Yok canım ya göremedim son gittiğimizde kan sonucuna baktı sadece 4 hafta sonra gelin ultrason da bakalım dedi. Bide bizim yol sorunu var gidiş dönüş 4 saati geçiyor şimdi gitsem haftaya tekrar gitmem gerek. Yoldanda korkuyorum bişey olur diyeHmm anladım canım. Belki bize de sormaz o zaman. Benim arkadaşlarım var da orda tedavi gören onlara üç yer söylemiş onlar da medicanayı seçmişler. Selçuklu da olabilir o zaman aklımda olsun. Çok teşekkür ederim.
hiç gitmedin mi kontrole? o zaman iki haftaya kadar kalp atışlarını da duyar mısınız acaba? Ne güzel olur :) İnşallah bir an önce görürsün bebişini :)
Hmm sen de mi dışardan gelip gidiyordun? E peki Mehmet hocayla mı devam ediceksin doğuma kadar da? Ben 3 saat sürüyor yol o yüzden sonrasında bakıcam duruma göre. Bilmiyorum yani şimdiden. Senin bulunduğun yerde iyi bir doktor bulsan daha iyi olmaz mı? Sen bilirsin tabi ama yine de yol sıkıntı olmasın :)Yok canım ya göremedim son gittiğimizde kan sonucuna baktı sadece 4 hafta sonra gelin ultrason da bakalım dedi. Bide bizim yol sorunu var gidiş dönüş 4 saati geçiyor şimdi gitsem haftaya tekrar gitmem gerek. Yoldanda korkuyorum bişey olur diye
Keşke olsa canım ya çok küçük bi ilçe burası küçük bi sağlık ocağı var sadece. Çok sık doktora gidip gelmek gerekmez se bi sorun olmaz inşallah. Ama biliyorum bizi neler bekliyor. İnşallah iyi bi şekilde geçiririzHmm sen de mi dışardan gelip gidiyordun? E peki Mehmet hocayla mı devam ediceksin doğuma kadar da? Ben 3 saat sürüyor yol o yüzden sonrasında bakıcam duruma göre. Bilmiyorum yani şimdiden. Senin bulunduğun yerde iyi bir doktor bulsan daha iyi olmaz mı? Sen bilirsin tabi ama yine de yol sıkıntı olmasın :)
İyi o zaman canım ya çok uzak değil senin de yata yata gider gelirsin. Bir şey olmaz Allahın izniyle :)Keşke olsa canım ya çok küçük bi ilçe burası küçük bi sağlık ocağı var sadece. Çok sık doktora gidip gelmek gerekmez se bi sorun olmaz inşallah. Ama biliyorum bizi neler bekliyor. İnşallah iyi bi şekilde geçiririz
Amin canım inşallah sende tedavi den güzel sonuç alırsın burdan bebişlerimizi konuşuruzİyi o zaman canım ya çok uzak değil senin de yata yata gider gelirsin. Bir şey olmaz Allahın izniyle :)
Amin inşallah canım :)Amin canım inşallah sende tedavi den güzel sonuç alırsın burdan bebişlerimizi konuşuruz
Canım senin test günün 3 martmışNedaFarah canım senin transfer ne zaman
Canım senin test günün ne zaman? Az kalmıştır diye tahmin ediyorum ama bilemedimHoşbuldum :) ilk denememiz İstanbul medipol hastanesinde tedavi görüyorum şuanda iğne oluyorum cuma günü kontrolüm var öyle işte :)
Hoş
Yarın yada pazartesi çatlatma iğnesi olucam daha beklemedeyim yani yumurta toplama işlemi ağrılımı oluyor bilen varmı :)Canım senin test günün ne zaman? Az kalmıştır diye tahmin ediyorum ama bilemedim
Mrb cnm tedavin hayirli olsun insallah pozitif sonuc alirsin yumurta toplamada aneztesi veriyorlar uyandiginda adet agrisi gibi agrin oluyor bikac saat sonra seni evine gonderiyorlarYarın yada pazartesi çatlatma iğnesi olucam daha beklemedeyim yani yumurta toplama işlemi ağrılımı oluyor bilen varmı :)
Canım az kalmış beklemelere :) Irmak-986 da söylemiş anestezi uyguluyorlar. Fakat bazı hastaneler lokal anestezi ya da anestezisiz de yapabiliyorlarmış. Ağrılı bir işlemmiş o yüzden sen doktoruna söyle bence anestezi uygulasın uygulanmıyorsa bile. İnşallah hayırlı haberlerini de söırız burdan :)Yarın yada pazartesi çatlatma iğnesi olucam daha beklemedeyim yani yumurta toplama işlemi ağrılımı oluyor bilen varmı :)
Kızlar bugün iğnelere başladım. Gonal f ve merional. Lucrin zaten devam ediyo. 15 inde kontrolüm var. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Hayırlısıyla bir transfer olsaydı diyorum şimdi de :) hiç bitmicek galiba bu olsa şu olsa faslı. Doğuma kadar :) hatta doğumdan sonra bile15 inde gidince yumurtaları kpntrol edicek sanırım dimi doktor? Ondan sonra toplanması kaç gün sürer ki? Sonrasında da transfer olacak artık dimi başka bişey kalmadı?
Canım beni de iğnelerden 1hafta sonra çağırmıştı doktor. Yumurtaların büyüklüğüne bakmıştı hem muayene de hem kanda. Sonra 3 gün daha iğneleri kullan tekrar gel dedi. Gittiğimde yine aynı şekilde muayene de ve kanda yumurta büyüklüğüne baktı ve akşam 9da çatlama iğnesini yaptır. Bir buçuk gün sonra yumurta toplama olacak dedi. Çatlama iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra yumurta toplama yapıldı.Kızlar bugün iğnelere başladım. Gonal f ve merional. Lucrin zaten devam ediyo. 15 inde kontrolüm var. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Hayırlısıyla bir transfer olsaydı diyorum şimdi de :) hiç bitmicek galiba bu olsa şu olsa faslı. Doğuma kadar :) hatta doğumdan sonra bile15 inde gidince yumurtaları kpntrol edicek sanırım dimi doktor? Ondan sonra toplanması kaç gün sürer ki? Sonrasında da transfer olacak artık dimi başka bişey kalmadı?
Hem ne güzel başlamışsın iğnelere. Stres yapma inşallah bundan sonrası senin için güzel olurKızlar bugün iğnelere başladım. Gonal f ve merional. Lucrin zaten devam ediyo. 15 inde kontrolüm var. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Hayırlısıyla bir transfer olsaydı diyorum şimdi de :) hiç bitmicek galiba bu olsa şu olsa faslı. Doğuma kadar :) hatta doğumdan sonra bile15 inde gidince yumurtaları kpntrol edicek sanırım dimi doktor? Ondan sonra toplanması kaç gün sürer ki? Sonrasında da transfer olacak artık dimi başka bişey kalmadı?
Oo çok yakınmış çok sevindim :) ama benim iğnelerim bitiyor 15 ine kadar. Hatta gonal f 13 ünde bitiyor. Ondan sonra tekrar aldırtır mı acaba? İnşallah iğneler bitince hemen yumurtalar büyümüş olur da toplama olur :)Canım beni de iğnelerden 1hafta sonra çağırmıştı doktor. Yumurtaların büyüklüğüne bakmıştı hem muayene de hem kanda. Sonra 3 gün daha iğneleri kullan tekrar gel dedi. Gittiğimde yine aynı şekilde muayene de ve kanda yumurta büyüklüğüne baktı ve akşam 9da çatlama iğnesini yaptır. Bir buçuk gün sonra yumurta toplama olacak dedi. Çatlama iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra yumurta toplama yapıldı.
Sağol canım ya :) stres değil de heyecan yaptım biraz sabırsızım benHem ne güzel başlamışsın iğnelere. Stres yapma inşallah bundan sonrası senin için güzel olur
Evet canım gonal erken bitiyor. Ben 125 ünite kullanmıştım günlük 6 günde bitmişti. Sonrasında merional la devam ettim bide bana ogalutran diye bi iğne verdi gonaldan sonra merional ve onu birlikte kullandım çatlama iğnesine kadar. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Bende 2 haftaya gideceğim şimdilik iyiyiz bakalım her şey yolundadır inşallahOo çok yakınmış çok sevindim :) ama benim iğnelerim bitiyor 15 ine kadar. Hatta gonal f 13 ünde bitiyor. Ondan sonra tekrar aldırtır mı acaba? İnşallah iğneler bitince hemen yumurtalar büyümüş olur da toplama olur :)
Hmm anladım canım. Evet tam 6 gün sürcek gonal f 300 lük 3 kutu var 150 ünite kullanıyorum. Merionaldan 2 tane kalıyormuş. Sen söyleyince baktım da 2-3 gün sonra diyebilir o zaman bana da :) süreci bilince biraz rahatlıyo insan. İnşallah canım bebişin sağ salim doğar da kucağına alırsınEvet canım gonal erken bitiyor. Ben 125 ünite kullanmıştım günlük 6 günde bitmişti. Sonrasında merional la devam ettim bide bana ogalutran diye bi iğne verdi gonaldan sonra merional ve onu birlikte kullandım çatlama iğnesine kadar. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Bende 2 haftaya gideceğim şimdilik iyiyiz bakalım her şey yolundadır inşallah
Cnm doktorun kimdiEvet canım gonal erken bitiyor. Ben 125 ünite kullanmıştım günlük 6 günde bitmişti. Sonrasında merional la devam ettim bide bana ogalutran diye bi iğne verdi gonaldan sonra merional ve onu birlikte kullandım çatlama iğnesine kadar. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Bende 2 haftaya gideceğim şimdilik iyiyiz bakalım her şey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?