Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Beni adeti 3. Günü çağımıştı ve o günden itibaren başladık iğnelere. Ondan seninde adeti beklemiştir.

Merhaba sizin de hayırlı olur inşallah. Mehmet hocanın özel muayenehanesi var. Hastanelerle çalışıyor canım. Ama erkek sorunuyla ilgileniyor mu hiç bilmiyorum. İsterseniz bi arayıp sorun derim ben. Siz nerde denemiştiniz daha önce? Konyada yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla benim gibi sizde.

Anladım canım evet hafta da çağırıyor ona göre ilaç dozunu değiştirebiliyor.

Evet sanırım farklı oluyor herkese göre değişir tabi. Evet adeti beklicek sanırım ama adet olamıyorum. İki gün oldu iğne kullanalı bu kadar çabuk etkiler mi bilemedim. Başka bir sorun yoktur inşallah.

O iğneyi bilmiyorum ama adet içinse etki eder mutlaka. Ne kadar tezat oldu ben adet olmayım diye dua ediyorum sen olmak için :)

:) aynen adet olsam iyi olurdu. Adet için değil sanırım bu ilaç yada ben bilmiyorum. Olmasam da pazartesi görüşelim dedi ama doktor. Herhalde olmamı beklemez tedavi için değil mi? Yoksa olmam mı gerek başlamak için?

16 şubattı. Düzenlidir de adetim. İlacı kullanmaya 15 inde başladım. Normal bişey herhaldeki doktor olmazsan yine de pazartesi gel dedi. Ben de adama sürekli yarın olcam diyip durdum :))

merhaba arkadaslar bende subat 5 te tedavime basladim yarin da transferim var insallah hayirla sonuclanir cok heycanliyim hepimizin allah yardimcisi olsun

merhaba arkadaslar bende subat 5 te tedavime basladim yarin da transferim var insallah hayirla sonuclanir cok heycanliyim hepimizin allah yardimcisi olsun

Merhaba hoşgeldin :) inşallah hayırlı olur transferin. Sen de 5 inde başladıysan o zaman 15-16 gün sürüyor ilaç kullanımı değil mi? Sen ne kullanıyosun canım, tedavin nerde bu arada? Bize biraz süreçten bahseder misin? Benim ilk de hiçbirşey bilmiyorum :)

Kızlar ya benim kasıklarımda çok ağrı oluyor. Bu normal bişey mi? Sizde böyle birşey yaşayan oldu mu hiç? gaz sancısı gibi ama biraz daha şiddetli. Acaba doktoru arayıp sorsam mı? Bir de Lucrin i diğer iğneler başlayınca bırakmıyormuşuz sanırım devam edicekmiş öyle mi? Çok enterasan geldi bana Lucrin baskılamaya yarıyodu yumurta geliştiricilerle birlikte saçma olmaz mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

merhaba canim 15 gunluk bir tedavi suresi ve ilac kullanimi beni dr once bir hapla baslatti daha sonra 3. gun ignelere basladik emsey hospitalde oldum tedavimi transferim oldu bu arada 2 tane embriyo transfer edildi bekleme surecim basladi

Günaydın canım hayırlı olsun transferin. Benim bu gün 8. Gün bana da 2 tane koyulmuştu. Bekleme süreci zor ama inşallah bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda :)

Günaydın canım hayırlı olsun transferin. Benim bu gün 8. Gün bana da 2 tane koyulmuştu. Bekleme süreci zor ama inşallah bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda :)
Benimde 9 gunu yarın sonucu öğreneceğim gercekten beklemek cok zor Allahım hepimize hayırlıca nasip etsin insallah

Benimde 9 gunu yarın sonucu öğreneceğim gercekten beklemek cok zor Allahım hepimize hayırlıca nasip etsin insallah
Amin canım hayırlı olsun transferin. Ne güzel 10. Gün öğreniyorsun. Benim test günü 12. Gün. İnşallah olumlu sonuçla dönersin evine mutlu mutlu :)

merhaba canim 15 gunluk bir tedavi suresi ve ilac kullanimi beni dr once bir hapla baslatti daha sonra 3. gun ignelere basladik emsey hospitalde oldum tedavimi transferim oldu bu arada 2 tane embriyo transfer edildi bekleme surecim basladi

Hadi hayırlı olsun. Çok heyecanlı bu süreç inşallah tutunur bebişlerin sana

Ne güzel bir günün kalmış. Bunlar çok güzel heyecanlar. Allahım güzel sonucu almayı nasip etsin. Sevincine şükretmeyi nasip etsin inşallah. Bizi de bilgilendir. Biz de çok merak ediyoruz. Hepimiz hamiş kalırız da inşallah burda bebişlerimizi konuşuruz Allahın izniyle. Senin tedavin nerdeydi?

Günaydın nasıl geçiyor canım varmı hala ağrın devam ediyor musun iğnelere. Bende durum aynı beklemeye devam :)

merhaba canım masallah senin cogu gitmis azi kalmis benim test tarihim 1 martta daha cok var insallah hayirli sonuclar alirsin canim ikiside tutar insallah

merhaba canım masallah senin cogu gitmis azi kalmis benim test tarihim 1 martta daha cok var insallah hayirli sonuclar alirsin canim ikiside tutar insallah
Az kaldı ama son günler daha zor geçecek gibi. Keşke daha erken öğrebilsek. İlk zamanlar heycan vardı yaklaştıkça hafiften korkuyorum ya olmadıysa diye.

İnşallah hepimizin yüzü güler tutunur bebişlerimiz annelerine. Senin nasıl geçiyor. Bana ilk 3 gün çok dikkat et demişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…