Sanırım ondan sonraki hafta yımurtalar toplanır. Tabi herşey yolunda giderse :) nerdeyse 1 ayım var yani.

Hayirli olur insallah cnm 9 mart test gunum insallah pozitif sonu alirim biraz kasik agrim ve bel agrim var onun disinda iyiyim gunler gecmiyor tabi
İnşallah canım :) Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize. Az kalmış bak sabret azcık daha :) benim bir ayım var nerdeyse :) inşallah sonu güzel olsun da gerisi önemli değil. Hayırlısıyla inşallah :)

Merhaba arkadaslar nedaferah canim test gunum dundu yazamadim size pozitif sonucu aldik 295 cikti sonucum yarin tekrar kan vericem bakalim hayirlisi darisi basiniza insallah

Merhaba arkadaslar nedaferah canim test gunum dundu yazamadim size pozitif sonucu aldik 295 cikti sonucum yarin tekrar kan vericem bakalim hayirlisi darisi basiniza insallah
:KK54::KK71:Çok sevindim canım :KK68: Allah devamını da göstersin inşallah. Sağ salim kucağına da almayı nasip etsin :KK73:devamındada bizimle tecrübelerini paylaşırsan çok seviniriz. Darısı başımıza. Ne güzel gidiyor topiğimiz. Hep böyle mutlu sonuçlar almak nasip olur inşallah :KK68:

Hayirli olsun cnm RABBİM kucagina almayi nasip etsin insallah
Cok sagolun arkadaslar evet masallah sevincli haberler aliyoruz hep sizdende hayirli haberleri alalim insallah tabi paylasirim yarin icin heycanliyim degerim ikiye katlanmasi gerekiyor hakkimizda hayirlisi insallah :KK17::KK17:

M Masideaydn katlanır canım inşallah Allahın izniyle :)

Selam kızlar bende 26 şubatta tüp bebek tedavisine başladım heyecanlı bir süreç hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Merhaba canım. Hoşgeldin. Hayırlı olur inşallah tedavin. Sen nerde başladın tedaviye? Şu an hangi aşamadasın? Hangi ilaçları kullanıyosun? Kaçıncı denemen? Ne çok soru sordum :) kısaca hikayenden bahsedersen seviniriz.

Hoşbuldum :) ilk denememiz İstanbul medipol hastanesinde tedavi görüyorum şuanda iğne oluyorum cuma günü kontrolüm var öyle işte :)

M Masideaydn katlanır canım inşallah Allahın izniyle :)

Merhaba canım. Hoşgeldin. Hayırlı olur inşallah tedavin. Sen nerde başladın tedaviye? Şu an hangi aşamadasın? Hangi ilaçları kullanıyosun? Kaçıncı denemen? Ne çok soru sordum :) kısaca hikayenden bahsedersen seviniriz.
Hoş

Hangi iğneyi kullanıyosun? Ben şu an lucrin kullanıyorum. İlk başta 10 ünite başladık şimdi 5 üniteye düşürdük. 8 martta gonalf ve merional başlıcaz. 15 martta da kontrolüm var. Herhalde ondan sonra yumurta toplama olur diye tahmin ediyorum. Çünkü iğnelerin dozları bitiyo elimde :) çatlatma iğnesi kalıyo bi tek. Çok heyecanlıyım ya :)

maksal maksal canım nasıl gidiyor bebişinle hayat? Umarım herşey güzeldir :) sana bir şey sormak istiyorum. Sen transfer ve opu nu nerde yaptırdın? Mehmet hoca sanırım üç yer söylüyormuş sen seçiyormuşsun? Ben medicana iyi diye duydum da sana danışmak istedim. Sonuçta başarılı oldunuz siz :) yardımcı olursan çok sevinirim canım. Daha o aşamaya gelmedim ama şimdiden araştırıyorum. Laboratuvar ve embriyologların çok iyi olması gerek diye düşünüyorum. Birde ben dışardan geliyorum çok bilgim yok merkezler hakkında. Sence tercih etmemem gereken yerler var mı?

maksal maksal canım nasıl gidiyor bebişinle hayat? Umarım herşey güzeldir :) sana bir şey sormak istiyorum. Sen transfer ve opu nu nerde yaptırdın? Mehmet hoca sanırım üç yer söylüyormuş sen seçiyormuşsun? Ben medicana iyi diye duydum da sana danışmak istedim. Sonuçta başarılı oldunuz siz :) yardımcı olursan çok sevinirim canım. Daha o aşamaya gelmedim ama şimdiden araştırıyorum. Laboratuvar ve embriyologların çok iyi olması gerek diye düşünüyorum. Birde ben dışardan geliyorum çok bilgim yok merkezler hakkında. Sence tercih etmemem gereken yerler var mı?
Selam canım doktor bize merkez seçimi konusunda bişeyden bahsetmedi. Bizi direk selçuklu hastanesi tüp bebek merkezine göderdi. Bizde tamam dedik. Yumurta toplama ve transfer orada yapıldı. Doktorun kendisi gelip yapıyor

Şimdilik iyiyiz bakalım 2 haftaya kadar gideceğiz ultrasona. Daha göremedim hiç. İnşallah senin de güzel sonuçlanır canım

Selam canım doktor bize merkez seçimi konusunda bişeyden bahsetmedi. Bizi direk selçuklu hastanesi tüp bebek merkezine göderdi. Bizde tamam dedik. Yumurta toplama ve transfer orada yapıldı. Doktorun kendisi gelip yapıyor

Hmm anladım canım. Belki bize de sormaz o zaman. Benim arkadaşlarım var da orda tedavi gören onlara üç yer söylemiş onlar da medicanayı seçmişler. Selçuklu da olabilir o zaman aklımda olsun. Çok teşekkür ederim.

Şimdilik iyiyiz bakalım 2 haftaya kadar gideceğiz ultrasona. Daha göremedim hiç. İnşallah senin de güzel sonuçlanır canım
hiç gitmedin mi kontrole? o zaman iki haftaya kadar kalp atışlarını da duyar mısınız acaba? Ne güzel olur :) İnşallah bir an önce görürsün bebişini :)

Back